loader
Foto

Galerie foto

Totul despre Eurovision România, la TVR

Duminică, 15 februarie, de la 21.10, telespectatorii TVR 1 şi TVR HD au putut afla de la cei 12 concurenţi ai selecţiei naţionale secretele din culisele evenimentului.

 

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

Din 15 februarie, până la spectacolul din 8 martie prilejuit de finala naţională a concursului Eurovision 2015, TVR 1 difuzează, în fiecare duminică seară, emisiuni dedicate evenimentului muzical anual al Europei. Cele trei ediţii Eurovision România se constituie, aşadar, ca un preambul la selecţia naţională şi sunt prezentate de Liana Stanciu, alături de Ioana Voicu şi Florina Ghenescu (Miss G). Telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc programele Televiziunii Române online, pe TVR+ le pot urmări duminica, de la 21.10.

În prima ediţie, cea din 15 februarie, vom vedea un istoric al concursului Eurovision în România şi al participărilor reprezentanţilor noştri la Eurovision, cu imagini din arhiva TVR. De asemenea, ne vom aminti de alte ediţii ale concursului, cu cele mai bune momente din spectacolele de deschidere ale fazelor internaţionale din anii anteriori. Vom afla ce cred românii despre Eurovision şi vom cunoaşte calificaţii în selecţia naţională din acest an.

Tot în ediţia Eurovision România din 15 februarie vom vedea imagini de la conferinţa de presă organizată de TVR la finalul etapei de preselecţie şi vom afla detalii despre modul de jurizare. Jurnaliştii prezenţi în studio vor satisface curiozităţile publicului, punând întrebări concurenţilor şi organizatorilor, iar telespectatorii pot participa şi la un concurs de fidelitate. Ne vom aminti de artiştii străini prezenţi pe scena Eurovision România şi vom afla curiozităţi din culisele fazei internaţionale a competiţiei.

Eurovision România poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

***

Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini speră să reprezinte România la concursul de la Viena, din luna mai. Melodia câştigătoare va fi aleasă pe 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

Pe eurovision.tvr.ro, se găsesc toate informaţiile despre concurs, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate pe subiectul Eurovision. Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2015, la Viena, Austria, în 19, 21 şi 23 mai. România va participa în prima semifinală a concursului, cea din 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1