loader
Foto

Stela Enache vine miercuri la „Se zice că...”

Cele patru gazde ale emisiunii au vorbit despre dragoste şi film cu Stela Enache, pericolul brăţărilor de plastic, cât şi despre noile tendinţe în chirurgia plastică. De la ora 17:10, la TVR 1 şi TVR+.

 

FLORINA Constantinescu
Sonia Argint Ionescu
Nuami Dinescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

„Ani de liceu” a rămas în continuare unul dintre cele mai populare cântece printre... liceenii României. Colaborarea specială pe care a avut-o Florin Bogardo a continuat şi dincolo de muzică. La „Se zice că...” Stela Enache ne va povesti din istoria acestei piese şi despre relaţia pe care care a avut-o cu Florin Bogardo.

„Stela Enache şi Florin Bogardo au fost suflete pereche şi aş vrea să ştiu ce şanse avem să ne întâlnim sufletul pereche… Sau, când ştim că l-am întâlnit… Care sunt reperele?”, e miza cu care Nuami Dinescu va începe discuţia de miercuri.

Povestea de dragoste dintre cei doi artişti pare a fi desprinsă din scenariile filmelor, dezvăluie Nuami. „Atunci când Florin Bogardo s-a îndrăgostit de Stela Enache, el era pe punctul de a se căsători cu o femeie din Marea Britanie”, însă verigheta care trebuia să ajungă pe degetele englezoaicei a rămas pe mâna Stelei Enache. „Asta este şi verigheta pe care o am şi astăzi”, mărturiseşte artista.

Tot în ediţia de miercuri, 15 octombrie, Florina vorbeşte cu Marius Alexandru Dunca, preşedinte ANPC (Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor) despre pericolul brăţărilor de plastic. „Este imposibil să nu fi văzut copii şi adolescenţi purtând la mâini brăţări împletite din benzi elastice.  Inventate de un malaezian de origine chineză, brîţările se bucură de popularitate la nivel planetar. Însă, se zice că acestea îi pun în pericol pe cei ce le poartă, având potenţial cancerigen”, continuă Florina.

Despre noile tendinţe în chirurgia plastică, Sonia discută cu doctorul Renert Gad, medic specialist în chirurgie plastică. Ce înseamnă miniliftingul facial, care sunt tratamentele cu laser de ultimă generaţie, dar şi ce înseamnă implantul sintetic de păr, sunt doar câteva din temele discuţiei de miercuri.

Pe canalul oficial al Televiziunii Române de pe Youtube avem un playlist întreg cu cele mai bune, comice, dar şi emoţionante momente din timpul emisiunii. Nu uitaţi să ne urmăriţi şi pe Youtube!.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Nadine Vlădescu-jurnalist TVR

*Predicţiile, între ştiinţă şi pseudoştiinţă

Invitaţi:

Prof. Adrian Mitroi, doctor in finante comportamentale,

Psiholog Radu Lecca,

Anca Dimancea, specialist Feng Shui

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

19:45 Sport

Transmisiune directă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1