loader
Foto

Sezonul doi al seriei „Jocurile timpului” se vede în premieră la TVR 1

Feminism, punerea masculinității sub semnul întrebării, religie, politică, valori morale – toate acestea converg în noul sezon al serialului spaniol „Jocurile timpului”, difuzat la TVR 1 de luni până joi, de la ora 22.00.    

 

După succesul primei părți, al doilea sezon a fost așteptat de public cu mare nerăbdare. Revenirea pe micul ecran a patrulei care are misiunea de a împiedica răufăcătorii să schimbe cursul istoriei a meritat așteptarea. Cele 13 episoade ale sezonului doi al serialului SF și de aventuri Jocurile timpului” (El Ministerio del tiempo), se văd în premieră la TVR 1, de luni până joi, de la ora 22.00.

(w882)

Calitatea tehnică și cea artistică a serialului în cel de-al doilea sezon sunt vizibil îmbunătățite, după ce primul sezon a fost el însuși un succes din acest punct de vedere.

(w882) Jocurile t

După plecarea lui Julian și trădarea Irenei, totul pare să se destrame. Dar, când o ușă se închide, o alta se deschide, astfel că venirea lui „Pacino” din anii '80 și cooptarea lui în patrulă, alături de Amelia și Alonso, fac ca istoria să poată continua așa cum o știm.

Aventurile celor cei trei în lupta lor împotriva Lolei, a lui Darrow și a Susanei Torres relansează acțiunea într-o manieră diferită. Personajele au evoluat, Amelia și Alonso obișnuindu-se deja să trăiască în vremuri de care nu aparțin, într-o lume nedreaptă, în care sunt singuri.

(w882) Jocurile t

Dar „Jocurile timpului” e un serial despre o echipă, despre valorile unei echipe. Julian și Alonso își învață lecția: „Sunt un soldat, iar soldații nu-și abandonează niciodată camarazii de război”, ajunge să afirme Alonso. Scopul nu scuză mijloacele, în acest al doilea sezon al seriei, iar munca în echipă e întotdeauna cea mai bună soluție pentru a rezonva situațiile dificile prin care trec protagoniștii. Patrula unită este invincibilă.

(w882) Jocurile t

Mai multe despre serialul „Jocurile timpului” citiți aici.

 

 

1:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1