loader
Foto

Surprizele, distracţia şi ardelenii

De Ziua Păcălelilor, Ioan Bocşa şi Dinu Iancu Sălăjanu au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

Şi în acest sfârşit de săptămână, Iuliana Tudor ne aşteaptă în faţa micilor ecrane, la o nouă întâlnire cu artişti de folclor care sunt puşi în situaţii inedite, poate irepetabile, trecând prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. Cu muzică, dans, veselie şi... păcăleli, O dată-n viaţă poate fi urmărită pe 1 aprilie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Doi artişti apreciaţi, două voci puternice, doi ardeleni mândri vor încerca să facă faţă provocărilor O dată-n viaţă în această săptămână: Dinu Iancu-Sălăjanu şi Ioan Bocşa. Cei doi interpreţi beneficiază de suportul unor echipe de profesionişti: Orchestra Jidvei România şi Ansamblul Dor Transilvan întăresc echipa lui Dinu Iancu-Sălăjanu, iar lui Ioan Bocşa i se alătură Orchestra Cununa Transilvană şi Ansamblul Mugurelul. Invitaţii speciali în „duelul” artistic al emisiunii sunt Alexandru Arşinel, trupa Distinto, trupa de dans Iuno Dance, Sergiu Cipariu şi Florin Bocşa, dar şi nelipsiţii Floarea şi Gheorghe, asigurându-ne că buna dispoziţie va fi din nou la ea acasă în platoul O dată-n viaţă.

Demonstrând încă o dată că rivalitatea concurenţilor în emisiunea de la TVR 1 este doar un pretext pentru amuzamentul telespectatorilor, în ediţia anterioară, Veta Biriş şi Floarea Calotă au împărţit scena pentru un mini-recital de excepţie, cuprinzând câteva dintre cele mai frumoase piese care le-au consacrat.

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Iuliana Tudor aduce prietenilor emisiunii O dată-n viaţă, şi în această primăvară, apariţii originale şi întâlniri emoţionante în fiecare vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1