loader
Foto

Episodul 5 din Wild Carpathia, în premieră, la TVR1 și TVRi

Joi, 19 septembrie, de la ora 22.00,  a fost difuzat la TVR1 și TVRi , în premieră, ultima parte din documentarul Wild Carpathia, produs de Charlie Ottley.

 

Wild Carpathia, serial de renume internațional, susținut de Alteţa Sa Prinţul Charles și Majestatea Sa Margareta a României, a fost tradus în 11 limbi diferite și văzut în 110 țări de pe glob. Ultima parte White Carpathia a fost filmată integral în timpul iernii românești.

(w882)

(w882)

Am știut de la bun început că proiectul va implica foarte multă muncă. Nimeni nu a reușit să surprindă în întregime o iarnă românească",  spune scriitorul și producătorul Charlie Ottley.

(w882) wild carpa

(w882)

S-a filmat adesea în minus douăzeci de grade. Echipamentul de filmare îngheța  imediat ce era pornit. Capturarea vieții sălbatice, urmărirea animalelor prin adâncurile pustiei a durat mai multe săptămâni. Toate materialele pe care le avem sunt  autentice sută la sută românești, spre deosebire de alte filme pe care le-ați putut vedea".

(w882)

White Carpathia “Winter is Coming” este un documentar de o oră ce oferă un portret al vieții în condiţii de iarnă în Carpaţi, dar și prezentarea evenimentelor și  atracțiilor din toată țara.

(w882)

(w882)

Ottley explică: „În ultima parte a documentarului am dorit să subliniem și temele prezente în episoadele anterioare, și anume că turismul durabil este esențial pentru viitorul economic al țării. Dar acest lucru poate fi realizat numai dacă protejăm peisajele naturale și culturale ale României”.

(w882)

"Sper ca oamenii să fie de acord că White Carpathia are cele mai uimitoare imagini  din filmele Wild Carpathia şi vrea să demonstreze că România este o țară care merită vizitată tot anul, chiar și în cele mai reci luni ale anului", arată Ottley.

(w882)

***

TVRi va transmite, în reluare, ultima parte din documentarul Wild Carpathia, în data de 20 septembrie, la ora 04.30.

23:50 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:20 Războinicii (R)

(IN FULL BLOOM-SUA, Japonia)

Regia: Reza Ghassemi, Adam VillaSeñor

Cu: Tyler Wood, Yusuke Ogasawara, Sean McCracken, Hiroyuki Watanabe

Film de acţiune, dramă. Redactor Delia Clonaru

X

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1