Cu capu-n zori
Cu capu-n zori

Anca Mazilu şi Mihai Răzuş ne aduc toate ingredientele pentru începerea cu energie şi optimism a unei noi zile bune.

Regulament concurs interactiv cu premii în cadrul emisiunii zilnice matinale ”Cu capu-n zori”.

Informaţiile dimineţii, cooking live în studio, ştiri din showbiz, sănătate, muzică, provocări, campanii şi evenimente actuale – toate acestea se prezintă în programul „Cu capu-n zori”.

Din bucătăria matinalului, prezentatorilor le dă o mâna de ajutor şi Chef Jakob Hausmann care îi ispiteşte pe români cu reţete simple şi apetisante.

Gazdelor emisiunii li se vor alătura, în transmisii live şi reportaje, Dorin Chioţea şi Angie Cobuţ cu informaţii şi recomandări de actualitate.

Din 4 octombrie, de luni până vineri, de la 8.00, la TVR 1.

 


cu capu-n zori
dorin si angie
dorin chioţea
angie cobuţ
cu capu-n zori
dorin si angie
dorin chioţea
angie cobuţ
Arhiva articole
Ne trezim
luni, 18 octombrie 2021
În fiecare dimineaţă de luni până vineri, de la ora 8.00, la TVR1, Mihai Răzuş, Anca Mazilu şi invitaţii lor ne aşteaptă cu informaţii proaspete şi utile, cu muzică bună, discuţii interesante, mondenităţi, sfaturi practice şi reportaje incitante.
Jakob Hausmann, noul chef la „Cu capu-n zori”, din 4 octombrie, la TVR 1
vineri, 01 octombrie 2021
Titi Aur se numără printre colaboratorii permanenţi ai echipei matinalului TVR 1. Din 4 octombrie, de la 8 fix, Anca Mazilu şi Mihai Răzuş ne ţin companie la o cafea fierbinte, aromată cu zâmbete, informaţii de tot felul şi reportaje incitante! | VIDEO
„Cu capu-n zori” – lejer, de vară. La TVR 1
luni, 21 iunie 2021
Emisiunea matinală de la TVR 1 aduce buna dispoziție de luni până vineri, de la ora 8.00. Dorin Chioțea și Anca Mazilu sunt gazdele noului format „Cu capu-n zori”, iar chef Angie Cobuț ne colorează diminețile cu rețete pline de savoare.
La TVR 1, informațiile vin „Cu capu-n zori”
duminică, 28 februarie 2021
Din 1 martie, Andra Soceanu și Dorin Chioțea vin cu informații utile, care ne afectează viața direct, în noul format al programului matinal de la TVR 1. „Cu capu-n zori” se vede de luni până vineri, de la ora 7.00.  
Cum arată femeia visurilor lui Cornel Ilie | VIDEO
luni, 09 noiembrie 2020
Despre viața după divorț a vorbit artistul luni dimineață, în programul matinal de la TVR 1, „Cu capu-n zori”. Tot atunci am aflat și cum e viața după... muzică, de la Andrei Roşu, fostul membru al trupei Gaz pe Foc.  
Cu cine a votat din izolare Ionuţ Dolănescu - artistul are cetăţenie americană
miercuri, 04 noiembrie 2020
Ar fi votat pentru prima dată în America. Şi chiar şi-a dorit să meargă la urna de vot pentru acest important act cetăţenesc, dar, din păcate, Ionuţ Dolănescu a trebuit să îşi anuleze plecarea în SUA. Am aflat cu cine a votat!
Roxen – schimbare totală de look. Vezi cum arată acum artista!
marţi, 03 noiembrie 2020
Reprezentanta României la Eurovision a început pregătirile pentru competiția din 2021. Iar campioana Monica Roșu va avea o fetiță. Ce nume îi va alege fosta gimnastă? Am aflat detalii marți dimineață, în matinalul TVR 1, „Cu capu-n zori”.
Dorin Zinedin zidaru’, varianta „deșteaptă” a lui... Dorel, face verificări la TVR
vineri, 30 octombrie 2020
Marius Florea Vizante a făcut show la prima oră, iar Theo Rose a vorbit în premieră despre Florin Salam, la „Cu capu-n zori”.  
