DOSAR ROMÂNIA
DOSAR ROMÂNIA
Duminică, ora 18:00

Subiectele abordate de producătorul Răzvan Butaru și echipa sa dezvăluie viața, problemele și bucuriile celor de lângă noi, dar și cu investigații ce vor scoate la lumină afaceri necurate acolo unde nimeni nu bănuiește că ar putea să se întâmple.

Vom descoperi situații-limită, probleme ale oamenilor care încearcă să supraviețuiască, după ce afacerile lor au fost distruse de blocajul generalizat din cauza pandemiei covid, dar vom afla și istoria celui mai mare combinat siderurgic, de la Hunedoara, pus la pământ de tot felul de interese.

Vor urma reportaje în vârf de munte, cu familii izolate care își cresc cu greu copiii, dar și o investigație despre poluarea de lângă Târgu-Jiu. Apoi, în apropiere, la Petroșani vom surprinde afaceri necurate, pe milioane de euro, la teatru, și vom asculta relatările dramatice ale unor foști pacienți covid.

Duminică, de la ora 18:00, TVR 1 redeschide „Dosar România”, un dosar ce cuprinde trecutul, prezentul şi, poate, viitorul acestei ţări.

***

O emisiune de reportaje, documentare şi anchete despre istoria pe care o trăim astăzi, cu poveşti care au rămas în umbra evenimentelor zilnice şi ale ştirilor de moment.

DOSAR ROMÂNIA este o producţie de colecţie, prin care realizatorii încearcă să-l aducă pe telespectator mai aproape de lumea în care trăieşte, în toată complexitatea ei.

„Un astfel de demers încearcă să aducă telespectatorul mai aproape de lumea în care trăieşte, să-l determine să se regăsească în cel de lângă el, cu bucuriile şi tristeţile, cu fericirile şi nefericirile lui, cu propria-i poveste de viaţă pe care şi-o poate recunoaşte în frânturi din povestea redată pe ecranul televizorului. Dosar România redescoperă adevăratele personaje ce compun structura serioasă a societăţii româneşti”, susţine realizatorul şi producătorul proiectului, Răzvan Butaru.

Alina Grigore, Codruța Angelescu, Cristina Țilică, Cornel Mihalache, Gabriel Geamănu, Răzvan Butaru şi Ruxandra Ţuchel continuă să prezinte în DOSAR ROMÂNIA trecutul, prezentul şi, de ce nu, viitorul acestei ţări.

Arhiva articole
„Generaţia bătrânilor singuri acasă”, filă în „Dosar România”, la TVR 1
miercuri, 15 iunie 2022
Plâng deseori în ultimii ani. De neputință, de dor, de supărare, de singurătate și mai ales pentru că au înțeles că bătrânețea și-o vor petrece singuri... Întreaga poveste -  în filmul realizat de Cristina Țilică, la „Dosar România” pe 19 iunie, ora 18.00.
Gloria şi agonia unui oraş, în reportajul „Săraca Brăilă bogată”, la „Dosar România”
joi, 09 iunie 2022
Un loc de o frumuseţe aparte. Oamenii speră că, într-o bună zi, mulţi brăileni se vor întoarce din străinătate şi vor trăi decent aici. Cum arată oraşul Brăila azi, măreţia, dar şi decăderea unui oraş am văzut duminică, 12 iunie, ora 18.00, la TVR 1.
Jurnalistul Ilie Ciurescu. Duminică, la „Dosar România” | VIDEO
vineri, 03 iunie 2022
La TVR 1, pe 5 iunie, de la 18.00, la o lună de la trecerea în nefiinţă a unuia dintre cei mai cunoscuţi crainici de ştiri din istoria televiziunii din România, realizatorul TVR Cornel Mihalache ne propune să-i aflăm povestea, aşa cum şi-a spus-o chiar el, omul şi jurnalistul Ilie Ciurescu.
Răzvan Butaru: „Dovedim o gentilețe și o noblețe sufletească ieșite din comun”
duminică, 29 mai 2022
Duminică, 29 mai, TVR 1 a continuat povestea românilor care au venit să-i ajute, cu tot ce au, pe cei fugiţi din calea războiului. Documentarul „Eroii din spatele liniei”, semnat de Răzvan Butaru, s-a văzut de la ora 18.00, la „Dosar România”. | VIDEO
„Atâta altruism, devotament, camaraderie nu am mai văzut din decembrie '89”
miercuri, 18 mai 2022
Într-un nou episod „Dosar România”, Răzvan Butaru ne prezintă realitatea primelor zile de război, văzută din Vama Siret, şi ne face cunoştinţă cu „Eroii din spatele frontului”. Pe 22 mai, de la ora 18.00, la TVR 1. | VIDEO
„Orașul cu părinţi singuri”, o realitate dureroasă, reflectată în „Dosar România”
miercuri, 04 mai 2022
După ce au născut şi crescut câte 9-10 copii, bătrânii din Vicovu de Sus - şi nu doar ei - sunt tot singuri, văzându-şi familiile doar de sărbători. Povestea lor am aflat-o de la realizatoarea TVR Maria Cristina Țilică pe 8 mai, la TVR 1. |VIDEO
„Chirurgul și Dumnezeu”, o nouă filă în „Dosar România” | VIDEO
duminică, 17 aprilie 2022
Fabuloasa poveste de viaţă a unui medic care a avut revelaţia Divinităţii – într-un reportaj în premieră semnat de Răzvan Butaru. Emisiunea s-a difuzat în 17 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1.
Poveşti de la „graniţa dintre coşmar şi viaţă” în „Dosar România” |VIDEO
joi, 17 martie 2022
Pe 20 martie, de la ora 18.00, am urmărit la TVR 1 un film emoţionant despre românii care au trăit drama războiului din Ucraina de pe partea europeană a frontierei. Bucovinenii care au primit în case primii refugiaţi sunt parte din „Dosar România”.
Noi situaţii copleşitoare dezvăluite la „Dosar România” | VIDEO
vineri, 28 ianuarie 2022
Mărturii tulburătoare – de data aceasta, venind din partea celor în halate albe – fac subiectul unui reportaj în premieră la „Dosar România”. Răzvan Butaru a continuat dezvăluirile despre „Pacienţii din linia întâi” pe 30 ianuarie, ora 18.00, la TVR 1.
