loader
Foto

Weekend de foc pe semicerc: handbal din Liga Naţională, în direct la TVR

Sâmbătă, 24 septembrie, de la 11.00 şi 16.00, TVR 1 a transmis în direct partidele de handbal masculin: AHC Dunărea Călăraşi - CSU Suceava şi HC Dobrogea Sud - HC Odorhei , iar duminică, de la 16.00, meciul de handbal feminin ASC Corona Braşov - HC Zalău.

 

Campionatul masculin se dovedeşte, în noul sezon, unul plin de surprize, iar lupta pentru un loc în play-off devine, de la etapă la etapă, din ce în ce mai aprigă. Sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11.00, Dunărea Călăraşi - CSU Suceava este prima partidă de handbal programată de TVR 1, o partidă care se anunţă fără menajamente. „Ambele combatante au nevoie de puncte ca de aer, după ce au pierdut etapa trecută fără drept de apel. Va fi un  meci interesant, intens, deschis oricărui rezultat”, comentează jurnalistul TVR Dragoş Cojocaru. Partida de handbal va fi transmisă în direct de la Călăraşi, iar comentator este Cristian Mîndru.

Derbiul etapei opune la Constanţa, pe Dobrogea Sud, locul  4 în clasament, unei formaţii neînvinse în Liga Zimbrilor – HC Odorhei, poziţia secundă. „Partida, una de foc, se va vedea tot la TVR 1, dar de la ora 16.00, jucătorii de pe litoral, cu o puternică legiune ex-iugoslavă în formaţie, sperând să facă rocada în ierarhia ligii, cu trupa pregatită de ambiţiosul  Vlad Caba”, spune Dragoş Cojocaru, care se va afla la microfonul comentatorului începând cu ora 16.00, tot sâmbătă. Partida, cu comentariul lui Dragoş Bocanaciu, va fi transmisă de TVR 1 în direct din Constanţa.

Într-o săptămână plină de surprize, în care Liga feminină a pierdut deja o echipă - CSM Ploieşti - retrasă din motive financiare, partida Corona Braşov – HC Zalău este capul de afiş al rundei a 4-a. Meciul de duminică va fi unul al marilor orgolii, în care starurile celor două rivale sunt chiar antrenorii - Mariana Târcă (Braşov) şi Gheorghe  Tadici (Zalău). „Se anunţă un duel echilibrat, care ne poate arăta prezentul, dar şi viitorul handbalului feminin românesc, cele două trupe fiind compuse doar din jucătoare autohtone” (Dragoş Cojocaru). Partida este în direct la TVR 1 duminică, 25 septembrie, de la 16.00.

Începând din această toamnă, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin.

foto: sportulsalajean.ro

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1