Cât a cheltuit Lora cinci luni în Bali?
marţi, 27 octombrie 2020
Află cât a costat-o pe artistă vacanța prelungită forțat, de la două săptămâni la cinci luni, într-un adevărat paradis, unde a trăit experiențe de neuitat!
„NU stă pe Strada Speranţei, căutaţi adresa!”
luni, 26 octombrie 2020
Corina Chiriac a intrat în direct prin telefon cu simpaticii prezentatori de la „Cu capu-n zori”, Liza şi Fere. Artista care a bucurat generaţii întregi cu hit după hit și-a sărbătorit pe 26 octombrie ziua de naştere.
Cel mai frumos câine din România, campion național și la căutare-salvare
vineri, 23 octombrie 2020
Flash se numără printre cei 20 de câini din rasa Jack Russell Terrier, de talie mică, intrați în categoria câinilor de salvare.
Mirabela Dauer, cool și pe net | VIDEO
miercuri, 21 octombrie 2020
Artista a învățat în direct cum să facă TikTok-uri profesioniste, pentru a ține pasul cu generația tânără. Miercuri, 21 octombrie, dis de dimineaţă, la "Cu capu-n zori", de la TVR 1.
Înalt, brunet, suplu şi peste 30 de ani – bărbatul ideal pentru Angie Cobuț
marţi, 20 octombrie 2020
Energica Angie, chef în programul matinal „Cu capu-n zori” de la TVR 1, a dezvăluit în direct, marți dimineață, calitățile pe care ar trebui să le aibă un bărbat ca să îi placă.
Cum a ajuns Fere subiect de… Evaluare Națională!
vineri, 16 octombrie 2020
Gabriel Fereșteanu, tânărul care ne dă întâlnire, de luni până vineri la TVR 1, unde va face eforturi să se trezească... „Cu capu-n zori”, a aflat, într-o zi, că un text scris de el apare într-o culegere de pregătire pentru copiii de clasa a VIII-a.
Ea e Mădă şi ne prezintă astrograma de debut a emisiunii cu „Cu capu-n zori”
joi, 15 octombrie 2020
Din 19 octombrie, în fiecare dimineaţă de luni până vineri, Mădălina ne spune cum ne influenţează astrele viaţa de zi cu zi, la „Cu capu-n zori”, de la TVR 1.
„Mă aflu la jumătatea vieții mele și tocmai o iau de la început”
miercuri, 14 octombrie 2020
Chef, globetrotter, dansatoare de tango, Angie Cobuț a trăit până acum cât alții nu reușesc într-o viață. „Cu iubire n-ai cum să greșești” – crede cea care ne va propune rețete sănătoase și pline de culoare în noul matinal de la TVR 1, „Cu capu-n zori”.
Ştafeta artistică a familiei Patrichi este dusă mai departe!
marţi, 13 octombrie 2020
Face parte dintr-o familie de artişti faimoşi, al căror nume îl duce mai departe cu mândrie. Din 19 octombrie, Bianca Patrichi ne dă întâlnire la noul matinal al TVR 1 -  Cu capu-n zori , pentru o porţie zilnică de sănătate şi informaţii meteo.
Cât de matinali sunt matinalii de la TVR 1 | VIDEO
luni, 12 octombrie 2020
„Sunt cel mai puţin matinal om pe care îl cunosc!”, „Iar eu sunt persoana aia matinală, poate chiar enervantă pentru unii!”. Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău fac echipă la cârma noii emisiuni matinale a postului TVR 1,  Cu capu-n zori , din 19 octombrie.
Cine formează gaşca veselă care se trezeşte „Cu capu-n zori” la TVR 1
joi, 08 octombrie 2020
Alături de Liza Sabău şi Gabriel Fereşteanu, noul program matinal de la TVR 1 adună un grup de prieteni nonconformişti şi plini de idei. Îi cunoaştem pe toţi din 19 octombrie, când îi vom vedea de luni până vineri, de la 7.00, la TVR 1.  
 • 21:10