Seria despre „Pacienţii din linia întâi” continuă la „Dosar România” | VIDEO
joi, 20 ianuarie 2022
Mărturii cutremurătoare ale unui fost pacient internat în secţia ATI Covid fac subiectul reportajului „Sechestrat printre morţii vii”, al doilea al seriei semnate de Răzvan Butaru. L-ați văzut la „Dosar România” pe 23 ianuarie, de la ora 18.00, la TVR 1.
Dezmembrat şi vândut la fier vechi. „Moartea unui combinat”, la „Dosar România”
vineri, 19 noiembrie 2021
Combinatul Siderca din Călăraşi este, astăzi, o ruină. Despre colosul jefuit până la ultima piuliţă, într-un nou reportaj „Dosar România”! Gabriel Geamănu ne-a spus întreaga poveste la TVR 1, duminică, 21 noiembrie, ora 18.00.|VIDEO
Dezastrul de la Ocoliş, o nouă filă în „Dosar România” | VIDEO
miercuri, 10 noiembrie 2021
Timp de cinci ore, peste comuna Ocoliş din Alba au căzut peste 270 de litri de precipitaţii pe metru pătrat. Urmările calamităţilor din luna iulie le-am aflat de la realizatoarea Cristina Ţilică, pe 14 noiembrie, de la ora 18.00, la TVR 1.
Poveste despre cei care cred într-un cer fără gratii, la „Dosar România” | VIDEO
vineri, 05 noiembrie 2021
Sanctuarul de urşi de la Zărneşti dă o nouă viață unor animale traumatizate. Codruţa Angelescu ne-a spus povestea unor oameni fantastici care au crezut într-un cer fără gratii pentru toate aceste animale. Duminică, 7 noiembrie, de la ora 18.00, la TVR 1.
Ciugud, o comună... mai ceva ca afară, duminică, în „Dosar România”
miercuri, 27 octombrie 2021
Viaţa la ţară, în România, poate fi chiar mai bună decât în străinătate! Un exemplu ni-l oferă reportajul pe care îl putem urmări duminică, 31 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1.
„Huţulii de la capătul lumii” și-au spus povestea la „Dosar România” | VIDEO
vineri, 15 octombrie 2021
Documentarul realizat de Cătălin Apostol despre cei mai vechi huţuli din Bucovina ne-au umplut sufletul de frumuseţe. Noul sezon „Dosar România” a început la TVR 1, duminică, 17 octombrie, la ora 18.00.
„Arthur şi fraţii săi” - ancheta ce încheie sezonul „Dosar România”, la TVR 1
duminică, 20 iunie 2021
Cum sunt hăituite şi ucise animalele. Cum se face profit imens din vânătoare. Cum au fost tăiate pădurile, iar urşii au fost nevoiţi să coboare în localităţi. Un subiect exploziv în ancheta realizată de Gabriel Geamănu - pe 20 iunie, ora 18.00. | VIDEO
Dosar România: Afaceri in spatele cortinei | VIDEO
duminică, 23 mai 2021
Ediţia emisiunii Dosar România, difuzată duminică, 23 mai, de la 20.45, la TVR 1, în care Răzvan Butaru ne-a propus o anchetă despre afacerile oneroase de la Teatrul din Petroşani.
„România de la țară”, în două ediții de colecție „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO
vineri, 23 aprilie 2021
Aflăm poveștile unor români care au ales să trăiască „viața fără ceas”, lăsând confortul orașelor pe tihna de la sat. Mini-seria în două episoade semnată de realizatoarea Cristina Țilică s-a difuzat pe 25 aprilie și pe 9 mai, de la 18.00, la TVR 1.
„Colosul răpus”, un reportaj despre dispariţia Combinatului Siderurgic Hunedoara
joi, 15 aprilie 2021
Uriașele lui furnale au dispărut ca într-o magie, ca și când nu ar fi existat vreodată. Duminică, 18 aprilie, în premieră, la TVR 1, „Dosar România” a prezentat dispariția celui mare combinat siderurgic din România. | VIDEO
„Dosar România” se redeschide la TVR 1 | VIDEO
sâmbătă, 10 aprilie 2021
Primul episod, „Între punct și de la capăt”, aduce povești inspiraționale despre capacitatea de adaptare la o realitate complet neașteptată. „Dosar România” se vede din 11 aprilie, duminica, de la ora 18.00, la TVR 1.
Cât ne stresează boala Covid? Analizăm „Epidemia singurătăţii” | VIDEO
sâmbătă, 12 decembrie 2020
Pandemia de coronavirus a devenit stresantă pentru noi toţi, iar frica şi anxietatea pot fi copleşitoare.
Drama satului Runcurel, filă în
vineri, 02 octombrie 2020
Duminică, 4 octombrie, de la ora 18.00, la TVR1, TVR 1 HD și online pe TVR+, Gabriel Geamănu şi echipa "Dosar România" ne-au prezentat ancheta „Drama unui sat”.
Cantacuzino - Un institut pentru o țară | VIDEO
joi, 17 septembrie 2020
Duminică, 20 septembrie, de la ora 18:00, la  #TVR1 , TVR 1 HD și online pe TVR+, în prima ediție a noului sezon "Dosar România", Alina Grigore ne-a propus documentarul „Un institut pentru o țară”.
Cea mai râvnită colecţie de motociclete - expusă la „Dosar România” | VIDEO
joi, 05 decembrie 2019
Sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 21.00,  la „Dosar România”, am aflat povestea celei mai mari colecţii de motociclete din România.
Destine frânte, cercetate la „Dosar România” | VIDEO
marţi, 19 noiembrie 2019
Cazurile tragice ale fetelor dispărute la Caracal şi în Miercurea-Ciuc au fost subiectul ediţiei „ Dosar România” de sâmbătă, 23 noiembrie, la TVR 1 şi TVR 1 HD.
„Viaţa ca o mare
miercuri, 13 noiembrie 2019
Tumultoasa viaţă a pictorului Karl Robert Perko a făcut subiectul ediţiei „ Dosar România” de sâmbătă, 16 noiembrie, la TVR 1, TVR 1 HD şi TVR+, de la ora 21.00 .
„Dosar România” la TVR 1 și TVR 1 HD: Renaşterea a două oraşe | VIDEO
marţi, 05 noiembrie 2019
Cum arată azi oraşele Sebeş (Alba) şi Reşiţa (Caraş - Severin) față de cum erau acum aproape 30 de ani, vedem în reportajul lui Gabriel Geamănu la „Dosar România” de la TVR 1 și TVR 1 HD. Sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 21.00.
