loader
Foto

Zoltan Kelemen concurează, sâmbătă, în finala masculină la Europenele de Patinaj

Sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 14.00, TVR 1, TVR HD și TVR+ transmit în direct proba masculină a Campionatului European de Patinaj Artistic de la Budapesta.

 

Reprezentantul țării noastre, Zoltan Kelemen, s-a calificat, joi, la proba masculină cu program liber a campionatului din acest an și va intra în ring în această după amiază.

Puteți urmări evoluția lui și întreaga probă masculină, sâmbătă, de la ora 14.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Comentariul este asigurat de Alina Alexoi, alături de fostul patinator Marius Negrea.

Vineri, patinatorul britanic Nick Buckland, care se reface după o operație complicată ce a avut loc în toamnă, a câștigat alături de partenera sa Penny Coomes, prima medalie  din carieră, ocupând locul trei la programul pe perechi.

Clasamentul pe perechi la proba de dans a fost dominat de italienii Anna Cappellini şi Luca Lanotte care au câștigat aurul. Cei doi fac echipă din 2005, iar la programul liber au patinat pe acordurile Uverturii „Bărbierului din Sevilla”, de Gioachino Rossini.

Ruşii Elena Ilinykh şi Nikita Katsalapov au obţinut titlul de vicecampioni europeni la dans.

La proba feminină, medalia de aur a fost adjudecată de rusoaica  Adelina Sotnikova, urmată de o foarte tânără conațională, Julia Lipnitskaia, de doar 15 ani.

Spaniolul Javier Fernandez, campion european în 2013, şi-a adjudecat şi prima poziţie în programul scurt de la Budapesta. Tânărul de 22 de ani este primul reprezentant al al Spaniei la patinaj artistic care participă la o Olimpiadă, din 1956 încoace.

În proba de joi, el a ales ca şi coloană sonoră a momentului său piesa „Satan Takes a Holiday”, a lui Larry Clinton. Fernandez a fost urmat în clasament de rusul Sergei Voronov şi de cehul Tomas Verner. Patinatorul român Zoltan Kelemen s-a clasat pe locul 14, obţinând un scor total de 68,32. Cei mai buni 24 concurenţi, din totalul de 35 care au participat la proba de joi, s-au calificat pentru programul liber, care va avea loc sâmbătă, 18 ianuarie.

23:45 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:20 Dosar România (R)

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)
 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1