loader
Foto

Smaranda Vornicu, pe coperta revistei Tango de noiembrie

Smaranda Vornicu vă aşteaptă în fiecare sâmbătă,  de la ora 16.00, la TVR 1 şi TVR HD, iar online,  pe TVR+ , cu poveşti De la A la infinit

 

Smaranda Vornicu-Shalit
De la A la... infinit

Smaranda Vornicu, realizatoarea emisiunii De la A la Infinit de la TVR, apare pe coperta de noiembrie a revistei Tango. Un interviu amplu, în care Smaranda povesteşte lucruri pe care până acum nu le-a făcut cunoscute despre ea, despre familia ei, despre crezurile ei, regăsiți de asemenea în paginile revistei.

„Dragostea şi fericirea nu sunt nişte permanențe. Știu că trăim într-o cultură în care fericirea personală a devenit mai degrabă o îndatorire, ne antrenăm pentru ea, scotocim peste tot după ea. Însă atât dragostea, cât şi fericirea, au atâtea culori şi atâtea feţe încât uneori riscăm să nu le băgăm în seamă, aşa grăbiţi şi importanţi cum suntem. Am avut parte – şi mulţumesc cerului pentru asta – de dragoste şi de fericire în mii şi mii de feluri. Aşa cum am avut parte şi de trădare, durere şi pierdere. Sensibilă poate că sunt, specială – nu ştiu, însă ceea ce ştiu este că nu poţi spera într-o permanentă stare de exaltare, de plutire vesnică. Fericirea ţi-o construieşti pe cărămizi trainice, care se numesc prietenie, umor, loialitate, bun simţ şi responsabilitate”, spune Smaranda în interviul pe care jurnalista Alice Năstase Buciuta i l-a luat realizatoarei TVR.

Redactor-şef al revistei, om sensibil şi perfecţionist, Alice Năstase Buciuta a rezonat din primul moment cu Smaranda Vornicu, astfel că acum poate vorbi cu mândrie despre rezultatul discuţiei lor: „Lucrez fiecare ediţie a revistei Tango-Marea Dragoste cu migală, cu suflet, cu speranţa că va fi un număr desăvârşit. Numai că, recunosc, iubesc o revistă mai mult decât alta, sunt în câte o lună mai mândră de rezultat decât în alte luni. Iar în acest noiembrie 2013, nepermis de însorit pentru o ultimă lună de toamnă, sunt fericită, sunt recunoscătoare, sunt mândră că o personalitate superbă cum este Smaranda Vornicu a acceptat să se dezvaluie nouă, dăruindu-ne bucăţi din sufletul său, poveşti din viaţa sa trăită cu rost, mărturisiri despre înţelesuri care ne sunt, tuturor, de folos. Fără modestie, recomand oricărui om căutător de sensuri nobile în viaţă interviul oferit de Smaranda Vornicu revistei noastre.”

Alte interviuri cu Loredana Groza, Cristina Grama, Domnica Căpăţână, Cătălin Prisacariu, articole de beauty, fashion, un dosar pe tema vilenţei, frumoasele reportaje ale lui Alice Năstase Buciuta, dar şi textele pline de umor şi ironie fine ale Simonei Catrina sunt subiecte de citit în Tango de noiembrie.

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Nadine Vlădescu-jurnalist TVR

*Predicţiile, între ştiinţă şi pseudoştiinţă

Invitaţi:

Prof. Adrian Mitroi, doctor in finante comportamentale,

Psiholog Radu Lecca,

Anca Dimancea, specialist Feng Shui

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

19:45 Sport

Transmisiune directă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1