Părinţii Sistemului, la
vineri, 25 octombrie 2019
Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1, Maria Cristina Țilică v- a propus o radiografie a sistemului care coordonează munca unor oameni cu suflet mare, ce investesc viaţa şi iubirea lor în creşterea copiilor defavorizaţi.
“Dosar România”la TVR 1 – despre
miercuri, 16 octombrie 2019
După ce săptămâna trecută am deschis „dosarul” transplanturilor cardiace, urmăriţi sâmbătă, 19 octombrie, la ora 21.00, noi reportaje despre transplantul renal şi hepatic şi aflaţi ce  şanse au la viaţă pacienţii aflaţi pe listele de așteptare.
“Dosar România” - sezon nou la TVR 1
marţi, 08 octombrie 2019
Emisiunea revine de sâmbătă, 12 octombrie, ora 21.00, cu reportaje despre situaţia transplantului în România. Urmăriţi mărturiile tulburătoare despre ce şanse la viaţă au pacienţii de pe listele de aşteptare din România.
Dosar România: Şcoala fără şcoală
marţi, 25 iunie 2019
La ediţia din 29 iunie a seriei de reportaje, documentare şi interviuri Dosar România, Cristina Ţilică ne propune să aflăm mai multe despre fenomenul „şcola de acasă” sau „homeschooling”. Sâmbătă, de la ora 21.00.
Agricultura BIO, la
luni, 06 mai 2019
Joi, 9 mai, de la ora 22.35, la TVR 1, vă invitam să urmăriți  la  "Dosar Romania" o ediție despre sănătatea pământului și alimentele curate, despre povestea unor producători care  se luptă cu toate greutățile pentru a schimba mentalități.
„Cele două feţe ale bisturiului”, primul reportaj al noului sezon Dosar România
marţi, 16 aprilie 2019
Dosar România revine la TVR 1 cu ediţii în premieră. Pe 18 aprilie, de la 21.30, Alina Grigore ne-a propus „Cele două feţe ale bisturiului”, o poveste despre falşi medici vs. medici adevăraţi în România.
Dosar România: „Preţul libertăţii
joi, 10 ianuarie 2019
Avea 22 de ani când a fost arestat. A fost întemniţat la Jilava, a supravieţuit Fenomenului Piteşti, a fost închis la Gherla, apoi la Aiud. La „Dosar România” Alina Grigore ne-a spus povestea lui George Cuşa.
Formidabila poveste a preotului Nicolae Bordașiu, la Dosar România
luni, 10 decembrie 2018
Luni, 10 decembrie, de la ora 22.30, la TVR 1, s-a transmis un reportaj emoționant despre unul dintre preoții bucureșteni înzestrați cu un har rar, un adevărat slujitor al sufletelor în căutare de alinare.
Eroi până la capăt, la
sâmbătă, 01 decembrie 2018
În urmă cu 100 de ani, străbunii noștri au luptat pentru România Mare. Eroii de astăzi au apărat libertatea noastră, pe frontul împotriva terorismului. Luni, la Dosar România, de la ora 22.30, va invităm să urmăriți un reportaj special: "Eroi până la capăt".  despre militarii din echipa Invictus România care, deși  au fost răniți grav, nu au cedat și luptă acum pe un front mult mai pașnic, unde cuceresc inimi și medalii.
vineri, 16 noiembrie 2018
O anchetă-document, realizată de Gabriel Geamănu, a fost difuzată la TVR 1 şi online pe TVR+, luni, 19 noiembrie, de la ora 22:30.
La TVR 1, Răzvan Butaru ne arată „Locul din care toţi vor să plece
vineri, 09 noiembrie 2018
La sfârşitul anului, în Valea Jiului, vor rămâne active doar două mine, Livezeni şi Vulcan. La Dosar România , ni se dezvăluie situaţia celei mai mari exploatări din România - cea din zona Văii Jiului - la final de 2018 . Pe 12 noiembrie, de la 22:30.
vineri, 02 noiembrie 2018
Luni, 5 noiembrie, de la ora 22.30, la TVR 1, descoperiţi lucruri neştiute despre mineriada din 1999, într-un documentar semnat de Carmen Kleibel, la „Dosar România".
Povestea unei mame care a învins un sistem, la Dosar România
vineri, 26 octombrie 2018
Sacrificiul impune repect. Este doar un slogan sau se întâmplă și în realitate? Luni, la Dosar România, ați putut urmări o poveste emotionanţă despre o familie și un sistem. La TVR1, de la ora 22.30.
Dosar România: „Apusul Apusenilor
miercuri, 17 octombrie 2018
La Dosar România de la TVR 1, Codruţa Angelescu ne spune o poveste despre românii abandonaţi în munţii României , dar şi despre eforturile depuse de doi tineri care încearcă să reanime două aşezări de munte. Luni, 22 octombrie, de la ora 22.30, la TVR 1.
Excepționalii, un reportaj emoționant marca Dosar România
vineri, 12 octombrie 2018
Luni, 15 octombrie, de la ora 22.30, la TVR 1 urmăriți un reportaj despre singurul centru de excelență din țară finanțat de stat, la Iași, care deschide ușile către șansă copiilor din familii defavorizate.
Cum dispar pădurile virgine ale României, luni la Dosar România
miercuri, 03 octombrie 2018
Luni, 8 octombrie, la ora 22.30, urmăriți la Dosar România, ancheta “Drujbe și bani”, realizată de Gabriel Geamănu, pe TVR 1.
„Poveste despre îngeri
miercuri, 26 septembrie 2018
Din 1 octombrie, Dosar România revine la TVR 1 cu un nou sezon. Cu reportaje, documentare, anchete, dar mai ales cu poveşti care merită spuse. În fiecare luni, de la ora 22.30, aflaţi poveşti care contează.
Dosar România: Viaţa în casele viitorului - domurile monolitice
miercuri, 01 august 2018
Ileana şi Robert Kamner sunt primii români care şi-au construit o casă de forma unei semisfere. Este prima locuinţă de acest de acest gen din România şi se numeşte dom monolithic. Aflăm cum se trăieşte într-o astfel de casă din reportajul Cristinei Ţilică, la Dosar România de la TVR 1. Duminică, 5 august, ora 15.30.
