loader
Foto

Galerie foto

Tinereţe fără bătrâneţe, de Paşti, la „Preţuieşte viaţa!”

Cazuri impresionate de reuşite în oncologia pediatrică, deosebirea dintre laptele sănătos şi „lichidul alb” sau cum ne păzim de afecţiunile digestive aflăm de la invitaţii Andreei Marin în ediţia de duminică, 1 mai, a emisiunii de la TVR 1 şi TVR HD.

 

Andreea Marin
Preţuieşte Viaţa!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

„Energia pozitivă nu este doar un concept desprins din cărţi”, este hotărâtă Andreea Marin să ne convingă încă de la începutul emisiunii pe care ne-o oferă în ziua de Paşti. Ediţia cu numărul şase Preţuieşte viaţa! poate fi urmărită, ca de obicei, duminică, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, de la 19.00. De asemenea, ea se difuzează şi la TVR Internaţional şi TVR Moldova, precum şi online, pe TVR+.

Are 63 de ani şi este o femeie tânără. Elisabeta Damian, pensionară, fostă inginer în industria construcţiilor de maşini, a schimbat complet macazul şi conduce acum o echipă de 157 de tinere care muncesc în industria frumuseţii. Reţeta tinereţii fără bătrâneţe, pe care pare să o fi descoperit – dragostea şi munca.

Pentru că reportajul realizat pentru o ediţie anterioară Preţuieşte viaţa! la o fermă de capre din Dobrogea a născut noi întrebări din partea telespectatorilor emisiunii, Andreea Marin revine cu lămuriri. Camelia Grecu, director general adjunct al fermei, ne oferă informaţii importante despre secretele lactatelor de calitate, despre cum trebuie să citim etichetele produselor de pe rafturi şi cum se pasteurizează laptele, fără a distruge valoarea lui nutritivă. Tot de la ea aflăm cum le putem oferi copiilor noştri lapte sănătos, şi nu doar un simplu „lichid alb”…

Tot pentru ediţia de Paşti a emisiunii, Andreea Marin a ales să aducă o rază de speranţă părinţilor pe care viaţa i-a încercat în cel mai greu mod. Invitată în această duminică îi este prof. dr. Inci Ayan, specialistă în oncologia pediatrică. Doctoriţa care a studiat în Statele Unite genele ce luptă împotriva „bolii secolului” aduce o veste bună: cancerul nu înseamnă moarte. Ea vorbeşte despre noutăţi medicale şi despre cazuri impresionante de copii vindecaţi, unii dintre ei chiar din România.

Forţa vindecătoare a plantelor medicinale face subiectul unui nou dialog cu specialistul Preţuieşte viaţa!, dr. Carmen Nonn. Şi, pentru că de Paşti suntem tentaţi să exagerăm cu numeroasele bucate de pe masă, ea ne oferă remedii la îndemână împotriva afecţiunilor digestive şi pentru stimularea apărării organismului.

Pornind de la exemplul unei telespectatoare inspirată de Preţuieşte viaţa! Pentru a-şi înfrumuseţa propria gospodărie, gazda emisiunii mărturiseşte: „Asta e tot ce-mi doresc: întâlnirile noastre să însemne 40 de minute de inspiraţie şi bucurie de a trăi, motivaţie, cu exemple concrete şi informaţii utile, spre a ne face, cu mâinile noastre, şi în cele mai mici şi aparent insignifiante detalii, viaţa mai frumoasă. Pentru că o preţuim.” Aşa cum ne-a obişnuit, Andreea Marin ne invită şi în după-amiaza de Paşti, în grădina ei, gătită de sărbătoare, la Preţuieşte viaţa!

***

Din 27 martie, Andreea Marin revine la TVR 1 cu Preţuieşte viaţa! - un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască demn şi frumos la orice vârstă. Sănătate, sport, nutriţie, frumuseţe, relaţii, familie, parenting, drepturi, dezvoltare personală, modă, oameni-model şi poveştile lor de urmat, noutăţi şi iniţiative cu impact asupra calităţii vieţii, cercetare, responsabilitate socială, dar şi design interior sunt câteva dintre domeniile care îşi găsesc locul în programul realizat şi prezentat de Andreea Marin la TVR. „Avem nevoie să reînvăţăm să trăim aşa cum se cuvine: să avem grijă de noi şi de cei dragi - minte, trup şi suflet! Şi vom avea oameni frumoşi şi buni alături, care să ne aducă idei şi soluţii. Vă aştept să învăţăm să trăim frumos împreună”, spune Andreea Marin.

Preţuieşte viaţa! poate fi urmărită la TVR 1 duminica, de la ora 17.00 şi în reluare miercurea, de la ora 19.00. TVR HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova difuzează, de asemenea, programul, care poate fi văzut şi online, pe TVR+.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1