loader
Foto

Galerie foto

Vino să vezi, la TVR 1: întâlnire cu „Orhideea Neagră” şi Radu Gheorghe

Vineri dimineaţă,  aflăm „Tot ce contează”despre festivaluri, filme, lansări de carte, târguri, spectacole, concerte, celebrari şi invitaţi de seamă... Emisiunea Vino să vezi este în direct şi în 8 aprilie, de la ora 10.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+ .

 

TOT CE CONTEAZĂ

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Spectacolul „Ucenicul vrăjitor” s-a jucat cu succes şi a ţinut afişul trei stagiuni la Teatrul Naţional. Protagonist a fost nimeni altul decât actorul Radu Gheorghe, care, la începutul acestui an anunţa că intenţionează să reia mai vechiul succes cu „Ucenicul vrăjitor", un spectacol muzical-simfonic în care actorul este în postura de dirijor. Radu Gheorghe avut, la sfârşitul anului trecut, câteva încercări reuşite de repunere în scenă a „Ucenicului vrăjitor”, printre care e notabilă cea cu Orchestra Simfonică Bucureşti, la Alba Iulia. Despre acest proiect, ca şi despre altele pe pe care deja le-a demarat aflăm de la invitatul Claudiei Spătărescu, actorul Radu Gheorghe, vineri, de la ora 10.00, la Vino să vezi de la TVR 1. Emisiunea Vino să vezi se difuzează în fiecare vineri dimineaţă, în direct la TVR 1 şi TVR+.

(w882)

I se spune Orhideea neagră sau Prinţesa de ciocolată. L-a făcut să plângă pe „cel mai puternic om al planetei”, Barak Obama. A cântat cu trupa lui Amy Winehouse în câteva concerte, imediat după dispariţia prematură a artistei. A făcut filme şi emisiuni de televiziune în Italia. Conduce misiuni umanitare în favoarea femeilor şi copiilor din Africa şi revine în România pentru promovarea celui mai recent single („Batukera”). Este vorba despre Tasha Rodrigues. Născută în Angola, crescută în Portugalia şi Brazilia (unde tatăl şi sora mai mare desfăşurau misiuni diplomatice), Tasha a cunoscut succesul în Italia, ţară în care a ales să trăiască. A susţinut trei importante concerte în 2015: în Parco de la Musica, de Ziua Internaţională a Pamântului, la Expo 2015 Milano, de „Ziua femeii africane” şi în cadrul celebrului Concert de Crăciun de la Vatican. Tasha Rodrigues este invitată în platoul emisiunii Vino să vezi de vineri dimineaţă. O vom cunoaşte mai bine şi vom asculta şi cel mai recent single al ei - „Batukera”.

Şi tot la Vino să vezi!, Andreea Runceanu, liderul trupei Amadeus, vine să stea de vorbă cu Claudia Spătărescu despre concertul tenorului Alessandro Safina, în care fetele de la Amadeus sunt invitate să cânte. Alessandro Safina va concerta la Sala Palatului din Bucureşti pe 14 aprilie, un concert pentru care a pregătit câteva piese noi, dar şi invitaţi surpriză.

(w882)

Vino să vezi! este invitaţia pe care Claudia Spătărescu o face telespectatorilor TVR 1 în fiecare vineri, de la ora 10.00. Emisiunea oferă telespectatorilor cât mai multe şi mai diverse propuneri de petrecere a timpului liber. Fie că este vorba despre festivaluri, filme, lansări de carte, târguri, spectacole, concerte, celebrări şi... câte şi mai câte! „Adevărata relaxare este cea activă. Urmăriţi-ne în fiecare vineri şi, cu siguranţă, veţi găsi un motiv să ieşiţi din casă în zilele următoare!”, ne îndeamnă moderatoarea emisiunii, Claudia Spătărescu.

(w882)

Vino să vezi face parte din linia de emisiunile reunite sub genericul „Tot ce contează”, ce pot fi urmărite de luni până vineri, de la ora 10.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

16:45 Floarea nopţii

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

* Vârstnicii României: singuratate de sarbători

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Dorin Chioțea

Prof. dr. Gabriel Prada, sef catedra sef de catedra la UMF Carol Davila,

dep. geriatrie si gerontologie, Catalin Dinu, presedinte Asociatia Niciodata Singur, Mugurel Mărgărit, director executiv Fundația Regală Margareta a României

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu.

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1