loader

RECOMANDĂRI Logo

Cu „Ora Regelui” pornim într-o călătorie lungă de 150 de ani

În România trenurilor întârziate și a infrastructurii cu durata de viață depașită, jurnalista Irina Luca ne spune povestea construirii firului de fier care a legat țara. Documentarul în premieră se vede la TVR 1, din 25 martie, ora 14.30.

Florina Constantinescu: „Aş fi concurat, dacă mă lăsa mama...”

„Vedeta familiei”, show-ul micilor vedete muzicale, continuă la TVR 1 cu sezonul al doilea. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la 9.30 (şi în reluare vinerea, de la 22.30), ne bucurăm de un spectacol efervescent, în care personajele principale sunt copii talentaţi, susţinuţi de părinţii lor.

Mega-incendiile, o ameninţare globală – documentar în premieră la TVR1 | VIDEO

Joi, 23 martie, ora 21.00, la TVR1 și online pe TVR+, vedem documentarul „Mega-incendiile (INCENDIES GÉANTS ENQUÊTE SUR UN NOUVEAU FLÉAU - Franţa-Japonia-Belgia, 2019)”.

Răzbunarea lui Jacquou, la TVR 1 | VIDEO

Răzbunarea lui Jacquou, la TVR 1 | VIDEO

publicat: miercuri, 22 martie 2023

Miercuri, 22 martie, ora 21.00, la TVR 1 vedem un film de aventuri, bazat pe romanul istoric al scriitorului Eugene Le Roy: „Răzbunarea lui Jacquou (Jacquou le Croquant - Franţa, 2007)”.

„Între cer şi pământ

Dacă e marţi, e Telecinemateca la TVR1! Pe 21 martie, de la ora 21.00, ați urmărit filmul de aventuri „Între cer şi pământ" (Heaven Knows, Mr. Allison – SUA, 1957), o peliculă cu două nominalizări la Premiile Oscar.

Poveşti tulburătoare, actori şi regizori de renume, în filmele săptămânii la TVR

Monica Bellucci, Vanessa Redgrave, Kate Winslet, dar şi simpaticul Bud Spencer ne însoţesc la final de săptămână în filmele Televiziunii Române. Nu lipsesc producţiile ce pun în valoare geniul cineastic al lui Federico Fellini.

Nevruzul sau Nawrezul, sărbătoarea preislamică a primăverii

Primăvara astronomică alături de comunitățile musulmane din România. Am pătruns tainele unei sărbători vechi de mii de ani cu origine persană: Nawrezul sau Nevruzul. Miercuri, 22 martie, de la ora 15.00, la „Conviețuiri”, pe TVR 1.

„Teleenciclopedia”: o incursiune în pictură, fotografie și natură

Sâmbătă, 25 martie, ora 19.00, aflați despre Quinten Matsijs, amoruri boeme, cavalerul mongol și ecosisteme, urmărind o nouă ediție a emisiunii „Teleenciclopedia” la TVR 1 și pe TVR+. | VIDEO

Drepturile copilului, protejate prin lege

Drepturile copilului, protejate prin lege

publicat: luni, 20 martie 2023

În ediţia de marţi, 21 martie, a emisiunii „Oamenii şi legea” am discutat despre protejarea copiilor şi consecinţele încălcării drepturilor prevăzute de lege. De la ora 13:00, la TVR 1.

„Pumnul asasinului

„Pumnul asasinului", la TVR1 | VIDEO

publicat: luni, 20 martie 2023

Luni, 20 martie, ora 21.00, la TVR1 am început săptămâna cu filmul de acțiune „Pumnul asasinului" (Street Fighter: Assassin`s Fist - Regatul Unit, 2014), inspirat de seria de jocuri video japoneze „ Street Fighter".

17:00 Gări de poveste

(redifuzare) Gări în oraşe port

Producător Ruxandra Ţuchel

18:00 Clanul Kennedy

Serial * (THE KENNEDYS-SUA, 2011)

Cu: Greg Kinnear, Katie Holmes, Tom Wilkinson, Barry Pepper

Episodul 6

* Dramă. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

*4 premii Emmy 2011 (pentru cel mai bun actor într-o miniserie-Barry Pepper, pentru coafură, machiaj şi mixaj de sunet)

X