loader
Foto

Subiecte de „Interes general”, la TVR 1

Radu Timiş, preşedinte Grup Cris-Tim, Ion Popescu, preşedinte Confederaţia Naţională Sindicală MERIDIAN şi Cristian Bucur, director tehnic Registrul Auto Român, au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, la TVR 1 şi online pe TVR+, de la ora 17:30.

 

Sorin Burtea
Interes general

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Produsele contrafăcute reprezintă 2,5% din comerțul mondial, conform unui studiu realizat în luna aprilie a acestui an de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică. Printre acestea, un procent destul de mare îl reprezintă falsificarea alimentelor şi a băuturilor. Mierea, laptele, cafeaua, dar şi carnea, mezelurile, uleiul de măsline, condimentele şi sucurile se numără printre cele contrafăcute. Sub ambalaje care îţi iau ochii şi etichete care promit sănătate, se pot ascunde produse cu aditivi nocivi care anulează efectele benefice. Care sunt riscurile, cum pot fi identificate falsurile şi care sunt sancţiunile în cazul comercializării acestor mărfuri, sunt întrebări la care căutăm răspunsuri în această ediţie.

Serviciul de Înmatriculări nu mai solicită certificatul de autenticitate de la Registrul Auto Român pentru maşinile second-hand care sunt înscrise în circulaţie în țară şi pentru care se efectuează un transfer de proprietate. A fost o măsură de eliminare a birocraţiei prin tăierea unor taxe. Astfel, dacă cel care doreşte să vândă autoturismul a efectuat modificări la motor, caroserie, lumini şi nu le-a omologat, atunci cel care cumpără autovehiculul are şanse mari să fie păcălit dacă nu face verificarea la RAR.

***

Aşteptăm întrebările dumneavoastră pe adresa interesgeneral@tvr.ro şi pe pagina  www.facebook.com/InteresGeneralTVR1.

Emisiunea Interes general” se difuzează în direct la TVR 1 şi poate fi urmărită online pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!



11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1