loader
Foto

Galerie foto

Eda Marcus

Eda Marcus a împlinit în 2013 11 ani de activitate în TVR. Lucrează de la 19 ani și a început ca simplu reporter de divertisment care a furat meserie cu multă plăcere, atenție și perseverență.

 

Spune cu mândrie că a parcurs firesc toate etapele pe care orice om trebuie să le treacă în carieră sa. De la omul bun la toate în colectivul unei emisiuni, până la muncă de prezentator și realizator pe care le face în prezent, toate activitățile au contribuit la formarea sa ca om de televiziune. A fost un drum frumos dar nu ferit de obstacole și greutăți. A trebuit și trebuie în continuare să lupte ca să dovedească tuturor că își merită locul și că nimic nu îi este imposibil de realizat.

În prezent, lucrează ca prezentatoare în cadrul Departamentului Știri Sportive TVR 1 și TVR 2, prezintă rubrica de Sport din cadrul Telejurnalului matinal de luni până vineri de la 6:30 la 10:00 iar în weekend poate fi văzută și la jurnalul principal al știrilor din sport.

***

 

Credit foto:  DANIEL TOADER

 

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

14:30 Ora regelui

Tinerii din București și din Iași care au finalizat nivelul de aur al programului Duke of Edinburgh, în acest an, au obținut cea mai înaltă distincție și, în cadrul unei ceremonii organizate de Majestatea Sa Margareta, la Palatul Elisabeta, au primit certificatul de recunoaștere.

Alteța Sa Regală Principele Radu a vizitat un liceu special al Buzăului, Colegiul Economic ”Regele Mihai”. După București, aici este al doilea centru de învățământ din țară din care provin mulți dintre studenții Academiei de Studii Economice din capitală.

Într-o clădire-monument de arhitectură din Craiova, a fost inaugurat Muzeul Cărții și Exilului Românesc. Noul muzeu ce deține 38 de colecții, reprezintă una dintre atitudinile necesare în rescrierea istoriei noastre postbelice și în reconsiderarea istoriei literaturii și culturii românești.

Arhiva primei agenții de presă din țară a început să se constituie cu 135 de ani în urmă. În acest timp, Agerpres a consemnat zi de zi evenimentele românilor și ale lumii. Povestea agenției care își păstrează menirea de a informa corect, impartial și prompt, o aflăm în ”Ora Regelui”.

Prezentator: Bogdan Șerban-Iancu

Editor de imagine: Nicolaie Cernat

Realizatori: Bogdan Șerban-Iancu, Adelina Dumitrescu, Sandrino Gavriloaia

Producător Lidia Voicu

 

#tvr1