loader
Foto

Galerie foto

„Volvocadabra!”: aventuri în noile şi luxoasele maşini Volvo

Miercuri, 29 iunie, Costin Giurgea şi Tudor Bratu testează noile modele S90 şi V90 de la Volvo. Aflaţi verdictul lor, plus ale noutăţi din lumea auto, în ediţia din 29 iunie, de la ora 00:10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru episodul de săptămâna aceasta am călătorit într-o aventură #giurgeasibratu pentru a testa în premieră cele mai noi, moderne și luxoase mașini Volvo: limuzina S90 și breakul de lux V90. „Pentru că acum, după foarte mulți ani, Volvo a reusit să lanseze niște mașini cu o magie aparte. Lui Zlatan i se mai spune “Ibracadabra” și acum puteți să arătați liniștiți spre mașinile Volvo premium de clasă mare și să spuneți “Volvocadabra”. Au făcut-o deja un număr de 8.384 de clienți care au comandat în toată lumea limuzina și 6.627 care au comandat break-ul… să vedem cum vor sta cifrele și în România, la finele acestui an”, mărturisea Tudor Bratu pe blogul masinicugiurgeasibratu.ro.

La întoarcerea în țară, am condus o mașină extrem de importantă pentru piața și industria auto românească: Sandero diesel echipat cu o cutie de viteze automată, manual-robotizată, Easy-R. Costă cu 500 euro mai mult față de o cutie convențională, dar este extrem de bună pentru aglomerația orașelor. Vă spunem cum se conduce o Dacie Sandero automată și tot ce trebuie să știți despre cutia Easy-R.

Mai departe, facem trecerea de la MINI-ul nostru diesel în cinci uși, la unul pe benzină în cinci uși, echipat cu un motor pe benzină revoluționar, în trei cilindri, turbo, de 136 CP și vă spunem ce accesorii spectaculoase poți să îți comanzi dacă ai un Jeep Wrangler și vrei să îl pregătești pentru off-road. Încheiem emisiunea cu o serie de interviuri super-speciale în noul Mercedes-Benz Clasa E, cu cei mai importanți oameni de la TIFF 2016.

***

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 şi TVR HD miercuri, la ora 00.10 şi sâmbătă, la ora 10:30, în reluare.

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile.Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

1:35 Dosar România (R)

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:15 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1