loader
Foto

Victor Ponta, cu dezvăluiri incendiare la „România 9”

Fostul premier este invitatul jurnalistului TVR Ionuţ Cristache la prima ediţie „ România 9” a săptămânii. Dezbaterea are loc în direct, pe 18 septembrie, la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Fostul premier Victor Ponta este invitatul emisiunii România 9 de luni, 18 septembrie. Ionuţ Cristache dechide săptămâna dezbaterilor România 9 cu dezvăluiri din culisele guvernării, aduse chiar de fostul premier. Emisiunea poate fi urmărită, de la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Informatii explozive despre „Statul Pararel" care a îngenuncheat o ţară întreagă, detalii despre întâlniri obscure, amintiri despre o prietenie sacrificată pe altarul puterii, despre trecutul şi viitorul său politic vor fi aduse de fostul premier Victor Ponta, în direct la Romania 9.

Victor Ponta s-a prezentat, luni dimineaţă (18 septembrie), la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, acesta fiind audiat ca martor într-un dosar de corupţie. „Am fost citat ca martor într-un dosar din 2014. Mai multe nu pot să vă spun", a declarat fostul premier la intrarea în sediul DNA. Ionuţ Cristache va încerca să afle de la invitatul său motivele audierii ca martor la DNA, în acelaşi dosar în care a fost audiat şi Sorin Grindeanu.

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă, difuzat în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1