loader

Ferma

Nu mai aveţi loc la oraş? Încercati la ţară! "Ferma" ne arată primii paşi pentru a deveni fermieri. Dacă vreţi să renunţaţi la zgomotul şi agitaţia marilor oraşe, dacă aveţi un petic de pământ unde să cultivaţi roşii bio sau doriţi să aflaţi cum se face agricultura modernă, atunci "Ferma" vine cu toate răspunsurile.

 

Galerie foto

 

În fiecare duminică, echipa emisiunii de pe TVR 2 ne prezintă interviuri şi reportaje, unde eroii sunt fermierii, îndeosebi mici şi mijlocii,  şi ne oferă informaţii şi sfaturi direct de la cei care au reuşit să transforme cele două hectare într-o veritabilă fermă modernă.

Cu aproape 4 milioane de gospodării ţărăneşti, angrenate în agricultura de subzistenţă, Ferma le vine în ajutor şi vrea să transforme ţăranul într-un fermier care să ştie cum să folosească toate resursele statului şi ale Uniunii Europene.

Astfel că, rubrica Undeva în România ne duce, de exemplu, în comuna Şoimăreşti din judeţul Neamţ, unde găsim cele mai bune rezultate la creşterea animalelor şi a păsărilor de curte, Secretul reuşitei aduce în prim plan un fermier care şi-a pornit propria afacere în agricultură – zootehnie, iar Iarba verde de acasă este rubrica dedicată românilor care vor să se reîntoarcă în satele lor şi să-şi deschidă propria fermă. Acestea sunt doar câteva dintre secţiunile pe care le puteţi urmări în fiecare duminică, iar cu un public ţintă cu vârsta între 18-45 de ani, Ferma reuşeşte să răspundă la întrebările tuturor celor interesaţi de agricultură.

În fiecare duminică, de la ora 9:00, TVR 2 vă învaţă cum să deveniţi fermieri.

***

Emisiunea este disponibilă și pe TVR+.

23:45 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:20 Dosar România (R)

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

 

#tvr1