loader
Foto

Galerie foto

Yoga în demonstraţii practice, la „Preţuieşte viaţa!”

Andreea Marin a încercat terapia cu ozon şi ne-a adus o nouă poveste inspiraţională în ediţia de duminică, 22 mai, a emisiunii de la TVR 1 şi TVR HD.

 

Andreea Marin
Preţuieşte Viaţa!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

„Vă aduc şi astăzi motivaţie şi bucurie de a trăi”, spune Andreea Marin, prefaţând ediţia Preţuieşte viaţa! de duminica aceasta. Urmează un nou episod cu poveşti frumoase despre viaţă, echilibru, inspiraţie. Ediţia cu numărul nouă a emisiunii poate fi urmărită pe 22 mai, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, 25 mai, de la 19.00. De asemenea, ea se difuzează şi la TVR Internaţional, TVR Moldova şi online, pe TVR+.

(w882) Andreea Ma

A început ca specialist în domeniul publicităţii, dar a descoperit, după ce s-a îmbolnăvit aparent fără motiv, că e o serioasă nepotrivire şi un conflict între viaţa sa urbană şi ceea ce i-ar fi făcut spiritul cu adevărat fericit. A ajuns la medici, dar a aflat că soluţia nu stă în medicamente, ci în schimbarea profundă a ceea ce nu o împlinea. A renunţat la relaţia sa, şi-a dat demisia, a plecat într-un alt colţ de lume, cu alte valori, unde a aflat că fericirea nu stă în perechea de pantofi de lux pe care o porţi, oricât ar arăta de bine. Şi-a descoperit menirea într-un ashram din India, iar acum, la nici 30 de ani, e o femeie sigură pe ea, înţeleaptă, sănătoasă, echilibrată şi... profesor de yoga. Am cunoscut-o pe Daiana în ediţia trecută Preţuieşte viaţa!, iar în episodul din 22 mai o vom reîntâlni, cu sfaturi utile pentru cei dornici de schimbare şi cunoaştere, dar şi cu demonstraţii practice.

(w882) Pretuieste

Iar pentru că tot vorbim despre practică, Andreea Marin e hotărâtă să ne convingă că aceasta nicidecum nu ne... omoară, ci dimpotrivă, ne face mai puternici, mai sănătoşi şi mai frumoşi! Pentru aceasta, probează chiar ea, în ediţia de duminică Preţuieşte viaţa!, una dintre terapiile revoluţionare de detoxifiere. Descoperită acum mai bine de 150 de ani, terapia cu ozon ajută corpul să se revigoreze, lucrează cu succes asupra stresului, a oboselii fizice şi psihice, îmbunătăţeşte rezistenţa şi performanţa, dă corpului energie, ajută memoria, reduce insomniile, ajută la scăderea colesterolului, dar şi la curăţarea pielii. Dacă este aşa, ne vom convinge urmărind emisiunea din 22 mai, la TVR 1.

(w882) Pretuieste

Şi tot în aceeaşi ediţie Preţuieşte viaţa!, Andreea Marin ne face cunoştinţă cu o tânără timişoreancă, medic diabetolog şi nutriţionist, care a ales, în paralel, şi o carieră în industria frumuseţii. Povestea ei e menită să ne inspire, să ne motiveze să ne urmăm visul şi chemarea.

(w882) Pretuieste

Iar pledoaria pentru sănătate a Andreei se încheie, în această săptămână, într-un spital care... nu „miroase a spital”: „Când se întâmplă să aveţi o cădere, de cele mai multe ori sentimentul e de dezorientare, neîncredere, frustrare. Daţi-mi voie să vin cu o sugestie: întrebaţi. ‘Deranjaţi‘ medicii sau oamenii din sistemul responsabil pentru sănătatea noastră, nu va sfiiţi să le transmiteţi îngrijorările voastre, acesta este rostul lor: să vă răspundă, să vă vindece, să sprijine viaţa.” Cu aceste cuvinte, Andreea Marin ne dă întâlnire şi duminica viitoare la Preţuieşte viaţa!, când ne promite o ediţie „pe sufletul nostru”.

(w882) Andreea Ma

***

Din 27 martie, Andreea Marin revine la TVR 1 cu Preţuieşte viaţa! - un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască demn şi frumos la orice vârstă. Sănătate, sport, nutriţie, frumuseţe, relaţii, familie, parenting, drepturi, dezvoltare personală, modă, oameni-model şi poveştile lor de urmat, noutăţi şi iniţiative cu impact asupra calităţii vieţii, cercetare, responsabilitate socială, dar şi design interior sunt câteva dintre domeniile care îşi găsesc locul în programul realizat şi prezentat de Andreea Marin la TVR. „Avem nevoie să reînvăţăm să trăim aşa cum se cuvine: să avem grijă de noi şi de cei dragi - minte, trup şi suflet! Şi vom avea oameni frumoşi şi buni alături, care să ne aducă idei şi soluţii. Vă aştept să învăţăm să trăim frumos împreună”, spune Andreea Marin.

Preţuieşte viaţa! poate fi urmărită la TVR 1 duminica, de la ora 17.00 şi în reluare miercurea, de la ora 19.00. TVR HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova difuzează, de asemenea, programul, care poate fi văzut şi online, pe TVR+.

19:45 Sport

Transmisiune directă

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1