loader
Foto

Victor Ponta, invitatul lui Ionuț Cristache la „Romania 9”

Secretarul general al Guvernului a discutat cu jurnalistul TVR despre susţinerea premierului Grindeanu şi lupta pentru putere din PSD. Dezbaterea a putut fi urmărită în direct astăzi, 19 iunie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Unul dintre personajele-cheie din criza politică a momentului, Victor Ponta vine luni seară la România 9, la o discuţie deschisă cu jurnalistul TVR Ionuţ Cristache despre planul de susţinere a premierului Grindeanu şi despre lupta pentru putere din PSD. Răspunsurile pe care le aşteaptă o ţară întreagă le aduce noul secretar general al Guvernului, în această seară, de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+.

Astăzi are loc o şedinţă pregătitoare de Guvern în vederea reglării părţii de avizare a unor proiecte de acte normative care trebuie adoptate urgent. Se fac acum ultimele calcule şi la Guvern în vederea moţiunii de cenzură iniţiate de PSD. Despre toate acestea vorbeşte Victor Ponta la România 9, luni seară, la ora 21.00.

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă, difuzat în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

4:15 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă (R)

...cu Eugenia Vodă Talk-show cultural

Emisiune de Eugenia Vodă

(Reluare)

5:10 Tezaur folcloric (R)

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Producător Roxana Pletea Popuşoi

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1