loader
Foto

Galerie foto

Situaţii extreme în emisiunea Marinei Almăşan

În timpul filmărilor un spectator era să moară, iar cinci persoane au fost hipnotizate în direct. Momentele pot fi urmărite în ediţia emisiunii 37° C din 14 decembrie.

 

Marina Almăşan
37 ℃

Ediția emisiunii de sâmbătă 14 decembrie este disponibilă online pe TVR+

Noi emoţii pentru Marina Almăşan şi echipa emisiunii 37°C: la filmările ediţiei ce va fi difuzată la TVR 1 şi online, pe TVR+, pe 14 decembrie, realizatoarea era să rămână fără unul dintre spectatorii săi. În timpul pauzei dintre cele două părţi ale emisiunii, acesta s-a înecat, luând o gustare.

Întreaga figuraţie a sărit să-l salveze, dându-i pumni în spate, cât pentru o viaţă întreagă! De fapt, chiar pentru viaţa lui, care a fost, într-un final, salvată... În urma incidentului, Marina Almăşan a profitat de prezenţa în platou a medicului de familie Cristian Sever Oană - una dintre vedetele incontestabile ale emisiunii 37°C - pentru a le oferi telespectatorilor o lecţie practică de intervenţie în cazul unei astfel de situaţii. Iar pentru exemplificare, Marina l-a solicitat, din public, tocmai pe cetăţeanul proaspăt salvat.

După ce a îndreptat oase, în direct, cu ajutorul unui vraci de la ţară, sau a experimentat „pe viu” terapia cu lipitori, în ediţia de sâmbătă a emisiunii 37°C, Marina Almăşan încearcă o nouă experienţă inedită: pentru prima dată pe micul ecran, va fi exemplificată o şedinţă de hipnoză în grup. Deşi voluntarii din studioul TVR s-au înghesuit să fie selectaţi de dr. Odette Dimitriu, preşedinta Asociaţiei Naţionale de Hipnoză, aceasta a selectat doar cinci persoane. În văzul tuturor, acestea au fost hipnotizate şi transportate pe un mal de mare, unde au zăbovit preţ de câteva minute, fiind extrem de dezamăgite când realizatoarea TVR, cu ochii pe ceas, a rugat-o pe doamna doctor să-şi readucă pacienţii la realitate... Cu ce impresii „s-au întors” aceştia vom afla în ediţia din 14 decembrie a emisiunii 37°C, de la ora 14.35, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

37°C este un show interactiv, pe teme de sănătate, o emisiune medicală dinamică, interactivă, diferită de la o ediţie la alta. Medici de renume vorbesc despre bolile care ne ameninţă, despre cum le tratăm, dar mai ales cum le prevenim. Telespectatorii intră în dialog cu invitaţii emisiunii, pun întrebări, povestesc propriile experienţe, participă la concursuri şi la demonstraţii practice.

4:10 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

4:55 Agrostrategia (R)

Producator Vlad Macovei

(Reluare)
 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1