Anchetă Dosar România: „În căutarea dreptăţii”
marţi, 24 iulie 2018
O explozie pe Muntele Găina a schimbat destinele a zece familii. Cinci militari au murit, cinci au supravieţuit. După 26 de ani, adevărul continuă să fie mistificat. Pe placa memorială de la baza crucii scrie că de vină a fost o „bombă rebelă”. Dar cine ataca, atunci, România? Aflăm întreaga poveste la TVR 1 într-o nouă ediţie Dosar România - sâmbătă, 28 iulie, ora 21.00.
„Viaţa măsurată în kilometri”. Redeschidem Dosar România cu noi reportaje
miercuri, 18 iulie 2018
Vinde la propriu kilometrii pe care îi aleargă. 25 de lei bucata. Sâmbătă, de la ora 21.00, la TVR 1, Alina Amza ne-a spus povestea braşoveanului Robert Cadar, care, în lupta sa cu o boală crâncenă şi cu birocraţia de la noi, a ajuns să-şi măsoare viaţa în... kilometri.
 „Un tenis de două feluri”, o anchetă Dosar România, la TVR 1
vineri, 27 aprilie 2018
România are şase jucătoare de tenis în Top 100 Mondial, dar terenuri puţine şi neadecvate pentru practicarea acestui sport. Situaţia paradoxală a tenisului românesc ne-a fost prezentată de jurnalistul Gabriel Geamănu în noua ediţie Dosar România de la TVR 1. Sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 21.00.
„Dosar România” se deschide la satul unde „Viitorul a fost ieri”
joi, 19 aprilie 2018
Cornel Mihalache a filmat în satul Toarcla din Făgăraș timp de 20 de ani. Oameni și locuri. Povești simple de viață. Le vedem într-o nouă ediție Dosar România - la TVR 1, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 21.00.
La „Dosar România”, despre cel mai mare parc eolian din Europa
joi, 12 aprilie 2018
Cum au ajuns ţăranii dintr-un sat din Dobrogea să primească 3000 de euro pe an fără să cultive nimic, dar şi despre povestea afacerii cu articole de lână din Roşia Montană, în două reportaje la „Dosar România”, sâmbătă, 14 aprilie,  ora 21.00, la TVR 1.
„Lecţia de bunăvoinţă”, filă din Dosar România
marţi, 03 aprilie 2018
În seara de Înviere, la  Dosar România , profesorii Niţa şi Mircea Nedea ne oferă o „Lecţie de bunăvoinţă”. Ei  pregătesc tineri liceeni ce vor să ajungă doctori, dar nu au bani pentru plata meditaţiilor. O poveste din România de azi, în reportajul Cristinei Ţilică - sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 21.00, la TVR 1.
„Calvarul de la marginea satului” – despre violenţa domestică, la „Dosar România”
joi, 22 martie 2018
La fiecare minut, o româncă este abuzată de soţ sau partener. Peste 1000 de femei au fost omorâte de soţ sau partener, în ultimii 7 ani. Statistici reci, dar şi o poveste emoţionantă, la „Dosar România”, sâmbătă, 24 martie, ora 21.00, la TVR 1.
„Născuţi înainte de termen”- condamnare sau şansă la viaţă?
miercuri, 14 martie 2018
La prima ediţie „ Dosar România” a noului sezon, Alina Grigore ne-a spus povestea unor copii născuţi prematur, din România de azi. S âmbătă, 17 martie, de la ora 21.00, în premieră la TVR 1 şi TVR+.
„Lecţii de supravieţuire” la Dosar România
joi, 04 ianuarie 2018
„Lecţii de supravieţuire” şi „Pădurea paradisului în ţara spânului" sau despre prima Şcoală de Supravieţuire pe Mare din Europa centrală şi de est şi protestul artistic împotriva dujbei, sâmbătă, la „Dosar România”, de la ora 22.40, pe TVR 1.
Tabăra de copii de la Năvodari, într-o anchetă „Dosar România”
joi, 28 decembrie 2017
Ce s-a ales de Tabăra de la Năvodari, tabăra copilărei noastre? De cele 143 de hectare şi de cei aproape 1 miliard de dolari? Aflăm din ancheta jurnalistică „Ruinele copilăriei noastre”, sâmbătă, 30 decembrie, la „Dosar România”,  ora 21.00, pe TVR 1.
Delta Dunării şi campionii, la „Dosar România”
luni, 18 decembrie 2017
Delta a dat României şi lumii zeci de campioni! Despre drumul lor în viaţă, care erau visurile copiilor de odinioară şi care sunt cele ale copiilor de astăzi aflăm sâmbătă, 23 decembrie, la „Dosar România”, de la ora 21.00, pe TVR 1 şi TVR+.
Povestea celor care apără graniţa de est a NATO, la „Dosar România”
joi, 07 decembrie 2017
„Avanpost România” este un documentar despre cei care veghează graniţa de est a NATO şi poveştile din spatele exerciţiilor militare fără precedent care au avut loc anul acesta pe teritorul ţării noastre. Sâmbătă, la „Dosar România”,  ora 21.00, pe TVR 1.
Dosar România ne prezintă o viaţă cât un film
miercuri, 29 noiembrie 2017
O tânără de 16 ani trecută prin chinurile torturii şi deportării în  Siberia. Nu e film, e viaţa Martei Vasiliu, care, acum, la 88 de ani, se aşează în faţa camerei de filmat şi îşi spune povestea, la „Dosar România”, sâmbătă, ora 21.00, la TVR 1.
„Reforma cătuşelor” la Dosar România, pe TVR 1
miercuri, 22 noiembrie 2017
Chemaţi la poliţie pentru o simplă declaraţie şi închişi ani, ba chiar zeci de ani după gratii, fără nicio vină. Despre dreptate şi nedreptate, despre noi, banii noştri şi statul român la „Dosar România”, sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 21.00, pe TVR 1.
La „Dosar România” de la TVR 1, povestea celui mai înghesuit sat din România
miercuri, 15 noiembrie 2017
„Condamnaţi pentru Scutul Moldovei” este titlul documentarului pe care Cristina Ţilică l-a propus telespectatorilor TVR 1 la ediţia din 18 noiembrie a emisiunii Dosar România . Ca în fiecare sâmbătă, Dosar România este la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00.
