loader
Foto

Galerie foto

Maria Smarandache

Maria Smarandache este jurnalist de aproape 20 de ani. Și-a început cariera ca om de radio, la Radio România Actualități, după care, în urma unui concurs de telegenie, dicție și cultură generală, a devenit redactor prezentator la Televiziunea Română și corespondent politic în cadrul Direcției Știri.

 

În toți acești ani a avut diferite activități profesionale – de la transmisiuni în direct la marile evenimente din viața socială și politică, reporter de teren acreditat la Parlamentul României, Ministerul Afacerilor Externe, reportaje sociale și culturale.

„Asumarea unui pachet complementar de activități poate deveni o treaptă esenţială în parcursul profesional în conformitate cu aspiraţiile mele”, susține Maria.

Din primăvara anului 2022, Maria Smarandache este realizatorul emisiunii matinale „3 ceasuri bune”. Și pentru că emisiunea este difuzată simulcast pe TVR 1, TVR INFO și TVR Internațional, abordează teme ce țin de provocările unei societăţi marcate de globalism şi de interacţiuni socio-economice, care îşi pun amprenta în toate domeniile vieţii cotidiene.

În timpul liber, este preocupată de sprijinirea organizațiilor umanitare în vederea incluziunii sociale, dar și de transparentizarea administrației publice centrale și locale.

13:00 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

13:55 Vorbeşte corect!

* „Vorbeşte corect!” este cel mai longeviv proiect de televiziune dedicat limbii române. În 2024 se împlinesc 25 de ani de la debutul proiectului original „Corect", prima emisiune-concurs de limbă română din mass-media românească

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

ARTICOLE ASOCIATE

Matinal de vacanţă la TVR 1 şi TVR INFO

Matinal de vacanţă la TVR 1 şi TVR INFO

publicat: marţi, 01 august 2023

Ştiri din actualitate, îmbinate cu informaţii utile despre modalităţile de petrecere a timpului liber, recomandări ...

 

#tvr1