loader
Foto

Galerie foto

Seri de vară la Mamaia

Loredana, Proconsul, Paula Seling, Smiley, Mandinga, Laura Stoica, dar şi elevii Scolii Vedetelor au fost printre cei care au susţinut recitaluri pe scena de la Mamaia. Duminica, la TVR 1 şi TVR+, ei ne-au reamintit muzica anilor ‘90 şi 2000.

 

Recitalurile vedetelor muzicii româneşti susţinute pe scena Festivalului de la Mamaia pot fi vizionate în fiecare duminică la TVR 1. Muzica anilor ‘90 şi 2000, în interpretarea unor artişti aflaţi la începutul carierei pe-atunci, dar generatori de hituri azi, se cântă duminica, de la ora 16.10 şi în reluare, la miezul nopţii la TVR 1 şi TVR+.

Pentru ediţia din 10 iulie, echipa emisiunii ne propune să revedem recitalurile Proconsul, Talisman şi Paula Seling din anul 2001.

Recitalurile susţinute Smiley şi Mandinga în 2008, pe aceeaşi scenă de la Mamaia, le-am urmărit pe 17 iulie.

În 24 iulie, de la 16.10 şi în reluare de la miezul nopţii, vedem recitalurile Loredana şi Direcţia 5 la ediţia din 1996 a Festivalului de Muzică de la Mamaia, dar şi pe cele susţinute de Laura Stoica şi Adrian Enache la Mamaia în 1996. Mai jos, un clip al Loredanei, care se afla pe scena Festivalului de Muzică de la Mamaia în 1986.

Pe 31 iulie, ne ţin companie cei mai talentaţi artişti ai Şcolii Vedetelor (aşa cum au performat pe scena festivalului în 1995 şi 1996), dar urmărim şi recitalul Orchestrei Radio şi a invitaţilor săi: Mădălina Manole, Monica Anghel, Gabriel Cotabiţă, Pepe, Mirabela Dauer, din anul 2001.

Recitaluri de pe scena ediţiilor trecute ale Festivalului de la Mamaia vor putea fi vizionate la TVR 1 şi pe 28 august şi 4 septembrie.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

1917: Un an, două revoluții, la

O nouă ediție a emisiunii "Teleenciclopedia" este difuzată sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 19:00, la TVR 1.

 

#tvr1