Descoperim Oameni şi locuri. Din România. La „Dosar România”
joi, 02 noiembrie 2017
Povestea „Profesorului de Patriotism”, a Alinei Amza şi reportajul lui Gabriel Geamănu despre iminenta dispariţie a unui sat din Gorj în urma exploatării lignitului în zonă sunt subiectele ediţiei „Dosar România” de sâmbătă, 4 noiembrie. De urmărit la TVR 1, de la 21.00.
Dosar România prezintă: „SIDA – fenomenul românesc
joi, 26 octombrie 2017
Cristina Ţilică şi echipa Dosar România s-au întors la primii copii români infectaţi cu HIV în '89 şi împreună cu medicii specialişti români au făcut o analiză a impactului bolii SIDA, a fenomenului românesc. Su biectul a fost prezentat sâmbătă, 28 octombrie, ora 21.00, la TVR 1.
Semnal de alarmă: „Învăţaţi şi dezvăţaţi”!
joi, 19 octombrie 2017
La Dosar România - sâmbătă , 21 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
„Dosar România” pune TVR 1 în topul celor mai urmărite televiziuni
duminică, 15 octombrie 2017
În minutul de aur, peste jumătate de milion de telespectatori au ales reportajul „Băile Herculane, o istorie în ruină”
„Băile Herculane, o istorie în ruină“ - la Dosar România
miercuri, 11 octombrie 2017
Cum a ajuns în ruină o perlă rară a turismului balneoclimateric european? Vedem dezastrul de la Băile Herculane sâmbătă, 10 martie, de la ora 21.00, pe TVR 1 şi TVR+.
Noi file în
marţi, 03 octombrie 2017
Dosar România revine cu subiecte şi reportaje exclusive din 7 octombrie. Noi poveşti, care alcătuiesc un dosar ce cuprinde trecutul, prezentul şi, posibil, viitorul acestei ţări, vor putea fi urmărite la TVR 1 şi TVR+ sâmbăta, de la ora 21.00.
„Locuinţa cu ploaie all inclusive
joi, 22 iunie 2017
Destinul unei familii greu încercate şi povestea aventuroasă a unui artist fac subiectele reportajelor din ediţia „ Dosar România” de sâmbătă. Emisiunea se vede pe 24 iunie, la TVR 1 şi pe TVR+ , de la ora 21.00 .
„Dosar România”: Irina Păcurariu ne prezintă „Copiii care nu ştiu să mintă”
miercuri, 14 iunie 2017
Sunt 6 mame şi tot atâţia copiii pentru care lumea are o altă formă decât ne-am obişnuit să numim „normalitatea”. Irina Păcurariu ne face cunoştinţă cu ei şi ne spune povestea lor. Copiii cu autism, filă în Dosar România – sâmbătă, 17 iunie, de la 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
„Satul colonizat” – o nouă filă în „Dosar România”
joi, 25 mai 2017
Un primar şi-a propus să-şi salveze satul de la îmbătrânire. Şi a reuşit. Povestea lui şi a localităţii Conceşti - sâmbătă, 27 mai, de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .
„Dosar România” pune reflectoarele pe bazele sportive ale ţării
marţi, 16 mai 2017
Vorbim despre sportul românesc - care este politică naţională doar pe hârtie – şi bazele sportive din România, în reportajul Abandon , realizat de Gabriel Geamănu. De văzut sâmbătă, 20 mai, ora 21.00, la „Dosar Romania”, la TVR 1 şi TVR+.
„Găsit meserie. O declar nulă”
miercuri, 10 mai 2017
La Dosar România, aflăm despre meserii clasice şi joburi avangardiste . Pe 13 mai, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+, în emisiunea de reportaje a postului TVR 1, Alina Amza a completat dosarul meseriilor de pe piaţa muncii.
Destinele copiilor orfani ai României, filă în „Dosar România”
marţi, 02 mai 2017
În „ Dosar România" - emisiunea de reportaje a postului TVR 1 - am dat o nouă filă pe 6 mai . Ruxandra Ţuchel ne-a spus povestea copiilor orfani ai României în reportajul „Memoria fluturilor”, ce a fost difuzat la TVR 1 şi TVR+ sâmbătă, de la ora 21.00.
Anina - un oraş al ruinelor
miercuri, 26 aprilie 2017
Un oraş al României, personaj principal la " Dosar România"! Povestea lui o aflăm la TVR 1 şi TVR+ sâmbătă, 29 aprilie, de la 21.00, în reportajul semnat de Ionuţ Cărpătorea, într-un nou episod " Dosar România".
„Frumoşii eroi ai micilor oraşe” – o poveste emoţionantă la „Dosar România”
miercuri, 05 aprilie 2017
Despre oamenii din micile localităţi care, mânaţi de dorinţa de a trăi mai bine şi de a le fi alături sutelor de mii de români din pieţele marilor oraşe, au ieşit în stradă la proteste - sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
„Sindromul Italia” – povestea „badantelor” românce, în „Dosar România”
joi, 30 martie 2017
Cine sunt femeile care au renunţat la propria fericire pentru a le oferi copiilor lor o viaţă decentă am aflat sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
 „Până mor, clubul o să existe!” ASF Frăţia Bucureşti sau lupta pentru un vis
marţi, 21 martie 2017
În 2014, apărea în paginile NY Times şi era prezentată la TVR. Ce s-a întâmplat de atunci? Exotica, dar şi inspitaţionala poveste a clubului de fotbal ASF Frăţia Bucureşti am aflat-o la TVR 1 vineri, 24 martie, de la 22.30, în ediţia specială Dosar România .
Despre imigranţi şi speranţă, sâmbătă la „DOSAR ROMÂNIA”
joi, 05 noiembrie 2015
Sâmbătă, 21 noiembrie, de la 21.30, Dosar România v-a invitat să urmăriţi, la TVR 1 şi online pe TVR+, o ediţie specială despre imigranţi şi puterea de a merge mai departe.
“Păsări călătoare” şi “Amintiri în amurg”, file din DOSAR ROMÂNIA
vineri, 23 octombrie 2015
Sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 21.30, la TVR1 şi TVR HD ați urmărit două reportaje despre lupta pentru supravieţuire cu adversari inegali: un gigant industrial şi implacabila bătrâneţe.