  Secretul lui Bachus
  -România, 1983 Regia Geo Saizescu Cu: Ştefan Mihăilescu Brăila, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu, Octavian Cotescu *Comedie. Victor, un ziarist incisiv, descoperă o serie de nereguli într-o întreprindere agricolă de stat. Investigaţiile sale vor scoate la iveală escrocheriile comise de către gestionarul unui depozit de vinuri, poreclit Bachus. Deşi sprijinit de o adevărată reţea de acoliţi, Bachus nu se va putea feri la nesfârşit de braţul justiţiei. Redactor Gabriela Onea
 • 23:15
  Profesioniştii... cu Eugenia Vodă
  ...cu Eugenia Vodă* Best of Invitat Ion Filotti Emisiune de Eugenia Vodă
 • 00:15
  Dosar Romania
  Producător Răzvan Butaru
 • 01:10
  Teleenciclopedia
  Redactori: Ioana Dimoftache, Viviana Roșca Producător Oana Haşegan
 • 01:55
  Secretul lui Bachus
  -România, 1983 Regia Geo Saizescu Cu: Ştefan Mihăilescu Brăila, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu, Octavian Cotescu *Comedie. Redactor Gabriela Onea
 • 03:50
  Viaţa satului
  (I) Producător Gabriel Gherghescu /
 • 05:05
  Viaţa satului
  (II) .Producător Gabriel Gherghescu
 • 05:55
  Imnul României
 • 06:00
  Teleshopping
 • 07:00
  Universul credinţei
  (I) Jurnalişti: Paula Tăbârcă, Ileana Gaiţă, Cristina Andrei, Estela Dincă, Lucia Toader, Răzvan Bucuroiu, Rafael Udrişte, Corneliu Vlad Matache, Ciprian Dumea, Daniel Vistorovschi. Producător Victor Dochia
 • 08:00
  Universul credinţei
  (II) Jurnalişti: Paula Tăbârcă, Ileana Gaiţă, Cristina Andrei, Estela Dincă, Lucia Toader, Răzvan Bucuroiu, Rafael Udrişte, Corneliu Vlad Matache, Ciprian Dumea, Daniel Vistorovschi. Producător Victor Dochia
 • 09:00
  M.A.I. aproape de tine
  . Jurnalist Bogdan Şerban Iancu
 • 09:30
  Pro patria
 • 10:00
  Editie specială
  Maratonul vaccinarii Transmisiune directă
 • 10:35
  Viaţa satului
  (I) Prezentator Dana Constantinescu Jurnalişti: Teodor Dumitriu, Bădiţa Dumitru.Producător Gabriel Gherghescu Înregistrare
 • 11:50
  Minutul de agricultură
  (redifuzare)
 • 12:00
  Viaţa satului
  (II) Prezentator Dana Constantinescu .Jurnalişti: Teodor Dumitriu, Bădiţa Dumitru. Producător Gabriel Gherghescu Înregistrare
 • 13:00
  Tezaur folcloric
  * Jurnalişti tv: Roxana Pletea Popuşoi, Carmen Vrabete Producător Gheorghiţa Nicolae
 • 14:00
  Telejurnal
  * Sport*Meteo Prezintă: Loredana Iordache, Alina Stancu Producători: Codruta Marinescu/ Anamaria Panait Transmisiune directa
 • 14:30
  Politică şi delicateţuri
  cu Mircea Dinescu (redifuzare) Invitat Marius Manole Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Producător Dan Manoliu
 • 15:30
  Rivale pe gheaţă
  Film* Rivale pe gheaţă (ICE GIRLS-Canada, 2016) Regia Damian Lee Cu: Michaela du Toit, Elvis Stojko, Lara Daans, Natasha Henstridge * Dramă. După ce suferă o accidentare în timpul unei competiţii, Mattie este nevoită să renunţe o vreme la patinaj. Visul adolescentei de a continua să practice sportul pe care-l iubeşte va fi salvat de un antrenor (interpretat de triplul campion mondial Elvis Stojko) care o ia sub aripa lui şi o ajută să revină pe gheaţă. Redactor Corina Feleagă
 • 17:00
  Exclusiv în România
  (redifuzare)Prezinta Cristian Tabără Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean
 • 17:50
  România are nevoie de artă
