loader
Foto

Galerie foto

Toto Cutugno şi Steven Seagal, la Duminica în familie

Ramona Bădescu are vedete internaţionale printre invitaţii de duminică, 3 noiembrie, ora 16.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+

 

Ramona Bădescu
Duminica în familie

Ediția emisiunii de duminică, 3 noiembrie, este disponibilă online pe TVR+

Ramona Bădescu are, în această săptămână, invitaţi speciali la Duminica în familie, artişti de talie mondială: celebrul interpret italian Toto Cutugno, prezent la Bucureşti pentru concertul pe care urmează să îl susţină, nu a ocolit studioul TVR şi îi aşteaptă pe telespectatorii TVR 1 la o întâlnire... în familie. Tot atunci, Steven Seagal vine să povestească despre noua producţie pentru care filmează în România. Duminică, de la ora 16.00, Ramona Bădescu îşi aşteaptă telespectatorii la o nouă ediţie a Duminicii în familie de la TVR 1, difuzată şi online, pe TVR+.

Emisiunea de duminică începe cu unul dintre cele mai renumite ansambluri ­folclorice din România, Ansamblul Jidvei România, cunoscut pentru multă vreme sub numele de „Căluşerul”. Dirijorul Stelian Stoica stă de vorbă cu Ramona Bădescu despre dragostea pentru muzică şi folclor, dar şi despre întregul parcurs al carierei sale.

La rubrica „Generaţia Cool” îl cunoaştem pe Alexandru Nagy, cel mai tânăr regizor de operă din lume. Fiul unei violoniste şi al unui tenor, regizorul va povesti gazdei emisiunii şi telespectatorilor TVR 1 etapele dezvoltării sale ca artist, cum a ajuns să facă masterul la Londra şi... de ce s-a întors să profeseze în România.

Un nume celebru care a ales să facă muzică în afara ţării şi care este invitat pe 3 noiembrie la Duminica în familie este Kempes, fostul solist al trupei Cargo. El vine alături de noua sa trupă, Rezident EX, să aducă telespectatorilor piesa lor, „Oglinda”, dar şi să vorbească despre muzică, accidente de motocicletă şi o eventuală întoarcere în ţară.

Rubrica „Frumoşii nebuni ai României” prezintă o familie de cuceritori... de munţi: alpinistul Ovidiu Popescu şi fiicele sale, Dor Geta Popescu, de doar 10 ani şi Crina Coco Popescu. Ce recorduri mondiale deţin şi ce expediţii mai urmează pentru această familie aflăm tot în ediţia de duminică a emsiunii de la TVR 1.

Născut în Columbia, următorul invitat al Ramonei Bădescu a venit în România cu dorinţa de a deveni inginer. A ajuns, însă... instructor de salsa. Willmark Rizzo Hernandez se numără şi el printre invitaţii la Duminica în familie din 3 noiembrie. El vine împreună cu familia sa, să depene amintiri, să vorbească despre dansurile latino şi despre viaţa unui columbian în România.

Cea de-a treia parte a emisiunii aduce un moment emoţionant de dans în cărucioare, executat de trupa braşoveană Just Dance, formată din persoane cu nevoi speciale. Tot atunci, nostalgicii o pot revedea pe Anda Călugăreanu, în cadrul rubricii concurs „Muzicoteca sentimentală”.

Invitatul „cu greutate” care intră în platoul Duminicii în familie spre finalul ediţiei din această săptămână este o altă vedetă internaţională, actor de la Hollywood şi erou al filmelor de acţiune, producător, scriitor, practicant al artelor marţiale şi chitarist. Steven Seagal va vorbi cu Ramona Bădescu despre colaborarea cu echipele de producţie din România şi cu actorii români, despre familia sa şi principiile pentru care militează.

Ediţia din 3 noiembrie a Duminicii în familie nu se încheie înainte ca Ramona Bădescu să ne prezinte un alt străin care a venit în România, dar care nu şi-a dorit să mai plece – Father John Downey. Rubrica „România-i ţara mea” aduce o poveste despre credinţă şi căutare, povestea preotului pe care ţara noastră l-a adoptat cu 10 ani în urmă, care şi-a întemeiat aici o familie şi care a devenit, de curând, tată pentru a treia oară.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, precum şi scenele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, un horoscop special şi poşta redacţiei. Rezultatele rubricii concurs „Stop în top” vor arăta care a fost cel mai votat hit al săptămânii şi îi aduce pe câştigători în platoul Duminicii în familie.

 

***

În fiecare duminică după-amiază, timp de trei ore, personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde glumesc, discută despre afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie, fac planuri, se amuză, se joacă, ascultă muzică şi se relaxează alături de Ramona Bădescu şi telespectatorii Duminicii în familie.

Ramona Bădescu debuta pe scenă la doar 4 ani, cântând „Sunt Ramona din Craiova”, compusă de tatăl său. De atunci, în palmaresul ei de artistă s-au înscris participări şi premii la festivaluri de muzică uşoară, show-uri de televiziune, roluri în seriale, filme şi piese de teatru italiene.

Absolventă a Institutului de Ştiinţe Economice, Ramona s-a stabilit în Italia în anul 1990, unde,  prin cariera artistică, a susţinut şi promovat permanent valorile româneşti. Din anul 2009, de când ocupă postul de consilier al primarului Romei pentru problemele românilor, vedeta luptă să înlăture prejudecăţile create faţă de românii din Italia, prin artă şi comunicare.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1