loader
Foto

Teste cu Lexus NX şi BMW - X6M, vineri la „Maşini, teste şi verdicte”

Giurgea şi Bratu ne-a prezentat în ediţia de vineri, 27 martie, de la ora 17:00, la TVR 1 şi online pe TVR+, două SUV-uri de excepţie.

 

Maşini, teste şi verdicte

UPDATE: Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Pentru episodul 64 din „Maşini, teste şi verdicte”, băieţii au pregătit două SUV-uri.

Tudor Bratu a fost pe litoralul românesc pentru a conduce noul SUV hibrid de la Lexus - compactul NX iar Costin Giurgea a călătorit peste Ocean pentru a testa în premieră cel mai rapid SUV construit vreodată de BMW - X6M.

* Lexus - compactul NX

Primul crossover compact şi, de altfel, primul automobil Lexus oferit în compania unei motorizări turbo a intrat în producţia de serie. Noul NX înregistrează aproximativ 6.500 de pre-comenzi de la publicul din ţara sa natală.

Tehnologiile de ultimă oră nu lipsesc de la nivelul cockpit-ului: încărcarea wirless, head-up, display-ul sau sistemul de infotaiment prin intermediul unui touchpad.

Mai multe detalii aflaţi vineri, 27 martie, de la Tudor Bratu care s-a plimbat cu acest nou model de SUV.

* BMW - X6M

Partea exterioară a noului SUV este mult mai gresivă. Maşina are patru ţevi de eşapament şi un eleron posterior. De asemenea, X6 M are nişte jante cu design special cu dimensiuni de 20 - 21 de inch.

Pentru cei care vor să iasă în evidenţă, la interior, modelul X6M dispune de o tapiţerie din piele Merino şi de scaune M cu diverse funcţii.

Giurgea este pregătit să vă ofere toate detaliile despre această nouă serie marca BMW.


***

Fiţi la curent cu ultimele ştiri din lumea auto, dar şi cu cele mai recente teste pe site-ul masinicugiurgeasibratu.ro şi pe pagina lor de Facebook. Emisiunea poate fi urmărită şi pe tabletă sau mobil. Descărcaţi aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

1:20 Dosar România (R)

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:00 Vorbeşte corect!

( best of ) Special *Gianina Corondan (1)

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1