  "România are nevoie de artă" este o emisiune realizată în sprijinul strângerii de fonduri pentru programul Tinere Talente al Fundației Regale Margareta a României, sub tutela CASEI REGALE A ROMÂNIEI. Emisiunea este realizată la Ateneul Român, locul în care timp de 12 ani, pe scena de concert, muzicieni reputați din întreaga lume au cântat în cadrul Concertelor Regale Caritabile, pentru copiii și tinerii talentați, bursieri ai programului Tinere Talente. Evenimentele de mare ținută a avut loc în fiecare an începând cu 2008, în data de 25 octombrie, ziua de naștere a Regelui Mihai, în prezența a peste 800 de personalități culturale, diplomatice și ale comunității de afaceri, în prezența Familiei Regale a României. Emisiunea ROMÂNIA ARE NEVOIE DE ARTĂ va reedita cele mai emoționante momente din cadrul Concertelor Regale caritabile și va cuprinde o serie de scurte interviuri cu invitați speciali, prezenți la Ateneul Român, sau LIVE, prin conexiune video. Fondurile strânse prin această emisiune vor sprijini bursele Tinere Talente. Fundația oferă burse de studiu, mentorat și promovare celor mai talentați tineri artiști români proveniți din familii modeste. Fără ajutor, aceștia se află în pericolul de a-și abandona cariera artistică, din cauza lipsurilor materiale. Fondurile au însumat de-a lungul timpului peste 1.600.000 de euro, care au fost utilizați pentru susținerea a peste 300 de artiști aflați la început de drum. Ulterior, mulți dintre ei au reușit performanțe extraordinare pe plan național și internațional. Invitatii editiei de anul acesta sunt: Oana Pellea, Marcel Iureș, Paula Seling, Zoli Toth, Andrei Dimitriu (Directorul Filarmonicii "George Enescu") dar și o parte dintre bursierii programului Tinere Talente. Producător Valentina Băințan
 • 19:30
  Momentart
  *Producator Mimi Necula
 • 19:35
  Zi de zi
  cu părintele Constantin Necula Producător Victor Dochia
 • 19:39
  Sport
 • 19:55
  Meteo
 • 20:00
  Telejurnal
  * Ştiri Prezintă Dorina Florea Producători: Violeta Iorgulescu/ Diana Anghel Transmisiune directa
 • 20:50
  Loteria de vaccinare
  Producator Horatiu Rusu
 • 21:10
  Best of
  (II)* Jurnalişti: Steluţa Matios, Ana Maria Voicu Producator Iuliana Tudor
 • 23:00
  Garantat 100%
  *Moderator Cătălin Ştefănescu Invitat Radu Umbres, antropolog Realizator Cătălin Ştefănescu Producător Adrian Ionică
 • 00:00
  Replay
  Moderator Marian Olaianos Producător Daniela Enăchescu
 • 01:00
  P.C.R-Secerătorul ciocan al minciunii
  ( II ) Realizator Cornel Mihalache Producător Răzvan Butaru
 • 02:00
  Rivale pe gheaţă
  (ICE GIRLS-Canada, 2016) Regia Damian Lee Cu: Michaela du Toit, Elvis Stojko, Lara Daans, Natasha Henstridge Dramă. Redactor Corina Feleagă
 • 03:30
  Pro patria
 • 03:55
  Universul credinţei
  (I) Jurnalişti: Paula Tăbârcă, Ileana Gaiţă, Cristina Andrei, Estela Dincă, Lucia Toader, Răzvan Bucuroiu, Rafael Udrişte, Corneliu Vlad Matache, Ciprian Dumea, Daniel Vistorovschi. Producător Victor Dochia
 • 04:45
  Universul credinţei
  (II) Jurnalişti: Paula Tăbârcă, Ileana Gaiţă, Cristina Andrei, Estela Dincă, Lucia Toader, Răzvan Bucuroiu, Rafael Udrişte, Corneliu Vlad Matache, Ciprian Dumea, Daniel Vistorovschi. Producător Victor Dochia
 • 05:35
  Momentart
  Producator Mimi Necula
 • 05:40
  Imnul României