loader
Foto

„Viaţa satului”, lider de audienţă cu ministrul Petre Daea

Peste jumătate de milion de telespectatori au urmărit Ediţia specială de duminică, 14 ianuarie. Peste jumătate de milion de telespectatori au fost interesaţi să afle de la ministrul Agriculturii ce a mers şi ce nu în 2017 şi ce aşteptări are acest an.

 

„Viaţa satului”, Ediţia specială în direct cu ministrul Petre Daea, a fost cea mai urmărită producţie TV, duminică, 14 ianuarie a.c., în intervalul 10.35 – 12.50, la nivel naţional.

Peste jumătate de milion de telespectatori au fost interesaţi să afle de la ministrul Agriculturii ce a mers şi ce nu în 2017 şi ce aşteptări are acest an.

Pe parcursul difuzării emisiunii „Viaţa satului”, TVR 1 a fost lider de audienţă, postul public înregistrând, la nivel naţional, o audienţă medie de 3,1% şi o cotă de piaţă de 10,1% (561.000 de telespectatori). În minutul de aur (12.44), cea mai longevivă emisiune TV din România a fost vizionată de 731.000 de telespectatori, reprezentând un rtg de 4,1% şi un share de 12.6%.

„La fel ca în ultimii 18 ani, în prima ediţie în direct din noul an, invitatul emisiunii este ministrul Agriculurii”, declară moderatorul Gabriel Gherghescu, care a discutat cu Petre Daea despre starea agriculturii. „Pentru că în 2017, s-au înregistrat producţii istorice, acesta a fost principalul subiect de discuţie cu ministrul Daea, cu ce rămân agricultorii după acest an şi, nu în ultimul rând, care sunt beneficiile pentru noi, consumatorii”, mai spune Gabriel Gherghescu.

Şi în rândul telespectatorilor de la oraşe, emisiunea „Viaţa satului”, care în curând va împlini 61 de ani, este foarte urmărită, ediţia de duminică plasând postul TVR 1 pe locul 4 în topul audienţelor, cu un rtg de 1,6% şi o cotă de piaţă de 6,3%. TVR 1 ocupat aceeaşi poziţie şi pe targetul comercial (rtg 0.9%, share 4,4%).

Duminica următoare, realizatorii „Viaţa satului” ne propun un dialog, în direct, cu presa de specialitate, pentru a afla cum văd noul an agricol jurnaliştii de la Radio Antena Satelor, revista „Ferma” şi alte publicaţii de prestigiu din acest domeniu.

15:00 Opre Roma

* Emisiune cu şi despre comunitatea romă

Copiii si teatru, filme care pot schimba vieti, educatie non-formala, renasterea scolilor de meserii si parteneriate cu institutii ale statului, sunt subiectele editiei. Dedicam luna martie femeii rome, cea care mentine familia, conserva viitorul comunitatii si educa mostenitorii traditiilor si culturii rome. Invitata emisiunii va fi alaturi de noi una dintre cele mai cunoscute reprezentante a minoritatii rome. Mariana Buceanu Costache, consilier in cadrul Agentiei Nationale pentru Romi.

Producători: Anamaria Bobe Tecuceanu, Oana Roşca Creţulescu

15:55 EURO polis

*Emisiune despre comunitățile etnice din România

Producător Nicoleta Epure

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Spectacolul eveniment „Regele moare”, cu Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, se vede la TVR 1 | VIDEO

Este încă o şansă pentru telespectatori de a urmări, de acasă, un spectacol de o emoţie copleşitoare din repertoriul Teatrului Naţional ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

 

#tvr1