loader
Foto

Galerie foto

Soţul concurează împotriva soţiei la Feţe-Feţe, de la TVR 1!

Concursul care îţi testează spiritul de observaţie şi pofta de distracţie continuă cu noi ediţii la TVR 1. Luni, 20 mai, concurenţii formează un cuplu, sunt soţ şi soţie. Aflăm care iese câştigător la  Feţe-Feţe , cu Gianina Corondan, începând cu ora 19.00.

 

Gianina Corondan
FEȚE-FEȚE

Dacă e luni, la TVR 1, de la ora 19.00, avem întâlnire cu concursul în care identificăm meseriile unor feţe „misterioase”. Pusă pe şotii şi cu chef de distracţie, Gianina Corondan aduce în faţa telespectatorilor doi noi concurenţi şi 6 noi feţe, ale căror meserii trebuie să le ghicească cei doi concurenţi.

În ediţia de luni, Gianina are parte de o surpriză: cei doi concurenţi care urmează să fie supuşi întrebărilor concursului sunt şoţ şi soţie! Cu alte cuvinte, soţul concurează împotriva soţiei sau invers! Să vedem care dintre ei are spiritul de observaţie mai dezvoltat, care se pricepe mai bine să asocieze faţa, aspectul, prezenţa fizică şi atitudinea unei persoane cu meseria pe care respectiva persoană o practică! Aflăm care dintre ei iese învingător, la Feţe-Feţe, de la TVR 1.

Şi tot în ediţia de azi, vom descoperi cu ce se ocupă un „endorser de pălării” şi de ce meseria/activitatea de istructor de călărie este considerată terapie pentru/de unii dintre semenii noştri.

(w500)

Arhitect? Moaşă? Biotehnolog? Consilier? Anticar? Tu ştii să îi identifici doar dintr-o privire, studiindu-le prezenţa fizică şi atitudinea? Te declari fin observator, poate chiar psiholog şi vrei să intri în joc? Vino alături de Gianina Corondan, la TVR 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 19.00, la Feţe-Feţe, să te distrezi cu noi şi să afli despre meserii de care, poate, nu ai auzit până acum!

9:45 Teleshopping

10:00 Agrostrategia

* Invitat Octavian Petrescu-Director Executiv Companie de agribusiness

Rubrica Fermierii României

Mașina românească de recoltat lavandă

Cel mai puternic utilaj din lume, la o fermă din România

Producator Vlad Macovei

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1