loader
Foto

Galerie foto

Teste de „personalitate” cu maşinile hibrid din România

În caz că vreţi să vă luaţi o maşină hibrid de clasă medie, Giurgea şi Bratu v-au prezentat, miercuri, 13 iulie, la TVR 1 și TVR HD, de la ora 23:35, cinci opţiuni disponibile pe piaţă, în prezent.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Aventurile #giurgeasibratu continuă și în episodul 106 al emisiunii noastre. La fel și materialele explicative despre care mașină este corect să ți-o cumperi. În primul rând, pentru episodul din această seară de miercuri, dar și pentru cea de sâmbătă, am călătorit în Germania unde am condus în premieră cel mai nou pick-up de pe piață. Este vorba despre faceliftul pentru Amaraok, pick-up Volkswagen. El este stilizat diferit față de modelul pe care îl înlocuiește și în premieră este oferit doar cu un motor V6 diesel, TDI cu cilindreea de trei litri.

Amarok devine singurul model de pe piață care este oferit cu un motor atât de mare ce va putea fi achiziționat în mai multe trepte de putere. Vă transmitem primele impresii de la volanul celei mai puternice și bine-dotate versiuni.

Episodul continuă cu un material practic: să presupunem că deținem suma necesară achiziționării unei mașini hibride de clasă medie. Avem cinci opțiuni în România: Lexus IS, Ford Mondeo Vignale, BMW 330e, Mercedes-Benz C 350 e și VW Passat GTE. Vă spunem tot ce știm despre fiecare și analizăm performanțele pentru a descoperi care este cea mai bună mașină pentru fiecare.

Încheiem episodul cu știri dar înainte vă prezentăm impresiile noastre despre cum se conduce mașina noastră accesibilă de anduranță, Opel Corsa cu motorul pe benzină de 1.4 litri și 90 CP.

***

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 şi TVR HD miercuri, la ora 23:35 şi sâmbătă, la ora 10:30, în reluare.

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile.Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 
„M-am făcut actriță ca să scap de plictiseală”! Cerasela Iosifescu e invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne”

Dezarmant de sinceră. Şi talentată. Şi rebelă. Actriţa Teatrului Nottara, Cerasela Iosifescu, vine la „Noctune”, pe TVR 1. Despre iubiri pe ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

 

#tvr1