DOSAR ROMÂNIA revine cu o nouă serie de reportaje și documentare la TVR 1
joi, 15 octombrie 2015
Primul episod al noului sezon ne prezintă efectele devastatoare ale „ecranului” asupra dezvoltării copiilor noştri. Emisiunea se difuzează în fiecare sâmbătă seară, de la ora 21.30, la TVR 1 şi online pe TVR+.
„Oraşul trist
vineri, 12 iunie 2015
Cele două reportaje au putut fi urmărite duminică, 14 iunie, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.
Un documentar despre „Reconstituirea” lui Pintilie, la „DOSAR ROMÂNIA”
vineri, 05 iunie 2015
Dosarul „Reconstituirii”, un document de televiziune care dezvăluie culisele filmului regizat de Lucian Pintilie, a fost difuzat duminică, 7 iunie, de la ora 18:45, la TVR 1 şi online pe TVR+.
duminică, 31 mai 2015
Duminică, 31 mai, ora 18:45, Răzvan Butaru ne-a propus un nou reportaj marca „Dosar România”. La TVR 1 și pe TVR+.
Despre „orfanii migrației” şi potopul de la Rătești - la „DOSAR ROMÂNIA”
vineri, 22 mai 2015
Duminică, 24 mai, de la ora 18:45, aţi urmărit la TVR 1 şi online pe TVR+ povestea copiilor ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă, în străinătate, şi aţi aflat în ce condiţii trăiesc maicile de la Mănăstirea Răteşti.
Dosar România: Sorin Onişor în Marea Hoinăreală
joi, 14 mai 2015
Cel care readuce la lumină satul românesc prin fotografie este subiectul reportajului  de duminică, 17 mai, de la ora 18.45, la TVR 1 şi online, pe TVR+. La TVR HD, Dosar România se difuzează de la ora 20.00.
„Bibliotecarul
vineri, 08 mai 2015
Cele două reportaje s-au difuzat duminică, 10 mai, de la ora 18.45, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
Dosar România: Eminescu şi Caragiale – eroi martiri
joi, 23 aprilie 2015
La "Dosar România" retrăim momentele din 1989 când Biblioteca Centrală Universitară a fost incendiată. Duminică, 26 aprilie, pe TVR 1, de la ora 18:45.
Despre Gialacuta şi prietenii lui nea Ion, la „Dosar România”
joi, 16 aprilie 2015
În ediţia de duminică, 19 aprilie, de la ora 18:55, la TVR 1 şi online pe TVR+, am aflat povestea satului Gialacuta şi cum s-au mobilizat nişte tineri pentru a ajuta un bătrân.
Despre nostalgiile unei generaţii, duminică, 5 aprilie, la „Dosar România”
joi, 02 aprilie 2015
În ediţia din 5 aprilie, Dosar România v-a oferit, de la ora 18:45, la TVR 1 şi online pe TVR+, două reportaje ce cuprind nostalgie pentru trecut.
„Hoţul de vieţi
joi, 19 martie 2015
Cele două reportaje au fost difuzate duminică, 22 martie, de la ora 18.45, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.
Drumul luminii, o poveste fantastică la Dosar România
miercuri, 11 martie 2015
DOSAR ROMÂNIA v-a întâmpinat duminică, 15 martie, de la ora 18:45, la TVR 1, de la ora 21:00 pe TVR HD și online pe TVR+ pentru a vă conduce pe Drumul luminii.
Profesorul de vise și Palatul cu destine de copii
joi, 25 decembrie 2014
DOSAR ROMÂNIA vă așteaptă duminică, 28 decembrie, de la ora 21:00, la TVR 1, TVR HD și online pe TVR+, cu povestea Casei de Copii - Sfântul Iosif și cu povestea unui profesor de fizică.
Despre „Profesori în România uitată”, la „Dosar România” de la TVR 1
vineri, 12 decembrie 2014
Reportajul Soranei Stănescu, despre profesori care se încăpăţânează să nu renunţe şi învaţă copiii din comunităţi de romi, sate sărace sau uitate de lume, se difuzează în 14 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Despre eroi, simboluri şi demnitate, în 30 noiembrie, la Dosar de România
joi, 27 noiembrie 2014
Ediţia din 30 noiembrie vă prezintă la TVR 1, de la ora 22:00, o poveste despre onoare și curaj, dar și despre lipsa de respect a unei generaţii care trăieşte căţărată pe umerii sacrifiicilor celor de dinaintea lor.
Despre cărbunari, frăție și fotbal, duminică, la Dosar de România
vineri, 21 noiembrie 2014
Duminică, 23 noiembrie, de la ora 21:00, la TVR 1, TVR HD şi online pe TVR+, am aflat povestea Clubului Frăţia Bucureşti şi a cărbunarilor din Harghita.
Dan Puric, invitatul ediţiei speciale
vineri, 07 noiembrie 2014
Duminică, 9 noiembrie, de la ora 22.00, TVR 1 v-a propus un interviu cu actorul Dan Puric.
Ultima ediţie
luni, 02 iunie 2014
Povestea satului în care nu se mai nasc copii şi tragedia copilului ucis de o sondă de petrol, file în Dosar România de la TVR 1, miercuri, 4 iunie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
Consecinţele accidentului ecologic de la Baia Mare, la
marţi, 27 mai 2014
Gabriel Geamănu a fost la Baia Mare şi v-a arătat consecinţele, dar ş i responsabilii dezastrului ecologic de acum 14 ani, în „Cronica unei catastrofe uitate", miercuri, 28 mai, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
Cătunul de la capătul scării şi caravana medicală a studenţilor, la DOSAR ROMÂNIA
marţi, 20 mai 2014
Pe 21 mai, Dosar România a adus la TVR 1, TVR HD şi TVR+ noi poveşti unice şi oameni speciali, într-o ediţie despre oameni care arată că România poate respira şi aerul curat al faptelor bune, fără recompensă.
Povestea primului oraș românesc în insolvență, la DOSAR ROMÂNIA
luni, 12 mai 2014
Miercuri, 14 mai, la TVR1, de la ora 21.00, DOSAR ROMÂNIA v-a prezentat un peisaj suprarealist, populat cu oameni lipsiți de orice fel de speranță.
Povestea comunelor devenite forțat oraș, la
marţi, 06 mai 2014
Ionuț Cărpătorea a mers în câteva dintre orașele care îndeplinesc acest statut doar pe hârtie și v-a arătat, miercuri, de la 21.15, pe TVR1, care sunt plusurile și minusurile noii orânduieli sociale.
