loader
Foto

Galerie foto

Spectacol total în finala Vedeta populară de la TVR 1

Cel mai important moment din al treilea sezon Vedeta populară are loc pe 23 decembrie şi aduce telespectatorilor  finala concursului destinat talentelor din folclorul românesc. Iuliana Tudor ne dă întâlnire duminică, de la  21.00, la TVR 1.

 

„Finala Vedeta populară are un Final care ne-a surprins pe toţi. E cu suspans, cu emotii întinse la maximum, cu răsturnări de situaţie, cu bucurie unanimă. A fost cu adevărat un spectacol total! Pe 23 decembrie, la TVR 1, aflaţi deznodământul sezonului 3. Credeţi-mă pe cuvânt, e de neratat!!! Am fost pe punctul de a chema medicul pentru unii juraţi. E tot ce vă pot dezvălui...”, ne-a spus Iuliana Tudor.

(w882)

Cinci concurenți au reuşit să ajungă până aici, dar unul singur va deveni Vedeta populară şi va câştiga Trofeul şi Marele Premiu. Va fi o seară specială, pentru că ne apropiem şi de Crăciun, cea mai frumoasă sărbătoare de peste an. Ziua în care nimeni nu are voie să fie singur şi în care dispar toate fricile şi gândurile rele.

Mihai Teacă, din Braşov, tânărul de 19 ani, care studiază ca tenor şi pianist, dar cântă „fin şi sfâşietor” la clarinet şi la fluier; Andreea Ghiţiu, de 19 ani, din Târgul Lăpuş, Maramureş, studentă la Etnologie, care a reuşit să se impună cu un stil special de interpretare - cântatul cu noduri; Alexandra Dan (18 ani), care vine din inima Bucovinei, de la Putna şi care susţine că a început să cânte înainte chiar să vorbească; Raluca Radu, tânăra în vârstă de 20 de ani, din Vaslui, studentă la Etnologie în Bucureşti şi Vlăduţ Sărmaş, tânărul de 20 de ani din Bistriţa, student la secţia de canto clasic a facultăţii de muzică din Cluj luptă duminică, 23 decembrie, pentru Trofeul Vedeta populară şi Marele premiu de 100 000 de lei. Cel mai mare talent show de folclor îşi anunţă deznodământul chiar înainte de Crăciun. Iuliana Tudor ne dă întâlnire la finala Vedeta populară duminică, 23 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

(w882)

Două probe speciale au pregătit Iuliana Tudor şi echipa ei pentru ultimul act al concursului. În spiritul sărbătorilor de iarnă tradiţionale, în prima probă, toţi concurenţii ne vor colinda. În proba a doua, vor interpreta o melodie celebră din zona pe care o reprezintă. Acele cântece aflate pe buzele tuturor. Nu toţi concurenţii vor ajunge în proba a doua. Juraţii Grigore Leşe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Mircea Dinescu îi vor elimina pe doi dintre ei după prima parte. La final, aflăm marele câştigător al finalei Vedeta populară, sezon 3.

Momente surpriză pregătesc pentru finală juraţii Niculina Stoican, Grigore Leşe şi Cornelia Rednic. Cele două interprete - Niculina Stoican şi Cornelia Rednic - se vor duela muzical, schimbând rolurile şi repertoriul. Astfel, în doar câteva minute, vor trece prin toate zonele ţării şi le vom asculta cântând ce nu au cântat niciodată, dovedindu-ne astfel că sunt Vedete populare.

(w882)

Şi Grigore Leşe va susţine un moment special în finala Vedeta populară, invitând să i se alăture câţiva foşti concurenţi pe care i-a apreciat în sezoanele trecute. Pregătiţi-vă să le deschideţi uşa, pentru că ne vor colinda Grigore Leşe, împreună cu Lenuţa Purja şi baciul Mihai Moldovan!

Vedem momentele juraţilor în finala Vedeta populară duminică, 23 decembrie, la TVR 1, când şi câştigătoarea sezonului 2 Vedeta populară, Cătălina Rotaru, se întoarce pentru un număr special.

credit foto: Doru Ochea

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1