loader
Foto

Vara pe val începe la TVR în acest weekend

Noua emisiune estivală va putea fi urmărită la TVR1, TVR 2, TVRi şi TVR+

 

În acest weekend, la TVR începe Vara pe val, programul-maraton al verii, care reuneşte câteva dintre cele mai îndrăgite vedete ale Televiziunii Române, alături de artişti în vogă şi tinere talente. Telespectatorii TVR 1 şi TVR 2, dar şi românii din afara ţării şi cei care urmăresc emisiunile TVR online, pe TVR+, vor putea „trage cu ochiul” sâmbătă în culise, pentru a vedea care este atmosfera dinaintea marii lansări, iar duminică sunt invitaţi să ia loc în fotolii, pentru un program de divertisment absolut surprinzător!

Sâmbătă seară, de la 22.10 la TVR 1 şi de la 22.55 la TVR 2, intrăm în atmosfera de la Mamaia, cu vedetele care se pregătesc pentru confruntare, cu emoţii, tensiune şi reacţii la cald ale celor implicaţi în proiect. Silueta lui Dan Helciug va da fiori de invidie tuturor fetelor care îl vor vedea de-a dreptul... tras prin inel, Nuami Dinescu, abia sosită la mare, se află în pragul unui atac de panică, dată fiind proba curajului pe care va trebui s-o treacă, iar echipa TVR 2 dă acatiste pentru Renée Santana, colega lor care este în Mexic şi tocmai a ratat avionul spre România. Nimeni nu înţelege de ce lângă scenă a fost adusă şi o ambulanţă.

Seara de duminică, 7 iulie, de la ora 22.10, în simulcast pe TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, va pune protagoniştii celor două echipe în ipostaze în care nu i-aţi mai văzut – şi, probabil, nici nu îi veţi revedea prea curând... decât la Vara pe val. Vom asista la o luptă corp la corp între două vedete feminine, iar personaje cunoscute din lumea basmelor şi a filmului vor încerca să preia controlul emisiunii. Telespectatorii, dar şi cei care vin să asiste pe plaja din Mamaia la desfăşurarea „ostilităţilor” vor urmări probe precum „Duelul amazoanelor”, „Sferele frumuseţii” sau „Baba-Oarba la vânat”. Nu vor lipsi marinarii, fetele frumoase şi multe surprize pe care cele două echipe le pun la bătaie pentru a câştiga simpatia publicului.

Miza competiţiei este una de proporţii: două autoturisme îi aşteaptă pe cei mai fideli telespectatori la finalul proiectului estival. De asemenea, telespectatorii vor fi recompensaţi pentru voturile şi loialitatea lor şi cu alte premii: articole sportive, excursii, electronice, produse cosmetice. Mai multe detalii despre toate acestea vor fi oferite de-a lungul celor şase săptămâni ale programului, atât în transmisiunile zilnice ale posturilor TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe TVR+, cât şi pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/VarapeValTVR.

 

***

În iulie şi august, TVR difuzează, pe parcursul a şase săptămâni, în peste 150 de ore de transmisiuni în direct şi înregistrate, cel mai atractiv şi dinamic program estival al sezonului, Vara pe val. TVR iese „la atac” cu toate forţele într-un program maraton la care vor participa, pe lângă principalele vedete ale posturilor TVR 1 şi TVR 2, şi numeroşi artişti cunoscuţi publicului larg. Telespectatorii vor putea urmări o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2, din care câştigător va fi publicul, atât cel din faţa micilor ecrane, cât şi cel aflat pe litoral. Fiecare echipă va ocupa câte o plajă din Mamaia şi va încerca să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare. Alina Amza şi Răzvan Nicolescu, cei doi coordonatori ai proiectului Vara pe val de la TVR 1, respectiv TVR 2, oferă câteva indicii despre ce vom vedea în această vară:

Vara pe val este o competiţie-maraton transmisă din cele mai fierbinţi zone ale Staţiunii Distracţiei, Mamaia. Telespectatorii le vor putea urmări pe cele mai cunoscute vedete TVR, dar şi pe artiştii aflaţi „pe val” în ipostaze în care n-au fost văzuţi niciodată: prezentatori de ştiri în ringul de box, interpreţi de muzică populară la trapez, sportivi cântând în situaţii de risc maxim. Formatul permite implicarea în proiect a mai multor tineri talentaţi, care vor avea, astfel, şansa de a se alătura echipei TVR în programele sezonului de toamnă.” (Alina Amza, TVR 1).

„Este un program în premieră pentru piaţa românească. O competiţie între două canale de televiziune, cu două echipe pe care le urmărim împreună zi de zi. Telespectatorii vor vedea altceva decât s-au obişnuit la TVR. Vara asta eşti pe val cu TVR 2!” (Răzvan Nicolescu, TVR 2).

Echipele fiecărui post TV vor „manageria” câte o plajă din Mamaia şi vor încerca să propună programe cât mai atractive atât pentru cei de pe plajă, cât şi pentru cei de acasă, din faţa micilor ecrane. La finalul concursului, echipa care a reuşit să gestioneze cel mai bine plaja şi va acumula cele mai multe voturi din partea publicului va fi declarată câştigătoare. Vedetele care vor alcătui echipa TVR 1 sunt Dan Helciug, Dana şi Florin de la Hi-Q, Jo (Ioana Anuţa), Mircea  Radu, Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Dalia Puşcă, Raluca Guslicov, Nuami Dinescu, Tudor Furdui, Cristi Mîndru, Ovidiu Niculescu, alături de tinere talente, care au astfel şansa de a se integra în echipa TVR din sezonul de toamnă. Printre cei care fac echipa TVR 2 se numără Ovidiu Ianu, Emil Mitrache, Miss G, Johannes, Andreas Petrescu, Olimpia Olari, Eveline Păuna, Gabriel Fătu, Cristina Şoloc, Costea Lupescu, Dorina Florea, Marian Marin, Renée Santana şi alţii.

15:00 Convieţuiri

(I)Prezentatori Teodora Drăgoi si Camelia Văcaru

DIN ACTUALITATEA MINORITATILOR NATIONALE-grupaj de stiri​

COMEMORARE GENOCIDUL ARMENILOR

Invitat: reprezentant comunitate

PESAJUL 5784

Invitat: reprezentant cultul iudaic

CAMPIONATUL NATIONAL DE FOTBAL AL SLOVACILOR DIN ROMANIA

Invitat: reprezentant UDSCR​

PREGATIRI SARBATORI PASCALE ORTODOXE

Invitat: reprezentant biserica ucraineana

​Producatori: Teodora Drăgoi şi Boris Velimirovici

Transmisiune directa/ inregistrare

15:55 Convieţuiri

(II) Prezentatori Teodora Drăgoi Si Camelia Văcaru

Producatori: Teodora Drăgoi şi Boris Velimirovici

Transmisiune directa/ inregistrare

 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1