Singurul cuplu cu transplant de cord din țară, la
marţi, 29 aprilie 2014
Miercuri, la TVR1, de la ora 21:15, aţi aflat povestea singurului cuplu din România, în care ambii parteneri au făcut un transplant de cord și aţi împărtășt drama câtorva dintre ultimii deținuți politici rămași în viață.
Mărturii din lagărul de la Periprava și povestea copiilor cu autism, la Dosar România
marţi, 22 aprilie 2014
Miercuri, 23 aprilie, de la ora 21.00, la TVR 1 și pe TVR + aţi putut urmări o nouă ediție a emisiunii “DOSAR ROMÂNIA”, ce cuprinde două reportaje despre colonia de la Periprava și autism.
Spovedanii exemplare în episodul 3 Exodul mamelor
marţi, 08 aprilie 2014
Irina Păcurariu a adus alte mărturii despre ruptura dintre mame românce şi copiii lor, miercuri, 9 aprilie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR Internaţional şi tvrplus.ro . Sub genericul Dosar România .
Despre Exodul mamelor, cu Irina Păcurariu la TVR 1 şi TVR Internaţional
luni, 24 martie 2014
Cea mai nouă serie de reportaje realizată de Irina Păcurariu şi difuzată sub genericul Dosar România începe din 26 martie, de la ora 21.00 (TVR 1 şi tvrplus.ro )
luni, 17 martie 2014
Reportajul lui Cătălin Apostol despre Pungeştiul de azi şi cel al lui Gabriel Geamănu despre campionul paralimpic Eduard Novak - miercuri, 19 martie , ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
Povestea lui 1 Decembrie la români, la Dosar România de la TVR
marţi, 17 decembrie 2013
O poveste a României, semnată Răzvan Butaru, poate fi urmărită miercuri, 18 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
Poveşti adevărate din sistemul medical românesc, la Dosar România
marţi, 10 decembrie 2013
„Români fără inimă" şi „Cancerul, boala unui sistem" sunt cele două reportaje pe care le-ați urmărit miercuri, 11 decembrie , de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
Povestea familiei care a primit un sat, la Dosar România
marţi, 26 noiembrie 2013
Reportajul „Stăpânii Nadăşului", semnat de Ionuţ Cărpătorea, a fost difuzat miercuri, 27 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
„gaze_de_şist.ro”, un documentar în premieră la Dosar România
miercuri, 20 noiembrie 2013
Primul documentar despre proiectul de exploatare a gazelor de şist şi metoda fracturării hidraulice, semnat de Gabriel Geamănu, a fost difuzat miercuri, 20 noiembrie, la TVR 1 şi TVR+ .
„Interziceţi-l pe Ţopescu!
marţi, 12 noiembrie 2013
Povestea interzicerii pe TV a lui Cristian Ţopescu în epoca Ceauşescu – în 13 noiembrie , ora 21.40, la TVR 1 şi pe TVR+
Despre mamele adolescente şi pelerinajul la sfintele moaşte, la Dosar România
marţi, 05 noiembrie 2013
Din 6 noiembrie, emisiunea de publicistică Dosar România poate fi urmărită miercurea, de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+
Un film despre aur şi suflete, la Dosar România
vineri, 25 octombrie 2013
Filmul „Câţiva oameni ca nişte fortăreţe”, semnat de Gabriel Geamănu, despre locuitorii din Roşia Montană şi protestatarii proiectului RMGC,difuzat luni, 28 octombrie, la TVR 1 este disponibil online.
Despre doi români excepţionali, la Dosar România de la TVR 1, TVR HD şi TVR+
duminică, 20 octombrie 2013
Reporterii Diana Deleanu şi Cătălin Apostol vă invită luni 21 octombrie, de la 21.00, să-i cunoaşteţi pe Ionuţ Alexandru Budişteanu, un tânăr cercetător premiat în SUA, dar şi pe Elena Pagu, campioană mondială la marş pentru atleţi veterani    
Un nou sezon Dosar România, de luni la TVR
vineri, 11 octombrie 2013
Povestea copiilor dislexici din România - 14 octombrie , ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
 • 20:51
  Meteo
 • 21:00
  Festivalul Internaţional de Folclor „ Cantecele Munţilor’’-2022
  Partea a V-a Prezentator şi producator tv. Iuliana Tudor
 • 23:00
  Drumul spre Qatar
  (Road to the World Cup) Episodul 1 Producator Dan Vasile
 • 23:30
  Drumul spre Qatar
  (Road to the World Cup) Episodul 2 Producator Dan Vasile
 • 00:00
  Garantat 100%
  Moderator Cătălin Ştefănescu Realizator Cătălin Ştefănescu Producător Adrian Ionică
 • 00:55

  Zide zi cu părintele Constantin Necula Producător Victor Dochia
 • 01:00
  Toamna bobocilor
  ( România, 1975) Regia Mircea Moldovan Cu: Draga Olteanu-Matei, Marin Moraru, Dumitru Furdui, Maria Ploae Comedie. Redactor Gabriela Onea
 • 02:45
  Ai luat plasă!
  (TRICKED UK, 2013-2015, Regatul Unit) Episod 4 (sezon 2) Redactor Cristina Crăciun
 • 03:30
  Pro patria
 • 03:55
  Sport
 • 04:10
  Telejurnal
 • 05:00
  Universul credinţei
  * Bucuria credinţei Producător Victor Dochia
 • 05:25
  Guşti! Şi apoi mănânci
 • 05:55
  Yanxi, palatul suspinelor
  Yanxi, palatul suspinelor (THE STORY OF YANXI PALACE-China, 2018) Episodul 65 Cu: Wu Jinyan, Charmaine Sheh, Qin Lan, Nie Yuan * Dramă istorică. Redactor Mirela Străinu
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  3 ceasuri bune
  *Matinal*Ştiri*Sport Prezintă Maria Smarandache şi Bogdan Muzgoci Producător Raluca Neagu Transmisiune directă
 • 09:45
  Teleshopping
 • 10:00
  Agrostrategia
  * Invitat studio : Daniel Buda-europarlamentar Rubrica Fermierii României : Fermă de vaci cu cea mai nouă tehnologie-Gavrilă Tuchiluș, Matca-Galați
 • 11:00
  Teleenciclopedia
  Producător Oana Haşegan Redactori: Ioana Dimoftache, Viviana Roșca
 • 12:00
  Teleshopping
 • 12:30
  Tribuna partidelor parlamentare
  Producator Ion Stavre
 • 13:00
  Garantat 100%
  Moderator Cătălin Ştefănescu Realizator Cătălin Ştefănescu Producător Adrian Ionică
 • 13:55
  Vorbeşte corect!
