loader
Foto

Remiză albă în meciul Steaua - Schalke 04 (0 -0)

Partida Steaua - Schalke 04 din Liga Campionilor a fost transmisă în direct marţi, 26 noiembrie, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

 

TVR 1, TVR HD şi TVR+ au transmis în direct, marţi, 26 noiembrie, de la ora 21.45, ultimul meci al Stelei pe teren propriu din această ediţie a Ligii Campionilor.  Partida contra germanilor de la Schalke 04 a fost comentată, pentru telespectatorii TVR, de Emil Hossu Longin şi Marian Olaianos.

 

Steaua are doar şanse teoretice să mai părăsească ultimul loc al grupei E, ţinând cont de rezultatele înregistrate până acum şi de forma competitoarelor. În tur, nemţii s-au impus cu 3-0.

Conştient de dificultatea întâlnirii, Laurenţiu Reghecampf declara: „Un meci important pentru noi. De fapt, pentru noi [...] va fi probabil ultima şansă. Dacă nu vom câştiga, sută la sută nu vom mai avea nicio şansă să ne calificăm în primăvara europeană. Este o şansă pentru noi să încercăm să mai ajungem în primăvara europeană. Nu se poate decât dacă vom câştiga cele trei puncte.”

La rândul său, tehnicianul Jens Keller a afirmat că echipa sa nu va subestima campioana României: „Nu este un joc decisiv pentru noi, ci un joc foarte important. Ca să facem un pas deosebit în primăvara Liga Campionilor, nu vom subestima adversarul sau şansele ei. Steaua va juca pentru că mai are şanse la locul trei şi foarte mici la locul doi. Nu putem uita cât de greu ne-am impus în meciul tur. Suntem conştienţi că trebuie să intrăm concentraţi, atenţi şi inteligenţi.”

Partida va fi arbitrată de o brigadă din Olanda, cu Bas Nijhuis la centru.

Clasamentul grupei:

1.

Chelsea

4

3

0

1

11-2

9

2.

Schalke

4

2

0

2

4-6

6

3.

FC Basel

4

1

2

1

4-4

5

4.

Steaua

4

0

2

2

2-9

2

Steaua şi Schalke 04 au mai fost adversare în grupele Ligii Europa, în 2011, unde cele două echipe au remizat, cu scorul de 0-0, la Cluj.

Partida este precedată la TVR 1, de la ora 21.00, de un Studio UCL, la care Tudor Furdui îi are ca invitaţi pe fostul jucător stelist Sorin Paraschiv şi pe fostul antrenor Dumitru (Ţiţi) Dumitriu. După meci, revenim în Studioul UCL moderat de Tudor Furdui, iar de la 0.30 Mihnea Ionescu şi Adi Dobre aduc toate Rezumatele UCL.

Site-ul stiriletvr.ro va oferi, în timp real, toate golurile partidei, precum şi evoluţia scorurilor de pe celelalte stadioane.

4:10 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

4:55 Agrostrategia (R)

Producator Vlad Macovei

(Reluare)
 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1