loader

Vedeta populară

Interpreţi care visează să devină celebri şi care cântă muzică populară au şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Ei vor urca pe scenă şi vor evolua în faţa unui juriu de specialişti, care va alege Vedeta populară.

 

Galerie foto

 

VEZI AICI REGULAMENTUL CONCURSULUI "VEDETA POPULARĂ" - SEZON 9

„’Vedeta populară’ a devenit un fenomen şi iată că am ajuns la sezonul 9, în care am descoperit, în continuare, copii de 16 ani, acum împliniţi, care aşteaptă de ani buni să fie pregătiţi să urce pe scena emisiunii. Mi se pare fantastic, pentru că vorbim, totuşi, de o lume care nu e neapărat ancorată în cotidianul lui 2023; şi să vezi entuziasmul acestor copii, dorinţa lor de a fi acolo şi de a promova cultura tradiţională din România, aşa cum au văzut că se întâmplă în cadrul talent-showului nostru, este îmbucurător şi extrem de motivant pentru noi, ca echipă. Aşa că vă invit, în seara de Paşti, să fiţi alături de noi, începând de la ora 21.00, la TVR 1. Eu – cu foarte, foarte multă bucurie, să vă spun ’Hristos a înviat!’; dumneavoastră – cu liniştea şi tihna petrecerii Sărbătorilor aproape de cei dragi”, ne invită pe toți Iuliana Tudor, emoţionată, să o însoțim în frumoasa călătorie pe care o începe din 16 aprilie.

Timp de nouă săptămâni, descoperim concurenţii sezonului 9, în şapte ediţii de concurs, urmate de semifinală şi finală. Surpriza pe care o aduce revenirea concursului este o nouă regulă: la finalul celor șapte ediții preliminare, concurenții plasaţi pe locul al doilea vor primi o nouă șansă de a se califica în semifinală. Prin tragere la sorți, unul dintre ei își va putea continua drumul la „Vedeta populară”. La finalul sezonului, însă, unul singur va câștiga titlul de Vedetă Populară și Marele premiu de 100.000 de lei.

Aflaţi din nou la masa juriului, Grigore Leșe, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan şi Bogdan Mihai Simion urmăresc cu ochi de specialişti evoluţia pe scenă a concurenţilor. Iar din culise, cuplul „Floarea şi Gheorghe” (Maria Buză şi Marius Rizea) se asigură că zâmbetul nu ne va lipsi de pe buze, prin momente spumoase de umor.

Preselecţiile pentru noul sezon al emisiunii au început pe 21 februarie, iar pentru a acoperi toate zonele etno-folclorice ale ţării, Iuliana Tudor şi echipa sa au fost la Târgu Jiu, Timişoara, Sibiu, Bistriţa, Piatra Neamţ, Brăila, Constanţa şi Bucureşti. Până pe 4 martie, toţi cei care au dorit să-și etaleze talentul și să-și promoveze zonele natale au fost aşteptaţi la întâlnirea cu „Vedeta populară”.

Vedeta Populară este un format de televiziune dezvoltat de TVR împreună cu Zucchero Media.

Credit foto: Alex Gâlmeanu şi Doru Ochea

 

 

10:50 Fiica regelui (R)

(THE KING'S DAUGHTER, SOO BAEK-HYANG-Coreea de Sud, 2014) Episodul 10.

Regia: Lee San-yeob, Choi Joon-bae

Cu: Seo Hyun-jin, Seo Woo, Lee Jae-ryong, Jo Hyun-jae

Dramă istorică. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 

#tvr1