loader
Foto

Văleu, muică! Doi olteni la „O dată-n viaţă”!

Pe 23 octombrie, Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian s-au întâlnit în luptă dreaptă, în emisiunea găzduită de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Partea I)

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Partea a II-a)

Iubitorii de folclor – dar nu numai ei – şi-au rezervat, cu siguranţă, seara de 23 octombrie, pentru întâlnirea cu Iuliana Tudor şi invitaţii săi la O dată-n viaţă. În cea de-a doua ediţie a noului sezon al emisiunii, vedeta TVR a pregătit noi probe cu care îşi provoacă invitaţii. O dată-n viaţă - vineri seara, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

În ediţia din 23 octombrie, telespectatorii TVR 1 au văzut cum se descurcă în faţa provocărilor O dată-n viaţă doi dintre cei mai apreciaţi interpreţi de muzică populară ai Olteniei: Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian. Cei doi artişti au beneficiat de suportul unor echipe de profesionişti: Orchestra şi Ansamblul Doina Gorjului au făcut echipă cu Petrică Mâţu Stoian, iar lui Constantin Enceanu i s-au alăturat Orchestra Naţională Valahia, dirijor Marius Zorilă şi Ansamblul Maria Tănase. Invitaţii speciali ai serii au fost Nicola, Marcel Pavel, Natasa Raab şi Magda Catone, iar trupa de balet Iuno Dance şi-a propus să ridice în picioare nu doar publicul din platou, ci şi pe cei din faţa micilor ecrane.

(w882) Iuliana Tu

În noul sezon, show-ul O dată-n viaţă este construit în jurul a două vedete din folclorul românesc. Cei doi concurenţi se lansează într-o competiţie artistică, trăind, poate o dată-n viaţă, experienţe inedite: cântă alte genuri muzicale, din repertoriul românesc sau internaţional, dansează vals, tango sau rock‘n roll, susţin duete în premieră cu artişti din alte zone muzicale, joacă scenete, gătesc reţete tradiţionale din zona natală, prezintă texte satirice la adresa celuilalt invitat, piese din alte zone etnofolclorice etc. Fiecare vedetă vine în emisiune alături de un ansamblu profesionist reprezentativ şi de orchestra acestuia. Componenta socială se păstrează şi în acest sezon, astfel că cei doi invitaţi pledează pentru un caz social propus de ei sau de echipa O dată-n viaţă. Floarea şi Gheorghe, cunoscuţii actori Maria Buză şi Marius Rizea, sunt în continuare responsabili cu zâmbetele – şi, de ce nu, hohotele de râs – ale telespectatorilor şi publicului din studio, în fiecare ediţie.

O dată-n viaţă este unul dintre cele mai îndrăgite programe ale TVR, gândit de regretatul Titus Munteanu. Emisiunea poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil#mce_temp_url#. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1