loader
Foto

Galerie foto

Vedetele din folclor s-au jucat de-a copilăria în studioul „O dată-n viaţă”

Ediţia specială a emisiunii, de Ziua Copilului, a pus atât artiştii, cât şi publicul, în ipostaze inedite. Iuliana Tudor ne-a aşteaptat alături de băieţelul ei, Tudor, dar şi de mulţi invitaţi dornici să fie din nou copii, pe 4 iunie, la ora 22.00 şi pe 5 iunie, la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Prima parte este disponibilă online pe TVR+.
A doua parte este disponibilă online pe TVR+.
A treia parte este disponibilă online pe TVR+.

Artişti consacraţi ai folclorului românesc, interpreţi tineri, deveniţi între timp părinţi, copii talentaţi, dornici de o carieră muzicală, şi chiar... sugari îşi găsesc locul în ediţia specială Joaca de-a copilăria – O dată-n viaţă, difuzată în trei părţi. Iuliana Tudor ne aşteaptă cu multe surprize pe 4 iunie, de la ora 22.00, respectiv pe 5 iunie, de la ora 21.00 (partea a doua) și de la 22.00 (partea a treia), la TVR 1 şi online, pe TVR+.

(w882) ODV de Ziu

Mioara Velicu, Aneta Stan, Constantin Enceanu şi Maria Butaciu intră, la O dată-n viaţă, în „Joaca de-a copilăria”, cântând şi amuzându-se împreună cu vizitatorii veniţi la TVR în Zilele porţilor Deschise. Telespectatorii se vor bucura să vadă că marii artişti ai folclorului nu au uitat să fie copii, astfel că ei acceptă provocări precum săritul coardei sau al şotronului!

Alături de ei vin artişti din tânăra generaţie, care petrec primul lor 1 Iunie în calitate de părinţi în platoul emisiunii. Copiii lor, cu vârste cuprinse între 7 luni şi 3 ani, îşi fac „debutul” în televiziune tot cu această ocazie specială.

(w882) ODV de Ziu

La O dată-n viaţă îl vom vedea şi pe Constantin Lătăreţu cântând împreună cu cele două fetiţe ale sale (4 şi 8 ani), iar Viorica Macovei ne dă o veste mare, potrivită ocaziei festive: peste câteva luni, interpreta va aduce pe lume o fetiţă!

Surprizele vin însă nu numai din partea invitaţilor. Şi gazda emisiunii are un moment dedicat tuturor copiilor, pentru care beneficiază de un ajutor nepreţuit: fiul ei, Tudor, cântă „Alunelu‘” împreună cu ea.

(w882) iuliana si

Şi alţi copii vin să cânte la O dată-n viaţă în această zi specială: membrii atelierului bucureştean „Fabrica de folclor”, însoţiţi de profesoara lor Lavinia Goste, demonstrează că viitorul folclorului este pe mâini bune.

Dansurile revin, în această ediţie specială O dată-n viaţă, Ansamblului de căluşari „Poarta Olteniei”, din Ghimpeceni, Olt, care oferă şi vizitatorilor ocazia de a învăţa paşii fascinantului dans. Iată-i la repetiţiile din Studioul 3 al Televiziunii Române, înainte de începerea filmării:

O adevărată lecţie oferă şi trupa de dans modern „As”, de la Palatul Copiilor, cu un moment de folclor reinterpretat.

(w882) ODV de Ziu

La rândul său, Gheorghe (actorul Marius Rizea) ne delectează şi duminica aceasta cu poveşti amuzante despre întâmplările din viaţa lui.

Cu atâtea surprize şi momente speciale, Iuliana Tudor ne invită să ne prindem cu toţii în „Joaca de-a copilăria” şi duminică seară, pe 4 iunie, la O dată-n viaţă, o ediţie dedicată celor cu suflet de copil, difuzată de la ora 22.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. Partea a doua a emisiunii poate fi văzută luni, 5 iunie, de la ora 21.00, iar a treia parte - de la 22.00.

(w882) ODV de Ziu

credit foto: Remus Tigoianu

producător: Iuliana Tudor, emisiune de Elise Stan

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1