loader
Foto

Vedeta familiei

Este un talent-show în care protagonişti sunt copii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani. Îi vom cunoaşte, în fiecare sâmbătă dimineaţă, de la ora 10:00, la „Vedeta familiei”, unde vor fi introduşi în scenă de Florina Constantinescu şi Laurenţiu Niculescu. Matilda Pascal Cojocăriţa, Elena Gheorghe şi Radu Ştefan Bănică analizează prestaţiile concurenţilor.

 

Galerie foto

 

Sunt talentaţi, energici şi ştiu exact ce îşi doresc. Au o atitudine de învingători şi vin cu paşi repezi din urmă, ameninţând cu detronarea din topurile muzicale a starurilor în vogă.

În fiecare ediţie, timp de o oră şi jumătate, trei concurenţi participă la trei probe complexe, în care trebuie să impresioneze prin vocea lor: o probă care îi ajută pe cei mici să se acomodeze mai uşor cu atmosfera concursului, ce presupune interpretarea unei piese alături de un membru al familiei, o probă în care tinerii artişti sunt pe cont propriu pe scena emisiunii, cântând o melodie la alegere, respectiv o probă ce îi provoacă să ne arate că pot face faţă cu succes şi unei melodii care îi scoate din zona de confort.

Matilda Pascal Cojocăriţa, Elena Gheorghe şi Radu Ştefan Bănică analizează prestaţiile concurenţilor, dar îi şi ajută cu sfaturi folositoare pentru cariera pe care îşi doresc s-o îmbrăţişeze. Iar în culise, „cârcotaşii” emisiunii – două fetiţe şi doi băieţei – găsesc (sau nu) cusururi momentelor de pe scenă. Îi însoţeşte frumoasa Mia (Maria Sorescu), asistenta prezentatorilor competiţiei.

0:00 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

...cu Eugenia Vodă* In memoriam George Banu

Emisiune de Eugenia Vodă1:05 Teleenciclopedia

Producător Oana Haşegan

ARHIVĂ ARTICOLE

Ediţii de sărbătoare „Vedeta familiei”, la TVR 1

Ediţii de sărbătoare „Vedeta familiei”, la TVR 1

publicat: miercuri, 21 decembrie 2022

Bucurie, veselie, voci zglobii şi o atmosferă de sărbătoare în edițiile speciale din 24 şi 31 decembrie ale ...

Copiii talentaţi se întrec la „Vedeta familiei”, noul concurs muzical de la TVR 1

Matilda Pascal Cojocăriţa, Elena Gheorghe şi Radu Ştefan Bănică au analizat prestaţia micilor artişti, introduşi în ...