  Jurnalist Iulia Ioaniţoaia Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă
 • 14:00
  Telejurnal
  * Ştiri* Sport* Meteo Prezintă: Loredana Iordache, Alina Stancu Translator mimico gestual Laura Ioana Producători: Codruţa Marinescu/Alina Pagu Mihai ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
 • 14:55
  Vorbeşte corect!
  *Jurnalist Iulia Ioaniţoaia Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă
 • 15:00
  Maghiara de pe unu
  (I) Cronica săptămânală. Moderator Mosoni Emőke Reportaj -dinastia Sütő de la Vârghiş Redactor T. Bíró Hajnal (REDIFUZARE) In memoriam Rák József- film portret din 1998 Redactor: Bartha Ágnes (REDIFUZARE) Avanpremiera emisiunilor viitoare Redactor coordonator Kacsó Edith Producător Kacsó Sándor Transmisiune directă + înregistrare
 • 15:55
  Maghiara de pe unu
  (II) Producător Kacsó Sándor Transmisiune directă+înregistrare -
 • 16:55
  Mic portret de mari românce
  (redifuzare)Producator Cornel Mihalache
 • 17:00
  Atelier de sănătate
  * Realizator și moderator Smaranda Vornicu-Shalit * Mic dictionar de termeni medicali-Biopsia Invitat dr. Horatiu Muresan-medic primar anatomopatologie-despre biopsii, de ce nu trebuie sa ne sperie biopsia, de ce este esentiala pt un diagnostic si tratament corect, riscuri, complicatii *DE CE? * De ce tuşim? * Care este cea mai buna varianta de pachetel pentru copil la scoala, cum reuseste sa se mentina in forma cu un program incarcat-Eda Marcus-prezentator TVR * IN CAUTAREA STARII DE BINE* Starea de bine Producător Florența Dăscălescu inregistrare
 • 17:50

  Zide zi cu părintele Constantin Necula . Producător Victor Dochia
 • 17:55
  Yanxi, palatul suspinelor
  Yanxi, palatul suspinelor (THE STORY OF YANXI PALACE-China, 2018) Episodul Cu: Wu Jinyan, Charmaine Sheh, Qin Lan, Nie Yuan * Dramă istorică. Redactor Mirela Străinu
 • 18:55
  Dincolo de alb şi negru
  *Moderator Marius Constantinescu Invitat Radu Paraschivescu Producători: Ioana Mureşan, Livia Serban-Iancu Inregistrat
 • 19:40
  Sport
 • 20:00
  Telejurnal
  *Ştiri Prezintă Radu Andrei Tudor Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel Transmisiune directă
 • 20:51
  Meteo
 • 21:00
  Câştigă România!
  Prezintă Virgil Ianţu Producător Diana Pascal
 • 22:00
  Scrisoare către un prieten şi înapoi către ţara-Manifest
  de Ruxandra Cesereanu Un spectacol de Cornel Mihalache * Documentar. La 30 de ani de la Revolutie, regizorul Cornel Mihalache propune un ”one woman show”-documentar, productie proprie , un gen hibrid nemaifăcut în Teatrul de Televiziune, care are la baza ”Scrisoarea” Ruxandrei Cesereanu. Textul reunește, poetic și demistificator, istoria celor 30 de ani din urmă, cu cele mai importante sloganuri-graffiti rămase în mentalul colectiv. Criticii contemporani spun ca „Ruxandra Cesereanu intonează în acest remarcabil poem „Rapsodia Română de-acum”, în care se rotesc, însă, imagini emblematice ale Țării dintotdeauna, <<rapsodia extremă și fatală>>. O face cu forța tulburătoare a disperării și cu puterea biciuitoare a speranței sale evanghelice, menită să-i trezească <<pe cei adormiți>>.” Actrita Mara Opris gaseste profunzimea si resursele necesare ca, sub conducerea regizorului Cornel Mihalache si cu sprijinul echipei TVR, sa ofere publicului nostru oportunitatea de a deveni martor , timp de o ora, la un spectacol de teatru-manifest, coborât din Piscator, cu ajutorul fotografiilor și arhivei video politice pe fundal și în inserturi. Organizator productie Marius Flonta Montare décor: Florin Tudorache, Viorel Gheorghe Lumini: Bogdan Penciu, Aurel Ghinea Teleficare: George Oancea, Sorin Nedelcu Sunet:Valentin Bartolomeu, Radu Paraschivescu Asistenti imagine: Valentin Ciolan, Grigorut Stoica, Alexandru Bengescu Recuzita Marian Cerchez Costumiera Elena Cerchez Machiaj Roxana Pletea Scenografia Raluca Chelaru Cameramani Andrei Tones, Mihai Covrig Director de imagine Dan Constantinescu jr. Regizor CORNEL MIHALACHE Producator Diana Dumitru Producator coordonator Demeter Andras Istvan *** Documentar distins cu 3 premii la International Police Award Arts Festival 2022 (Italia)
 • 23:00
  Nocturne
  *Moderator şi realizator Marina Constantinescu Invitat Valentin Albesteanu, muzician. Regia artistica Aurel Badea Producător Oana Cucuruzeanu
 • 00:00
  Dincolo de alb şi negru
  Producători: Ioana Mureşan, Livia Serban-Iancu
 • 00:55

  Zide zi cu părintele Constantin Necula Producător Victor Dochia
 • 01:00
  Atelier de sănătate
  Realizator și moderator Smaranda Vornicu-Shalit Producător Florența Dăscălescu
 • 01:55
  Meteo
 • 02:00
  Nocturne
  Moderator şi realizator Marina Constantinescu Regia artistica Aurel Badea Producător Oana Cucuruzeanu
 • 02:50
  Tezaur folcloric
  Prezintă Gheorghiţa Nicolae Producător Roxana Pletea Popuşoi
 • 03:45
  Sport
 • 04:00
  Telejurnal
 • 05:00
  Agrostrategia
 • 05:50
  Vorbeşte corect!
  Jurnalist Iulia Ioaniţoaia Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă