CRISTIAN TABĂRĂ
Cristian Tabără s-a născut la Oradea pe 30 noiembrie 1967. A absolvit Liceul de Filologie - Istorie din Oradea, după care a hotărât să dea admitere la Facultatea de Mecanică Timișoara, pe care însă nu a finalizat-o.
Cristi Tabara
EXCLUSIV
Cristian Tabara la Exclusiv in Romania
Cristian Tabara la Exclusiv in Romania2
Cristi Tabara Valea Tarcaului
Cristi tabara
Cristi Tabara
Cristi Tabara
Cristi Tabara
Cristi Tabara
EXCLUSIV
Cristian Tabara la Exclusiv in Romania
Cristian Tabara la Exclusiv in Romania2
Cristi Tabara Valea Tarcaului
Cristi tabara
Cristi Tabara
Cristi Tabara
Cristi Tabara

A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă din Oradea, urmată de un masterat în psihologie analitică, în cadrul Universității Spiru Haret din București.

A debutat în presă la Forum Studențesc - Timișoara în 1987, apoi a continuat cu Gazeta de Vest - Timișoara 1990, Jurnalul de Dimineață - Oradea, Jurnal Bihorean. După o perioadă de presă scrisă, pașii i-au fost îndrumați spre Radio Sonvest - Oradea. De acolo a urmat PRO TV Oradea și PRO TV București. A colaborat şi colaborează cu revista "Lumea credinței".

A parcurs toate treptele meseriei, de la reporter la moderator și de la realizator la șef de departament. A produs de toate, de la reportaje, meteo și matinal, la dezbateri politice și evenimente speciale. A primit numeroase premii și distincții profesionale. În 2009, el s-a alăturat echipei TVR, dând concurs și ocupând funcția de Director al Departamentului Film.

„Despre mine... nu am să vă spun foarte multe. Poate doar faptul că nu sunt un personaj ușor de suportat, sunt veșnic prins cu câte ceva, uneori tipicar și perfecționist, om al regulilor (deși plin de greșeli, ca mai toată lumea), cu tendințe de lider militarist. Mă descriu bine cuvintele Sfântului Apostol Pavel: «Nu fac binele pe care îl vreau, ci răul pe care nu îl vreau». Și, în completare, cuvintele sutașului Corneliu către Mântuitor: «Cred, Doamne, ajută necredinței mele! »", spune moderatorul emisiunii "Exclusiv în România".

Arhiva articole
Braga, țestul și Călușul oltenesc au deschis noul sezon „Exclusiv în România”
sâmbătă, 24 septembrie 2022
Oameni, istorii, poveşti, destinaţii sau obiective unice vin din nou să ne îmbogăţească după-amiezile de duminică. Cristi Tabără şi Cristina Şoloc ne invită la trasee pline de farmec din 25 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 15.30, la TVR 1. | VIDEO
Experienţe inedite la Sibiu, la „Exclusiv în România” | VIDEO
sâmbătă, 02 iulie 2022
Am putut afla ce este „creative cuisine” şi am vizitat Sibiul - Cristi Tabără şi echipa sa au pornit la drum pe 3 iulie, de la ora 17.00, la TVR 1.
Centrul de Excelență pentru Eco-Tehnologii şi Fabrica de Ierarhi din Măneciu
duminică, 26 iunie 2022
Peisajele încântătoare concurează cu unicitatea poveștilor din zonă! Surprinzătoarea comună Măneciu, din judeţul Prahova, ni s-a dezvăluit la „Exclusiv în România”, duminică, 26 iunie, de la ora 17.00, la TVR 1. | VIDEO
Călătorie prin Ialomiţa nobiliară, duminică, la „Exclusiv în România” | VIDEO
vineri, 17 iunie 2022
Duminică, 19 iunie, ora 17.00, TVR 1 a difuzat o nouă ediție a emisiunii „Exclusiv în România” dedicată conacului din Manasia şi Muzeul Naţional al Agriculturii, Jocurilor Olimpice moderne şi oraşului natal al lui Mihai Viteazul.
Arte şi artişti – amatori sau profesionişti – la „Exclusiv în România” | VIDEO
sâmbătă, 11 iunie 2022
Am cunoscut, pe 12 iunie, o trupă de mici artişti în tabăra muzicală de la Alma Vii, un căldărar care face artă din prelucrarea cuprului şi un arhitect... baterist. Cristi Tabără şi echipa „Exclusiv în România” ne-a aşteaptat duminică, de la 17.00, la TVR 1.
Au venit americanii. BIZONII americani. Despre ei, la „Exclusiv în România”
vineri, 03 iunie 2022
Cristi Tabără şi echipa sa străbat ţara pentru a căuta noi locuri ce uimesc prin frumuseţea lor sălbatică, oameni remarcabili şi obiective unicat. Despre bizonii americani din Sfântu Gheorghe – pe 5 iunie, de la 17.10, la TVR 1. | VIDEO
Ţinutul Zimbrului, izvorul Slatina şi Humuleşti, unicate „Exclusiv în România”
duminică, 29 mai 2022
Ţinutul Zimbrului Neamţ, personajele lui Ion Creangă, modelate din lut sau singurul izvor din Europa folosit neîntrerupt din neolitic se numără printre atracţiile zonei. „Exclusiv în România” s-a difuzat la TVR 1, pe 29 mai, ora 17.00. | VIDEO
Lumea unui conte şi cel mai mare muzeu al păpuşilor, la Exclusiv în România
miercuri, 18 mai 2022
Una dintre casele de oaspeţi ale contelui care l-a găzduit pe Prinţul Charles în România. Un rai al copiilor, populat de aproape 1500 de păpuşi. O impresionantă colecţie de fiare de călcat. Le-am descoperit  la „Exclusiv în România”, TVR 1, pe 22 mai.
„Oltenii de sub munte”... şi de deasupra lui, la „Exclusiv în România” | VIDEO
miercuri, 11 mai 2022
Cristi Tabără şi echipa sa au străbătut viitorul geoparc UNESCO din judeţul Vâlcea. Locuri ce uimesc prin frumuseţea lor sălbatică, oameni remarcabili şi meşteşuguri din străbuni – pe 15 mai, de la 17.05, la TVR 1.
„Exclusiv în România”, pe urmele marilor personaje istorice
miercuri, 04 mai 2022
Pornind de la Mănăstirea Dealu, unde se află înmormântat capul voievodului, până la Palatul Suţu, unde am văzut adevăratul chip al lui Mihai Viteazul, am descoperit întreaga poveste a reconstrucţiei fizionomiei domnitorului, duminică, 8 mai.
Minunile de la Maglavit şi geniul de la Băileşti, la „Exclusiv în România” | VIDEO
marţi, 26 aprilie 2022
Ați urmărit un episod din noul sezon „Exclusiv în România” pe 1 mai, ora 17.00, la TVR 1, despre locul unde ciobanul Petrache Lupu spune că i s-a arătat şi i-a vorbit Însuşi Dumnezeu. Echipa TVR a ajuns și la Băileşti, unde a trăit Amza Pellea.
„Exclusiv în România”, sezon nou la TVR 1. Prin Oltenia de sub Munte | VIDEO
vineri, 22 aprilie 2022
Descoperim cea mai veche biserică de lemn de la sud de Carpați, ne bucurăm de măiestria Fluierașilor din Vaideeni și vedem ce preparate tradiționale de Paști aduse din Transilvania se gătesc în Oltenia. Luni, 25 aprilie, de la ora 13.10.
„Exclusiv în România”, acasă la Arsenie Boca | VIDEO
marţi, 21 decembrie 2021
Pe 26 decembrie, de la ora 17.10, la TVR 1, Cristi Tabără ne-a invitat în Apuseni, la Vaţa de Jos, să participăm la obiceiuri locale de Crăciun.
Pe urmele mişcării de rezistenţă din Făgăraş, la „Exclusiv în România” | VIDEO
duminică, 19 decembrie 2021
Făgăraşul nu este doar o regiune superbă din România, ci şi locul unde caractere puternice, bărbaţi cu credinţă şi dragoste de neam, au înfruntat ororile regimului comunist. Cristi Tabără i-a readus în memorie pe 19 decembrie, de la 17.10, la TVR 1.
Ouă de crocodil, cobră, struţ sau emu, într-un muzeu „Exclusiv în România”
miercuri, 08 decembrie 2021
Muzeul Oului din Vama găzduieşte peste 11.000 de exponate din întreaga lume. Le-am admirat alături de Cristi Tabără şi echipa sa, pe 12 decembrie, de la ora 17.00, la TVR 1, când l-am cunoscut şi pe bădiţa Traian, Tezaur Uman Viu.
„Exclusiv în România”: O poveste de iubire salvează un adevărat patrimoniu
duminică, 05 decembrie 2021
Un italian, director de creaţie, ne arată ce a reuşit să facă până acum în România pentru a salva case tradiţionale de la distrugere. Îi ţine isonul cunoscutul realizator tv britanic, Charlie Ottley, la „Exclusiv în România”, în 5 decembrie, ora 17.31. | VIDEO
Cehia bănăţeană şi a doua „Deltă a Dunării” se dezvăluie la „Exclusiv în România”
marţi, 23 noiembrie 2021
Ajungem într-o lume total nouă, unde trăieşte cea mai veche și numeroasă comunitate de pemi (cehi). Ne îndreptăm către o rezervaţie naturală fermecătoare prin prezența cailor sălbătici. Pe 28 noiembrie, ora 17.00, la TVR 1. |VIDEO
Cel mai mare ţinut al conacelor, din cel mai mic judeţ din România |VIDEO
joi, 18 noiembrie 2021
Pe TVR 1, la „Exclusiv în România”, am făcut o incursiune prin judeţul cu cele mai multe conace, supranumit şi imperiul cartofilor. Am aflat secretele celebrei pâini cu cartofi pe 21 noiembrie, la ora 17.00.
Prin raiul lipovenilor, cu „Exclusiv în România”
marţi, 09 noiembrie 2021
Pe malul Lacului Razelm, în inima celei mai mari comunități de ruși lipoveni din România am ajuns împreună cu Cristi Tabără şi echipa sa. „Exclusiv în România” s-a văzut la TVR 1, duminică, 14 noiembrie,  de la ora 17.00.
Hristosul din Odorhei şi poze 3D de 100 de ani, în noul sezon Exclusiv în România
joi, 04 noiembrie 2021
Sezonul 17 al emisiunii a început pe 7 noiembrie, când Cristi Tabără ne-a props o călătorie la poalele Carpaţilor Orientali. „Exclusiv în România” s-a văzut duminica, de la ora 17.00, la TVR 1. | VIDEO
Recomandări „Exclusiv în România” pentru 5 zile de vacanţă în judeţul Harghita
marţi, 13 iulie 2021
În plină vară, destinaţii de vacanţă „family friendly” ne propun realizatorii „Exclusiv în România”.  Duminică, 18 iulie, întâlnirea cu Cristian Tabără şi echipa a fost programată la ora 17.00, la TVR1.
Povești despre oameni, locuri și fapte pline de istorie, la „Exclusiv în România”
joi, 24 iunie 2021
Cristi Tabără ne-a propus o selecție cu cele mai frumoase reportaje în ediția specială a emisiunii de duminică, 27 iunie, la ora 17.00, la TVR 1. | VIDEO
Italienii din Greci, Munţii Măcinului şi rezervaţiile din „La Bella Dobroge”
duminică, 20 iunie 2021
Cu „Exclusiv în România” am făcut o incursiune de suflet prin minunata zonă a Dobrogei. Duminică, 20 iunie, ora 17.00, la TVR 1 am aflat povestea italienilor din Greci, facem o ascensiune pe Culmea Pricopanului şi am pătruns în împărăţia Deltei. |VIDEO
„Deşteaptă-te, române!” şi vizitează muzeele. Recomandări „Exclusiv în România”
vineri, 11 iunie 2021
Melodia Imnului naţional îi aparţine. Avem două muzee cu numele său. Aflăm povestea prolificului scriitor, folclorist, culegător şi creator de cântece vechi Anton Pann - duminică, 13.06, ora 17.15, la „Exclusiv în România”, pe TVR 1.
„Exclusiv în România”: terapii pentru trup și suflet la Govora | VIDEO
vineri, 04 iunie 2021
Cristi Tabără și echipa sa au explorat facilitățile, spațiile de recuperare și reculegere din stațiunea vâlceană, dar au aflat și povești despre oameni și fapte încărcate de istorie. „Exclusiv în România” a fost pe 6 iunie, de la ora 17.00, la TVR 1.
„Exclusiv în România”: colecție de arme medievale și biserici impresionante
marţi, 25 mai 2021
Duminică, 30 mai, de la ora 17.00, la „Exclusiv în România” ați putut vedea arme din recuzita filmelor lui Sergiu Nicolaescu, descoperim minunea Maicii Domnului ce a întemeiat mănăstirea Hodoş-Bodrog și notăm rețeta secretă de lăcume bulgărești.
De veghe în zona seismică, la „Exclusiv în România” | VIDEO
sâmbătă, 22 mai 2021
Cristi Tabără dă test la științe, în cel mai nou episod „Exclusiv în România” de la TVR 1. Despre monitorizarea cutremurelor, premierele românești din lumea zborului și cel mai mare teleport din Europa Centrală și de Sud-Est am aflat  pe 23 mai, de la 17.00.
Misterul pianului din camera secretă, la „Exclusiv în România”
miercuri, 12 mai 2021
Cristi Tabără și echipa au încearcat să dezlege misterul castelului Cernovici din comuna arădeană Macea, precum și pe cel al prințesei Maria Ana Ferdinanda de Habsburg, înmormântată în cripta bisericii din satul Neudorf. Pe 16 mai,  la ora 17.00, pe TVR1.| VIDEO
Şirnea, între ieri şi mâine. La pas, prin primul sat turistic al ţării | VIDEO
miercuri, 05 mai 2021
Va dispărea arhitectura românească unică de la Șirnea? Va fi înlocuită de hoteluri din beton sau vor avea succes încercările unor oameni precum Charlie Ottley, de a revitaliza tradiția localității? Am aflat pe 9 mai, la „Exclusiv în România”, pe TVR 1.
Cristi Tabără şi Charlie Ottley, ucenicii doamnei Mărioara la pregătirile de Paşti
luni, 03 mai 2021
Cu o ediţie specială a emisiunii „Exclusiv în România” ne-a întâmpinat şi Cristi Tabără,  la TVR1. Pe 2 mai, de la 16.00, printre troienele începutului de primăvară, ajungem la Şirnea. Am descoperit peisaje care taie răsuflarea şi vechi cărări mult umblate.  | VIDEO
Călători pe cărările istoriei. Cu „Exclusiv în România”, prin Târgovişte
joi, 22 aprilie 2021
Găzduieşte un muzeu unic: al poliţiei, dar este şi locul unde, în perioada interbelică, artiştii veneau din toate colţurile ţării în căutarea inspiraţiei. Am explorat curioşi oraşul Târgovişte duminică, 25 aprilie, ora 17.00, la „Exclusiv în România”, pe TVR 1.
„Exclusiv în România”: de la Cultura Monteoru la ciorba de babic | VIDEO
joi, 15 aprilie 2021
Cristi Tabără și echipa sa continuă explorarea ținutului Buzăului, unde găsesc cea mai veche biserică rupestră din țară și află povestea familiei ce a dat numele unei stațiuni. Duminică, 18 aprilie, de la ora 17.00, la TVR 1.
Exclusiv în România: primul globetrotter român, trovanți și Cloșca cu puii de aur
marţi, 30 martie 2021
Un nou sezon al emisiunii a început pe 4 aprilie, când Cristi Tabără și echipa să ne-au propus o călătorie în zona Buzăului. „Exclusiv în România” se vede duminică, de la ora 17.00, la TVR 1.
Istorii peste care s-a aşternut praful, redescoperite de „Exclusiv în România”
joi, 17 decembrie 2020
Povestea viilor de la Cotnari, faimosul oraş al Moldovei medievale, la „Exclusiv în România”, la TVR 1, pe 20 decembrie, ora 17.00. | VIDEO
Pe cărări spirituale, la „Exclusiv în România” | VIDEO
marţi, 08 decembrie 2020
Pe 13 decembrie am făcut, alături de Cristi Tabără și echipa sa, o călătorie în lumea tăcută, dar plină de povești a cimitirului de la Mănăstirea Cernica. „Exclusiv în România” a fost duminică, de la ora 17.00, la TVR 1.  
Exclusiv în România: Avrig - Sibiu - Cisnădioara - Cheile Vărghișului | VIDEO
joi, 03 decembrie 2020
Duminică, 6 decembrie, de la ora 17:00, la  #TVR1 , Cristi Tabără şi echipa Exclusiv în România ne-au propus să descoperim noi locuri şi poveşti unice din  #România .
Pe drumul partizanilor, în Făgăraș, la „Exclusiv în România” | VIDEO
luni, 23 noiembrie 2020
Am aflat mai multe despre Elisabeta Rizea și Nicu Diaconescu din Aref, dar am facut și trasee turistice impresionante la „Exclusiv în România”, pe 29 noiembrie, de la ora 17.00, la TVR 1.  
Locuri sacre pe vremea dacilor, explorate la „Exclusiv în România” | VIDEO
miercuri, 18 noiembrie 2020
Duminică, 22 noiembrie, de la ora 17.00, Cristian Tabără şi echipa „Exclusiv în România" ne-au propus să descoperim locuri şi poveşti mai puțin ştiute din Dâmboviţa.
Petrol, gaze și... conace cu povești de iubire, la „Exclusiv în România” | VIDEO
vineri, 13 noiembrie 2020
Prima sondă petrolieră comercială din lume și conacul unde George Enescu i-a compus soției tragedia „Oedip” se numără printre obiectivele turistice la care au ajuns Cristi Tabără și echipa sa. „Exclusiv în România”, 15 noiembrie, ora 17.00, la TVR 1.
Pe urmele legendarului cioban Bucur, la Exclusiv în România, pe TVR1 | VIDEO
duminică, 08 noiembrie 2020
Duminică, 8 noiembrie, de la ora 16:30, la  #TVR1 , echipa Exclusiv în România a ajuns în satul Jitia, aflat la graniţa a două judeţe Buzău şi Vrancea, o zonă montană de o rară frumuseţe şi încărcată de tradiţii şi legende.
Călătorim pe Valea Trotuşului și a Tazlăului, la
duminică, 08 noiembrie 2020
Duminică, 15 noiembrie, de la ora 17:00, la  #TVR1 și online pe TVR+, Cristi Tabără şi echipa "Exclusiv în România" ne propune să călătorim pe Valea Trotușului și a Tazlăului Sărat.
Legendele Ţinutului Secuiesc, descifrate de „Exclusiv în România” | VIDEO
joi, 29 octombrie 2020
Vizită la „Mini Transilvania”, singurul parc tematic cu castele în miniatură, cum arată cel mai lung kurtoskalacs din lume şi cine este cel mai mare secui am aflat duminică, 1 noiembrie, de la ora 15:30, într-o nouă ediţie „Exclusiv în România”.
Prin miezul fierbinte al Dobrogei, cu „Exclusiv în România”, la TVR 1|VIDEO
miercuri, 21 octombrie 2020
Oameni de etnii şi religii diferite trăiesc aici într-o armonie exemplară. Cristian Tabără şi echipa sa ne-au invitat duminică, 25 octombrie, de la ora 17:00, să călătorim prin Dobrogea, pentru o porţie de spiritualitate şi pentru o lecţie de navigaţie.
Un preot studiază astrele, cântă folk, face şezători şi îl pictează pe Dumnezeu
miercuri, 14 octombrie 2020
Nu te-ai aştepta să îmbine astfel de preocupări, dar preotul Petru Cătinean face totul cu multă pasiune. L-ați cunoscut în ediţia din 18 octombrie „Exclusiv în România”, dedicată oraşului Topliţa.| VIDEO
Spaţiul – ultima frontieră, la „Exclusiv în România”| VIDEO
luni, 05 octombrie 2020
Cristi Tabără şi echipa sa ne-au facut cunoştinţă cu un pionier al astronauticii, duminică, 11 octombrie, de la ora 15.30, la TVR 1.
O călătorie prin universul unor minţi sclipitoare, la „Exclusiv în România” | VIDEO
miercuri, 30 septembrie 2020
Alături de echipa „Exclusiv în România”, am ajuns în locul unde a fost produsă cea mai mare putere creată vreodată pe Pământ şi trăim din plin aventura cunoaşterii. Duminică, 4 octombrie, de la ora 15.30, la TVR 1.
Haţeg – căutarea sacrului, la „Exclusiv în România”| VIDEO
marţi, 22 septembrie 2020
Cristi Tabără şi echipa sa ne-au propus o drumeţie pe urmele vechilor daci, în Ţara Haţegului, duminică, 27 septembrie, de la ora 17.10, la TVR 1.
Charlie Ottley a deschis noul sezon
luni, 21 septembrie 2020
Din 20 septembrie,  de la ora 17.00, la  #TVR1 , TVR1 HD și online pe TVR+, Cristi Tabără şi echipa ”Exclusiv în România” ne propun să descoperim noi locuri mai puţin ştiute din ţara noastră.
Toamnă bogată în ediţii de neuitat la „Exclusiv în România
marţi, 15 septembrie 2020
Escaladă pe Munţii Godeanu, explorări pe platforma ştiinţifică de la Măgurele, întâlniri cu personaje care au uimit lumea şi alte exclusivităţi din România, în noul sezon „Exclusiv în România”.
„Exclusiv în România”: Fuga Lolelor şi alte tradiţii din Ţara Făgăraşului | VIDEO
miercuri, 03 iunie 2020
Duminică, 7 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1, la „Exclusiv în România”, am aflat cele mai vechi reţete de bucătărie de pe teritoriul României şi am participat la sărbători străvechi din Făgăraş.
Sezon nou „Exclusiv în România”: prima ediție – Apuseni, gustul misterului
luni, 25 mai 2020
Pe 31 mai, am vizitat, alături de Cristian Tabără și echipa sa, o cetate de peste 3000 de ani și am mers pe urmele unei civilizații străvechi. „Exclusiv în România” se vede duminica, de la ora 18.15, la TVR 1.
Cu „Exclusiv în România” am ajuns în fascinanta Bucovină | VIDEO
marţi, 14 aprilie 2020
Cristian Tabără şi echipa sa ne-au arătat cel mai mare muzeu din lume dedicat ouălor încondeiate. Duminică, 26 aprilie, de la ora 18:15,  la TVR 1, revedem ediția „Exclusiv în România” difuzată în a doua zi de Paște.
Comori săseşti păstrate peste veacuri, la „Exclusiv în România” | VIDEO
miercuri, 08 ianuarie 2020
Cristi Tabără şi echipa au aşteptat telespectatorii duminică, 12 ianuarie, de la ora 19.00, la TVR 1 HD, cu noi surprize.
Exclusiv în România: Sărbătoarea Naşterii Domnului în zona Sibiului | VIDEO
marţi, 17 decembrie 2019
Duminică, 22 decembrie, de la ora 19:00, echipa emisiunii "Exclusiv în România" ne-a arătat cum se pregătesc bunătăţile tradiţionale în zona Sibiului.
„Exclusiv în România”: hoinărind pe Valea Nerei | VIDEO
joi, 12 decembrie 2019
Cristi Tabără şi echipa sa ne-au dat întâlnire duminică, 15 decembrie, de la ora 19.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
Descoperim comorile Mehedinţiului, la „Exclusiv în România” | VIDEO
miercuri, 04 decembrie 2019
Cristian Tabără şi echipa sa ne-au invitat la o vânătoare de comori în zona Mehedinţiului, duminică, 8 decembrie, de la 19.00, la TVR 1, TVR 1 HD și online pe TVR+.
Poveşti nespuse din Sălaj, la „Exclusiv în România” | VIDEO
marţi, 12 noiembrie 2019
Care sunt locurile interesante de vizitat în Şimleul Silvaniei şi prin împrejurimile oraşului din Sălaj am aflat duminică, 17 noiembrie, de la 19.00, la TVR 1 şi TVR HD, într-o nouă ediţie „Exclusiv în România”.
Descoperim Monumentul Turistului, la „Exclusiv în România” | VIDEO
miercuri, 06 noiembrie 2019
Cristian Tabătă ne propune pe 10 noiembrie o ediţie încărcată de poveşti montane. D e la 19.00, la TVR 1 şi TVR 1 HD, aflăm şi despre cea mai izolată staţie meteo din România, dar şi cum s-au adaptat în pădurile noastre zi mbrii aduşi din Polonia.
Cu „Exclusiv în România”, prin sălbăticia din Munţii Retezat | VIDEO
joi, 31 octombrie 2019
Duminică, 3 noiembrie, de la 19.00, la TVR 1, într-o nouă ediţie „Exclusiv în România”, călătorim pe malurile Streiului, râul considerat a fi Sargeţia de pe vremea dacilor, sub apele căruia Decebal şi-ar fi ascuns comorile.
Muzică bună și concurs de canotci pe Bicaz, la Exclusiv în România
miercuri, 23 octombrie 2019
În noul episod Exclusiv în România, mergem în comuna Ceahlău, la Izvorul Muntelui, unde, în luna august, a avut loc Water Music Festival 2019 - un festival de muzică bună și sporturi nautice. Duminică, 27 octombrie, de la ora 19:00 pe TVR1 și TVR HD.
Exclusiv în România: Poveşti din Ţara Haţegului
luni, 07 octombrie 2019
Pe 13 octombrie, de la ora 19:00, călătorim cu echipa "Exclusiv în România" pe Drumul Vulcanilor din Haţeg, pe urmele zmeului din Retezat, în satul Peşteana, să vedem temuta plantă carnivoră Roua Cerului.
Exclusiv în România: Festivalul Haiducilor din Grinţieş
miercuri, 02 octombrie 2019
Un nou episod „Exclusiv în România” vă aşteaptă duminică, 6 octombrie, de la ora 19:10 pe TVR1 şi TVR HD.
Săcărâmbul şi lacul Geamăna din Apuseni, la „Exclusiv în România”
miercuri, 12 iunie 2019
„Exclusiv în România” vă invită sâmbătă, 15 iunie, de la ora 16:30, la o nouă expediţie pe plaiurile ţării noastre.
Frumuseţile ţinutului secuiesc, surprinse la „Exclusiv în România”
sâmbătă, 25 mai 2019
Sâmbătă, 25 mai, la 17.40, la TVR 1 ați putut vedea cea mai mare statuie din lume, făcută dintr-o singură bucată de lemn la Mănăstirea Franciscană, iar la Leliceni arborele european al anului 2010, un tei de 500 de ani.
„Exclusiv în România” ne-a prezentat Sibiul, Regiune Gastronomică Europeană
miercuri, 15 mai 2019
Cum arată şi din ce este compus un „mic dejun sibian”, dar şi despre „Drumul Brânzei” - sâmbătă, 18 mai, de la 16.30, la TVR 1, într-o nouă ediţie „Exclusiv în România”.
Credință, voie bună și istorie la “Exclusiv în România”
joi, 09 mai 2019
TVR 1 vă invită să aflați povestea unor oameni aleși și a unor obiective turistice din Hunedoara și Bihor sâmbătă, 11 mai, de la ora 16.30.
Adrenalină la “Exclusiv în România”
vineri, 26 aprilie 2019
TVR 1 și TVR HD v-au însoțit  într-o călătorie prin locuri alese ale României, sâmbătă, 4 mai, de la ora 16.30.
Poveste de Paşti, sâmbătă la Exclusiv în România
luni, 22 aprilie 2019
În ajun de Paști, echipa “Exclusiv în România” poposeşte în zona vechiului Ocol al Câmpulungului de Bucovina pentru a pregăti sărbătoarea împreună cu urmașii răzeșilor de odinioară. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 16.30, la TVR 1 şi TVR HD!  
“Exclusiv în România”, sezon nou la TVR 1 şi TVR HD
vineri, 12 aprilie 2019
Descoperiţi povestea scheletului de mastodont, vechi de 4 milioane de ani, aflat la Muzeul Depresiunii Baraolt din judetul Covasna, în ediţia “Drum spre Sălaşul Mastodontului“, sâmbătă, 20 aprilie, la ora 16.30, la TVR 1 şi TVR HD.
joi, 27 decembrie 2018
Pe 29 decembrie, de la ora 13.00, la TVR 1 și de la ora 14.30, la TVR HD, echipa emisiunii "Exclusiv în România" a făcut o selecţie a celor mai bune reportaje din acest an.
Festivalul de Reconstituire Istorică din Braşov, la Exclusiv în România
vineri, 21 decembrie 2018
Sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 13.00, la TVR1, echipa Exclusiv în România ne propune un eveniment mai puţin convenţional de comemorare a 100 de ani de la încheierea primului Război Mondial.
Prin Munții Orăștiei, la “Exclusiv în România”
luni, 10 decembrie 2018
Echipa emisiunii “Exclusiv în România” v-a invitat la o călătorie prin Defileul Jiului, către cetățile dacice și până în Munții Șureanu, în căutare de povești și aventuri culinare. Sâmbătă, 15 decembrie, de la 13.00, la TVR 1 și de la 20.30, la TVR HD.
O ediție
marţi, 04 decembrie 2018
Sâmbătă, 8 decembrie, la ora 13.00, la TVR 1, și la ora 14.30, la TVR HD, Cristi Tabără şi “jurnalistul în misiune”, Lorelei Mihală, vă invită în cea mai “cutremurată” zonă din ţară – Vrancea.
„Exclusiv în România”, în vizită la Chişinău
joi, 22 noiembrie 2018
Cristi Tabără şi echipa „Exclusiv în România”ajung în Republica Moldova şi vizitează Muzeul Ocupaţiei Sovietice din Chişinău, dar şi cramele moldoveneşti, unicate ale Basarabiei: Castel Mimi, Mileştii Mici, Cricova.
Exclusiv în România ajunge la Saschiz, Viscri şi Mediaş, la TVR1
miercuri, 14 noiembrie 2018
Sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 13:00, la TVR1, Cristian Tabără și echipa Exclusiv în România ne propun o călătorie la Saschiz, Viscri și Mediaș.
La taifas prin Maramureş, într-o nouă ediţie „Exclusiv în România”
joi, 25 octombrie 2018
Cristi Tabără şi echipa „Exclusiv în România” ajung în nordul ţării. Vizităm cea mai înaltă biserică de lemn din Europa, călcăm pe potecile Munţilor Rodnei şi ne oprim şi în staţiunea Borşa. „Exclusiv în România” e la TVR 1, sâmbătă, 27 oct., la ora 13.00.
Prin Rezervaţia Scăriţa şi Cetatea medievală Colţeşti, cu Exclusiv în România
vineri, 12 octombrie 2018
Aţi auzit de Corpul Voluntarilor Ardeleni care, în timpul Primului Război Mondial, a luptat in Siberia? Sâmbătă, 20octombrie, echipa Exclusiv în România , porneşte călătoria din Munţii Apuseni, de la ora 13.00.
Întâlniri în jurul ceaunului cu poveşti, în prima ediţie „Exclusiv în România”
miercuri, 03 octombrie 2018
Noul sezon „Exclusiv în România” a început pe 6 octombrie cu o ediţie spectaculoasă: aventuri off road şi multiculturalism la „Borsec Ceaun Fest 2018”. Cristi Tabără şi echipa ne dau întâlnire sâmbăta, dar mai devreme, de la 16.00, la TVR 1 şi TVR+.
marţi, 05 iunie 2018
Pe 9 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1 și TVR HD, la ultima ediţie din acest sezon, echipa emisiunii "Exclusiv în România" a făcut o selecţie a celor mai bune reportaje.
joi, 31 mai 2018
În ediţia de sâmbătă, 2 iunie, la TVR1 şi online pe TVR+ , de la ora 18.00 , echipa emisiunii Exclusiv în România revine într-una dintre zonele din ţară în care a mai fost, dar în anul centenarului marii uniri, aceasta capătă o semnificaţie aparte.
„Exclusiv în România”: De la Alba Iulia la sălașul balaurului
joi, 24 mai 2018
În anul Centenarului ne-am întoars la Alba Iulia pentru a merge pe drumul Încoronării. Am aflat istoria catedralei construite în cinstea evenimentului și am ascultat povestea acelei zile de sărbătoare, sâmbătă, 26 mai, de la ora 18.00, la TVR 1 și online pe TVR+.
Ediţie internaţională şi multietnică „Exclusiv în România
vineri, 18 mai 2018
Echipa emisiunii „Exclusiv în România" a filmat în premieră festivalul Hederlez, un festival unic, care marchează începutul anului agricol pentru găgăuzi. Cu echipa lui Cristi Tabără am ajuns şi la cea mai mare şi mai frumoasă mănăstire din Republica Moldova. Sâmbătă, 19 mai, de la 18.00, la TVR 1 şi TVR+.
Călătorim în Bucovina cu “Exclusiv în România”
joi, 10 mai 2018
Cea mai mare colecţie de motociclete din România, Mănăstirea Putna, ceramica de Marginea sunt doar câteva repere ale spaţiului bucovinean prezentate în ediţia emisiunii de sâmbătă, 12 mai, de la ora 18:00, la TVR 1, TVR HD şi online pe TVR+.
Satul Berthelot din Țara Hațegului la
joi, 03 mai 2018
Sâmbătă, 5 mai, de la ora 18:00, la TVR1, TVR HD şi online la TVR+, echipa Exclusiv în România, călauzită de poveştile Marii Uniri, ajunge la fostul conac al generalului Berthelot, din Ţara Haţegului, primit în semn de recunoştinţă pentru contribuţia lui la victoria României în Primul Război Mondial.
Călătorim de la Cluj în Maramureş, la Exclusiv în România
joi, 12 aprilie 2018
Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 18:00, la TVR 1 şi TVR HD, pornim spre granițele României reîntregite, pe urmele unui personaj cheie în privința trasării lor.
Ediţie regală „Exclusiv în România” de Paşti
miercuri, 04 aprilie 2018
De Paşti, Familia Regală deschide porţile castelului de la Săvârşin echipei „Exclusiv în România”. Sâmbătă, 7 aprilie, ora 18.00, la TVR 1 şi TVR HD, aflăm sursa de inspiraţie a meniului regal, dar mergem şi în Munţii Apuseni şi la Mănăstirea Maria Radna din Lipova.
Pe traseul eroilor, cu „Exclusiv în România”
marţi, 27 martie 2018
De la Mausoleul Eroilor din Focşani, la cel de la Mărăşeşti. Apoi la Mărăşti şi la Soveja. La Exclusiv în România , Cristi Tabară a căutat poveştile eroilor cvasinecunoscuţi care au contribuit la crearea României Mari. Sâmbătă, 31 martie, ora 18.00, la TVR 1 şi TVR+, de la 00.30, la TVR HD.
La „Exclusiv în România” învăţăm escalada pe gheaţă
luni, 19 martie 2018
Echipa „Exclusiv în România” ne propune o incursiune prin Harghita, la Salina Praid, dar şi în cel mai mare parc natural de animale din ţară şi la herghelia de cai islandezi, pentru a ne provoca apoi la escalada pe gheaţă. Sâmbătă, 24 martie, ora 18.00.
„Fotograful Unirii”, prin filtrul „Exclusiv în România”
marţi, 13 martie 2018
Lui îi datorăm singurele imagini care ne-au rămas de la 1 Decembrie 1918. Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România ne-au dat întâlnire sâmbătă, 17 martie, ora 18.00, la TVR 1 şi TVR+.
Incursiuni istorice în noul sezon „Exclusiv în România”
luni, 12 martie 2018
Călătorii de la Dunăre până în Maramureş şi din Moldova până la Săvârşin. Un sezon de incursiuni istorice prin multe zone geografice ale României, la împlinirea celor 100 de ani de la Unirea din 1918. Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România ne dau întâlnire tot sâmbăta, de la 18.00, la TVR 1 şi TVR+.
Colindăm în satul poetului Nicolae Labiş, la „Exclusiv în România”
luni, 18 decembrie 2017
Pe 23 decembrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, aţi fost invitaţi să petreceţi Crăciunul  exclusiv în România cu colinde şi pregătiri pentru masa de sărbatoare. Cristi Tabără şi echipa lui ne-au dat întâlnire la Mălini.
Cu „Exclusiv în România” participăm la Festivalul sarmalelor
luni, 27 noiembrie 2017
Dar şi la Festivalul Baloanelor cu Aer Cald, considerat cel mai vechi eveniment de gen din România. Vedem imagini şi aflăm mai multe în emisiunea prezentată de Cristi Tabără sâmbăta la TVR 1 şi TVR+. „Exclusiv în România” poate fi văzută pe 9 decembrie, de la ora 18.00.
„Exclusiv în România” ne poartă pe „drumul Baltagului”, la TVR 1
marţi, 21 noiembrie 2017
Cristi Tabără ne-a readus în banca de la şcoală, cu o călătorie pe urmele Baltagului, sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18.00, la TVR 1.
„Exclusiv în România”: personaje de Hollywood şi destinaţii princiare
miercuri, 15 noiembrie 2017
Emisiunea prezentată de Cristi Tabără mai dă o raită în zona Braşovului şi la Viscri, pe urmele Prinţului Charles. Pe lângă locurile fermecătoare pe care ni le prezintă, Lorelei Mihală ne oferă şi un interviu cu actorul Armand Assante. Sâmbătă, 18 noiembrie, ora 18.00, la TVR 1 şi TVR HD.
Ediţie haiducească „Exclusiv în România”
marţi, 07 noiembrie 2017
Emisiunea prezentată de Cristi Tabără participă la primul Festival al Haiducilor din zona Bucovinei . În urmă cu 150 de ani, la Grinţieş, Neamţ, îşi făceau veacul haiducii din această parte a ţării. Aflăm mai multe la „ Exclusiv în România ” de la TVR 1 pe 11 noiembrie, ora 18.00.  
De la punctul estic al graniţei dunărene a Imperiului Roman până la Marea Neagră
marţi, 31 octombrie 2017
Poveştile Deltei nu se sfârşesc niciodată. „ Exclusiv în România ” ne-a arătat Cetatea Halmyris, labirintul drumurilor pe apă de la Dunavăţul de Jos, dar şi reţete de preparate din peşte, în ediţia din 4 noiembrie, l a TVR 1, sâmbătă, de la ora 18.00.
Călătorim în Dobrogea cu „Exclusiv în România”
vineri, 27 octombrie 2017
Podul Anghel Saligny, oraşul Constanţa şi cetatea Histria le vom vedea cu alţi ochi. „ Exclusiv în România ”ne aduce poveşti şi legende mai puţin cunoscute din Dobrogea pe 28 octombrie, ora 18.00, la TVR 1 şi TVR HD.
marţi, 17 octombrie 2017
Rowmania Fest 2017, Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, organizat în fiecare început de toamnă, la Tulcea, prezent la „Exclusiv în România”. Pe 21 octombrie, de la 18.00, la TVR 1 şi  TVR+ , am aflat despre atracţiile naturale şi culturale ale Deltei Dunării.
Legendele Trascăului spuse de Cristi Tabără, la Exclusiv în România
miercuri, 11 octombrie 2017
Cristian Tabără şi echipa „Exclusiv în România” ne dezvăluie Legendele Trascăului. Pătrundem cu ei în peştera care adaposteşte cea mai mare colonie de hibernare a liliecilor din Europa, sâmbătă, de la ora 18.00, pe TVR 1 şi TVR+.
Călătorii pe harta simbolurilor naţionale, în noul sezon Exclusiv în România
marţi, 03 octombrie 2017
Din 7 octombrie, emisiunea prezentată de Cristian Tabără revine la TVR cu premiere. În noul sezon, descoperim simboluri naţionale care ne fac mândri să fim români.  „ Exclusiv în România" se vede la TVR 1 şi TVR+, sâmbăta, de la ora 18.00.
Apuseni: drumuri şi ţitere, la „Exclusiv în România”
miercuri, 07 iunie 2017
Ediţia Exclusiv în România de săptămâna aceasta a adus telespectatorilor obiective unice din Munţii Apuseni.
Secretul brânzei de Sibiu, dezvăluit la „Exclusiv în România”
miercuri, 31 mai 2017
Ediţia Exclusiv în România de săptămâna aceasta a adus telespectatorilor obiective unice din zona Sibiului. Emisiunea s-a difuzat sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Pe aici au călcat Ştefan cel Mare şi Alexandru Ioan Cuza
miercuri, 17 mai 2017
Ediţia Exclusiv în România de săptămâna aceasta a adus telespectatorilor obiective unice din zona Bucovinei. Emisiunea s-a difuzat sâmbătă, 20 mai, de la ora 18.00, la TVR 1 şi pe TVR+ , iar la TVR HD, duminică, 21 mai, de la 16.05.
Vâlcea tainică, la „Exclusiv în România”
marţi, 09 mai 2017
Ediţia Exclusiv în România de săptămâna aceasta a adus telespectatorilor obiective unice din nordul Olteniei. Emisiunea se difuzează sâmbăta, de la ora 18.00, la TVR 1 şi pe TVR+ , iar la TVR HD, duminica, de la ora 12.15.
„Exclusiv în România”: prin oraşele „occidentalizate” Timişoara şi Arad
joi, 04 mai 2017
Echipa Exclusiv în România a mers spre vest şi a prezentat telespectatorilor obiective unice din această parte a ţării. Emisiunea a fost la TVR 1 şi pe TVR+ sâmbătă, 6 mai, de la ora 18.00, iar la TVR HD, duminică, 7 mai, de la 12.30.
Englezii, cetăţile şi ardelenii, la „Exclusiv în România”
miercuri, 26 aprilie 2017
Ediţia Exclusiv în România de săptămâna aceasta aduce telespectatorilor obiective unice din inima Transilvaniei. Emisiunea se difuzează sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1 şi pe TVR+ , iar la TVR HD, duminică, 30 aprilie, de la 12.30.
Pe Drumul Voievozilor, la „Exclusiv în România”
miercuri, 19 aprilie 2017
Poveşti de dragoste şi istorisiri despre Mihai Eminescu ascultăm în noua ediţie a emisiunii ce poartă semnătura lui Cristi Tabără. Călătoria prin judeţele Moldovei poate fi urmărită sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.
Biserici deosebite, de Paşti, la „Exclusiv în România”
miercuri, 12 aprilie 2017
Ediţia specială de Paşti Exclusiv în România a adus telespectatorilor obiective unice din judeţul Bistriţa. Emisiunea s-a difuzat sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Călătorie în „Ţinutul Vulcanilor”, la „Exclusiv în România”
miercuri, 05 aprilie 2017
Staţiunile Tuşnad şi Balvanyos, Lacul Sfânta Ana şi  Festivalul „Pomana Porcului” sunt câteva dintre atracţiile ediţiei Exclusiv în România de sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Trei cetăţi şi un carnaval, sâmbătă, la „Exclusiv în România”
vineri, 31 martie 2017
„Orga morţii” de la Prejmer, Carnavalul Clătitelor sau atelierul de orgi de la Harman au fost câteva dintre atracţiile celei de-a doua ediţii a noului sezon. Exclusiv în România - sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Întâlniri alpine, în debutul de sezon Exclusiv în România
miercuri, 22 martie 2017
Din 25 martie, emisiunea realizată de Cristian Tabără a revenit cu premiere. Prima ediţie ne-a purtat la poalele Caraimanului şi ne-a făcut cunoştinţă cu „tezaure umane vii”, din patrimoniul UNESCO. Exclusiv în România se vede sâmbătă, de la 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Best of Exclusiv în România, la început de an 2017
marţi, 03 ianuarie 2017
La finalul celui de-al optulea sezon, echipa Exclusiv în România ne reaminteşte câteva dintre cele mai frumoase ediţii din 2016. Sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .
Exclusiv în România colindă ţinutul momârlanilor
marţi, 27 decembrie 2016
Avram Iancu şi Toma Coconea, sportivi cu performanţe de nivel mondial, ne-au fost ghizi la ediţia Exclusiv în România de sâmbătă, 31 decembrie, ora 19.15, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .
„Bun îi vinul”... de Ostrov
luni, 12 decembrie 2016
Care este drumul de la adunatul strugurilor până la licoarea din pahare ne arată echipa Exclusiv în România la ediţia de sâmbătă, 24.12, ora 19.00, la TVR 1, TVR HD,  TVR+ . Bulgarii din Silistra li se alătură românilor la sărbătoarea recoltei de la Ostrov.
La maratonul Pietrei Craiului, cu echipa
luni, 05 decembrie 2016
Garofiţa Pietrei Craiului şi caprele negre au fost filmate de aproape de echipa Exclusiv în România. Emisiunea s-a difuzat sâmbătă, 10 decembrie, ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .
Minivacanţă la Sovata, recomandare Exclusiv în România
marţi, 29 noiembrie 2016
Unul dintre exemplele pozitive de turism balnear - Staţiunea Sovata - ni s-a dezvăluit într-o nouă ediţie Exclusiv în România - sâmbătă, 3 decembrie, ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .
Călătorie în timp prin Alba, la Exclusiv în România
marţi, 22 noiembrie 2016
Cristi Tabără şi Cristina Madgearu ne-au propus o întoarcere tocmai în neolitic, la Muzeul Viu din Tecşeşti, din Munţii Trascău. Exclusiv în România s-a difuzeazat sâmbătă, 26 noiembrie, ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .
Cu ARO, prin zona Câmpulung Muscel
marţi, 15 noiembrie 2016
Echipa Exclusiv în România vizitează un loc specific muntenesc, cu oameni şi peisaje de poveste, sâmbătă 19 noiembrie. Cristi Tabără şi Lorelei Mihală ne salută din zona Câmpulung Muscel la ora 18.00, la TVR HD şi online, pe TVR+ .
„România pe contur”, partea a doua a expediţiei Exclusiv în România
marţi, 08 noiembrie 2016
Stânca Costeşti, Horodiştea, Sighet, Carei, Beba Veche, Jimbolia, Baziaş, Zimnicea, Giurgiu. Călătoria pe frontiera României continuă pe 12 noiembrie. Echipa Exclusiv în România ne dă întâlnire sâmbătă, de la 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .
„România pe contur” în 10 zile, expediţie Exclusiv în România
luni, 31 octombrie 2016
3.200 km de frontieră, 10 zile, două episoade România pe contur . Din 5 noiembrie, Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România parcurg întreaga frontieră a României. Sâmbătă, 5 noiembrie de la 18.00, a fost difuzat primul episod.
Aventuri, istorie şi istorii captivante, în noul sezon Exclusiv în România
luni, 17 octombrie 2016
Din 29 octombrie, emisiunea realizată de Cristian Tabără a revenit la TVR cu ediţii în premieră. Prima întâlnire ne poartă prin Balta Brăilei, pe urmele vestitului bandit Terente. Exclusiv în România este difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Călătorii şi oameni unici, la Exclusiv în România
luni, 19 septembrie 2016
O nouă săptămână, noi locuri minunate, pe care merită să le cunoaştem. De luni până vineri, Cristi Tabără şi echipa lui ne reamintesc ce potenţial turistic are ţara noastră şi ne împărtăşesc informaţii utile pentru o vacanţă Exclusiv în România .
De la „Mecca motocicliştilor” la „Prima evadare” din Bucureşti, pe bicicletă
luni, 22 august 2016
Cristi Tabără şi echipa lui ne reamintesc ce potenţial turistic are ţara noastră şi ne împărtăşesc informaţii utile pentru o vacanţă " Exclusiv în România" . De văzut la TVR 1 şi TVR+, în perioada 23-25 august, de la 19.00
Exclusiv în România: peregrinări prin Oltenia şi Dobrogea
luni, 01 august 2016
Cristi Tabără şi echipa lui ne reamintesc ce potenţial turistic are ţara noastră şi ne împărtăşesc informaţii utile pentru o vacanţă Exclusiv în România . De văzut la TVR 1 şi TVR+, în perioada 1-5 august, de la 18.55
Exclusiv în România: pe urmele dacilor, dar şi prin ţinutul lui Brâncuşi
luni, 25 iulie 2016
Cristi Tabără şi echipa lui ne reamintesc ce potenţial turistic are ţara noastră şi ne împărtăşesc informaţii utile pentru o vacanţă Exclusiv în România . De văzut la TVR 1 şi TVR+, în perioada 25-29 iulie, de la 18.55
Exclusiv în România: pe motoare cu „Romaniacii”, pe Dunăre şi în Ţinutul Sării
luni, 04 iulie 2016
Cristi Tabără şi echipa lui ne reamintesc ce potenţial turistic are ţara noastră şi ne împărtăşesc informaţii utile pentru o vacanţă Exclusiv în România . De văzut la TVR 1 şi TVR+, în perioada 5-8 iulie, de la 18.55
Exclusiv în România: excursii în zona turistică Sulina şi prin Bucovina necunoscută
marţi, 28 iunie 2016
Cristi Tabără şi echipa lui ne reamintesc ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc românii şi ne împărtăşesc informaţii utile pentru o vacanţă Exclusiv în România . De văzut la TVR 1 şi TVR+ în 29, 30 iunie, de la 18.55
Vulcanii noroioşi, Buzăul sacru, Bihorul nevăzut - la Exclusiv în România
marţi, 21 iunie 2016
Cristi Tabără şi echipa lui ne reamintesc ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc românii şi ne împărtăşesc informaţii utile pentru o vacanţă Exclusiv în România . De vizionat la TVR 1 şi TVR+ în 21, 22, 23, 24 iunie, ora 19.00
De văzut în vacanţă: Galeria romană de la Roşia Montană
vineri, 17 iunie 2016
Cristi Tabără ne-a propus, pe 17 iunie, de la 19.00, să revedem ediţia Exclusiv în România care ne călăuzeşte în căutarea aurului românesc, la TVR 1, şi online, pe TVR+
De văzut în vacanţă: teatrul din Oraviţa, primul teatru din ţară
joi, 16 iunie 2016
Cristi Tabără ne propune, pe 16 iunie, de la 19.00, să revedem ediţia Exclusiv în România care ne poartă pe urmele lui Constantin Tănase şi Constantin Nottara, ale lui Mihai Eminescu, Ciprian Porumbescu sau George Enescu, la TVR 1, şi online, pe TVR+
Pleci în vacanţă? Alege un loc Exclusiv în România
luni, 13 iunie 2016
Cristi Tabără şi echipa lui ne reamintesc ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc românii ne împărtăşesc multe informaţii utile pentru o vacanţă Exclusiv în România . De vizionat la TVR 1 şi TVR+ din 14 iunie, ora 19.00
Best of Exclusiv în România, în ultima ediţie a sezonului
marţi, 07 iunie 2016
Cristi Tabără şi echipa lui ne-au reamintit cele mai frumoase reportaje realizate în actualul sezon Exclusiv în România în ediţia de sâmbătă, 11 iunie. De vizionat la TVR 1, TVR HD şi TVR+
Teatru haiducesc, ca la Grinţieş
marţi, 31 mai 2016
O reprezentaţie teatrală unică, ţinută în munţii Grinţieşului, asortată cu poveşti haiduceşti – ne promite Cristi Tabără la Exclusiv în România din 4 iunie . De vizionat, la TVR 1 şi TVR+ sâmbătă, la 18.00, iar la TVR HD, de la 21.00
„Vacanţă cu rost” în Ţara Loviştei
marţi, 17 mai 2016
La ediţia din 21 mai, Exclusiv în România ne-a prezentat un ţinut ai cărui locuitori nu sunt nici olteni, nici ardeleni, nici argeşeni. Invitaţia lui Cristian Tabără către Ţara Loviştei a fost pentru sâmbătă, 21 mai, de  la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Exclusiv în România: prin dulcele târg al Ieşilor
marţi, 10 mai 2016
Palatul Culturii, mănăstirea Galata, dar şi întâlniri speciale cu tineri ieşeni – la ediţia din 14 mai Exclusiv în România. Cristian Tabără ne salută de la Iaşi sâmbătă, la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Echipa Exclusiv în România petrece de Paşti în Maramureş
marţi, 26 aprilie 2016
În ediţia din 30 aprilie, echipa emisiunii a ajunge la Biserica din Deal din Ieud, aflată în patrimoniul mondial UNESCO, şi ne prezintă un meşteşug vechi păstrat în sat - prelucratul cânepii. De la ora 17.50, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.
Redescoperim farmecul Bucureştilor, la Exclusiv în România
miercuri, 20 aprilie 2016
De când n-aţi mai bătut Bucureştiul la pas? Pe 23 aprilie, echipa emisiunii ne-a propus o plimbare prin Bucureşti pentru a-i redescoperi farmecul. Exclusiv în România a fost difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Exclusiv în România, „acasă” la Cristi Tabără
marţi, 05 aprilie 2016
Pe 16 aprilie, echipa emisiunii a explorat zona Bihorului, unde a găsit obiective unicat la Oradea. Exclusiv în România a fost difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Oameni unici, într-o ediţie unică Exclusiv în România
marţi, 29 martie 2016
Uca Marinescu, Toma Coconea, Zsolt Torok… vă sună cunoscut vreunul dintre aceste nume? Dacă nu, echipa Exclusiv în România vă face cunoştinţă cu fiecare dintre aceşti români speciali sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
De unde vine faima Clujului?
joi, 24 martie 2016
Să fie Untold ? Electric Castle ? Vinurile de pe dealurile din apropiere? Castelul Banffy? Răspunsul vine în ediţia din 26 martie a emisiunii Exclusiv în România , care se difuzează de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Echipa Exclusiv în România ne deschide Poarta Raiului
joi, 17 martie 2016
Am descoperit frumoasa poiană de la poalele Munţilor Şureanu, dar şi satele Mărginimii Sibiului în ediţia din 19 martie a emisiunii Exclusiv în România , care s-a difuzat de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Sezonul şase Exclusiv în România, la final
marţi, 05 ianuarie 2016
Cristi Tabără şi echipa sa, un best of al sezonului şase Exclusiv în România , în ediţia din 9 ianuarie, difuzată de la ora 19.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Exclusiv în România: La pas prin Vâlcea
marţi, 15 decembrie 2015
Cristi Tabără şi echipa sa ne propun să descoperim în avanpremieră trasee pe care Salvamontul le pregăteşte pentru alpinişti în Cheile Cerna - Sohodor , în ediţia din 19 decembrie, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Exclusiv în România: Ada Kaleh, insula dispărută
joi, 10 decembrie 2015
Cristi Tabără şi echipa sa ne propun să aflăm misterul scufundării insulei, în ediţia din 12 decembrie, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.
Cel mai frumos canion din Europa - la Exclusiv în România
joi, 03 decembrie 2015
Muzeul Iulia Haşdeu, Penitenciarul Doftana, Crucea Eroilor Neamului de pe Caraiman şi Canionul Şapte Scări au fost locurile vizitate de echipa lui Cristi Tabără în ediţia din 5 decembrie, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Braşovul fără secrete, la Exclusiv în România
marţi, 24 noiembrie 2015
Cristi Tabără a aflat tot ce e de văzut, de auzit, dar şi de gustat în zona Braşovului, în ediţia din 28 noiembrie, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Exclusiv în România, între Dunăre şi mare
vineri, 13 noiembrie 2015
Cristi Tabără ne-a propus o aventură cu egrete, pelicani, cormorani, măgăruşi şi cai liberi, caiace, cântece ucrainene, în ediţia din 21 noiembrie, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Ritmuri bănăţene, la Exclusiv în România
joi, 29 octombrie 2015
Festivalul de Jazz de la Gărâna şi Stadionul Parohial sunt două dintre locurile vizitate de echipa lui Cristi Tabără în ediţia din 7 noiembrie, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Peregrini în Ţara Făgăraşului, la Exclusiv în România
joi, 22 octombrie 2015
Cristi Tabără şi echipa sa au pornit într-o aventură cinematografică, pe 24 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Debut de sezon Exclusiv în România, în Deltă
miercuri, 14 octombrie 2015
Prietenii emisiunii realizate de Cristi Tabără şi echipa sa participă, virtual, la festivalul ROWMANIA, pe 17 octombrie, începând cu ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Pe „Valea Loarei” autohtone, la Exclusiv în România
vineri, 26 iunie 2015
Cristian Tabără şi echipa sa ne invită să revedem plimbarea făcută în această primăvară pe Valea Mureşului. Emisiunea se difuzează sâmbătă, 27 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .
Best of Exclusiv în România, la final de sezon
marţi, 09 iunie 2015
Cele mai frumoase reportaje realizate de Cristi Tabără şi echipa sa sunt adunate în ediţia din 13 iunie a emisiunii, care a difuzată la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Pe urmele lui Dracula, sâmbătă, la Exclusiv în România
joi, 04 iunie 2015
În ediţia din 6 iunie, Cristi Tabără şi echipa sa au vizitat castelul Huniazilor şi au admirat frumuseţile Munţilor Retezat.
Exclusiv în România: Marea evadare din Bucureşti
miercuri, 27 mai 2015
Comana şi Palatul Mogoşoaia sunt la o aruncătură de băţ de Bucureşti. Cristian Tabără şi echipa emisiunii Exclusiv în România ne-a prezentat locuri de evadat din Bucureşti, sâmbătă, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Exclusiv în România: Caraş, între pământ şi cer
joi, 21 mai 2015
Sâmbătă, 23 mai, de la ora 18:00, la TVR 1 şi TVR HD, echipa „Exclusiv în România” ne-a propus o călătorie în zona Caraşului.
Exclusiv în România ajunge la Mecca motocicliştilor, în Banat
miercuri, 13 mai 2015
Ştiţi unde este cea mai lungă pistă asfaltată de biciclete din ţară? Cristian Tabără şi echipa emisiunii Exclusiv în România au testat-o în ediţia din 16 mai, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Exclusiv în România desluşeşte tainele ţinutului sihăstriilor
joi, 30 aprilie 2015
Cristian Tabără şi echipa emisiunii au străbătut în lung şi în lat judeţul Neamţ, în ediţia din 2 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Poveşti din Grădina Zmeilor, la Exclusiv în România
miercuri, 22 aprilie 2015
Tot în ediţia din 25 aprilie, Cristian Tabără şi echipa sa vizitează Monumentul Cepei şi calcă pe urmele lui Maniu şi Coposu, în zona Sălajului. Emisiunea se difuzează de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Războaiele daco-romane prind viaţă la Exclusiv în România
miercuri, 01 aprilie 2015
„Ave Porolissum!" a fost salutul adresat de Cristian Tabără telespectatorilor, direct din castrul roman din Sălaj, în ediţia din 4 aprilie, difuzată la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Pe urmele lui Noica şi Cioran, la Exclusiv în România
marţi, 17 martie 2015
În ediţia din 20 iunie, Cristian Tabără şi echipa sa ne invită să amintim de o plimbare făcută prin judeţul Sibiu. Emisiunea s-a difuzat de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Sărbători în Bucovina, la Exclusiv în România
joi, 25 decembrie 2014
Cristian Tabără şi echipa sa ne invită la o plimbare prin Bucovina, în ediţia difuzată pe 27 decembrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Cristi Tabără vă propune un Crăciun marca „Exclusiv în România”
vineri, 19 decembrie 2014
De sărbători, echipa emisiunii ne îndeamnă să mergem pe Valea Prahovei.  Facem curse off road, mergem în peştera Cetăţii, vizităm cea mai mare rezervaţie de urşi şi mâncăm în casa Nababului.
Suflet polonez pe pământ românesc, la Exclusiv în România
vineri, 12 decembrie 2014
Cristian Tabără şi echipa sa află cum şi-a pus amprenta comunitatea poloneză în zona Câmpulung Moldovenesc, în ediţia difuzată pe 13 decembrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Toamna, pe Cerna, la Exclusiv în România
miercuri, 03 decembrie 2014
Cristian Tabără a propus, pentru 6 decembrie, o plimbare inedită prin Munţii Cernei, în ediţia difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Exclusiv în România, pe urmele lui Dracula
vineri, 28 noiembrie 2014
Cristian Tabără propune, pentru 29 noiembrie, o excursie la Bistriţa, în ediţia difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Exclusiv în România – 40 de ani de la inaugurarea Transfăgărăşanului
joi, 20 noiembrie 2014
Cristian Tabără propune, pentru 22 noiembrie, o plimbare pe „cel mai bun drum de condus din lume”, de la ora 18.00, la TVR 1 şi pe TVR+ , precum şi la TVR HD, de la 20.20.
Călătorie prin Ţara Moţilor, la Exclusiv în România
joi, 13 noiembrie 2014
Cristian Tabără ne-a propus, pentru ediția din 15 noiembrie, o plimbare prin zona Munţilor Apuseni.
„Oltenia - drumuri vechi, drumuri noi”, la Exclusiv în România
vineri, 07 noiembrie 2014
Cristian Tabără a propus, pentru 8 noiembrie, o plimbare prin nordul Olteniei, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+
miercuri, 29 octombrie 2014
Cristian Tabără v-a propus, pentru 1 noiembrie, o plimbare printre frumuseţile Dobrogei, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Prin Oltenia, cu echipa Exclusiv în România
joi, 23 octombrie 2014
Cristian Tabără a propus, pentru 25 octombrie, o plimbare printre frumuseţile Olteniei, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+
Despre cea mai dulce mare din lume, la Exclusiv în România
joi, 16 octombrie 2014
După Delta Dunării, Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România au ajuns la Marea Neagră, sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+
Sezon nou
marţi, 30 septembrie 2014
Cristian Tabără a început cel de-al patrulea sezon Exclusiv în România cu o vizită în Delta Dunării. Ediția a fost difuzată sâmbătă, 4 octombrie, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+
Exclusiv în România – final de sezon
miercuri, 11 iunie 2014
Cristian Tabără a gătit o iahnie de caracatiţă cu coconari, sâmbătă, 14 iunie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+
Exclusiv în România: Sighişoara şi farmecul ei
joi, 05 iunie 2014
Cristian Tabără şi echipa sa a vizitat o închisoare... conjugală, sâmbătă, 7 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Pe urmele dacilor, la Exclusiv în România
joi, 29 mai 2014
Cristian Tabără şi echipa sa au ajuns la fortificaţiile de la Sarmizegetusa, sâmbătă, 31 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+
Exclusiv în România: aventuri în ţinutul lui Brâncuşi
miercuri, 21 mai 2014
Cristian Tabără şi echipa a cutreierat nordul Olteniei, sâmbătă, 24 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Exclusiv în România: un altfel de Bucureşti
joi, 15 mai 2014
Cristian Tabără şi echipa au descoperit casa cea mai veche din capitală - sâmbătă, 17 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Ce mai înseamnă astăzi patriotismul, la “Exclusiv în România”
vineri, 09 mai 2014
Cât de familiar mai este sloganul "Pe aici nu se trece!" și ce mai înseamnă astăzi patriotismul? Aţi aflat sâmbătă, 10 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
În căutare de unicate în Apuseni, sâmbătă la “Exclusiv în România”
miercuri, 30 aprilie 2014
Sâmbătă, 3 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, Cristian Tabără şi echipa s-au aflat în căutare de unicate în Munţii Apuseni.
Exclusiv în România: Lacurile dobrogene
vineri, 25 aprilie 2014
Cristian Tabără şi echipa au descoperit reţeta borşului pescăresc făcut de lipoveni, sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+
Dobrogea, o zonă unică, Exclusiv în România
marţi, 15 aprilie 2014
Am descoperit o Românie multietnică alături de Cristian Tabără şi echipa sa, sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
Cristian Tabără face armata, la Exclusiv în România
joi, 10 aprilie 2014
Vizităm cel mai mare complex turistic cu tematică militară din Europa, sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .
O civilizaţie de 7000 de ani, la Exclusiv în România
joi, 03 aprilie 2014
Cristian Tabără şi echipa sa ne-au ajutat să redescoperim cultura Cucuteni, sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+
Exclusiv în România – un nou sezon la TVR
joi, 20 martie 2014
Emisiunea realizată de Cristian Tabără a revenit cu noutăţi sâmbătă, 22 martie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+
Exclusiv în România – pe urmele saşilor
joi, 26 decembrie 2013
Cristian Tabără a ajuns sâmbătă, 28 decembrie, în satele Viscri şi Criţ din Braşov.
Despre viziuni, coruri cereşti şi izvoare tămăduitoare, la Exclusiv în România
vineri, 13 decembrie 2013
Cristian Tabără a ajuns chiar la enigmatica Şinca Veche. Ce-a găsit acolo descoperiți în ediția emisiunii din 14 decembrie.
Cristian Tabără faţă în faţă cu Ion din Peştera cu Oase
joi, 05 decembrie 2013
„Semeringul bănăţean” şi sporturile extreme din Banatul montan, la  Exclusiv în România de sâmbătă, 7 decembrie.
Cristian Tabără a vizitat cetatea Neamţului, la Exclusiv în România
vineri, 29 noiembrie 2013
Rezervaţia de zimbri, osuarul de la Mănăstirea Neamţ şi o reţetă de carne de struţ, sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+
Cristian Tabără descoperă plutăritul, în Bucovina
joi, 21 noiembrie 2013
Pe 23 noiembrie, emisiunea  Exclusiv în România a prezentat singura comună-muzeu din România şi a dezvăluit reţeta celebrelor poale-n brâu.
Cristian Tabără, în juriul Festivalului Sarmalelor de la Praid
joi, 07 noiembrie 2013
Echipa Exclusiv în România a ajuns sâmbătă, 9 noiembrie, la Praid, unde a luat parte la Festivalul Sarmalelor.
Cristian Tabără faţă în faţă cu „Romaniacii”, la Exclusiv în România
joi, 24 octombrie 2013
Echipa Exclusiv în România a ajuns în zona Sibiului sâmbătă, 26 octombrie.
Cristian Tabără printre huţuli, la Exclusiv în România
joi, 17 octombrie 2013
Echipa  Exclusiv în România a ajuns într-o Bucovină mai puţin cunoscută, pe care v-a dezvăluit-o sâmbătă, 19 octombrie, la TVR 1, TVR HD şi online, pe  TVR+
Minunile Deltei, în prima ediţie din noul sezon Exclusiv în România, la TVR
vineri, 11 octombrie 2013
Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România ajung în Delta Dunării - noul sezon Exclusiv în România începe sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+
Emisiunea TVR Exclusiv în România, premiată la IFFEST Document Art
luni, 30 septembrie 2013
Cristian Tabără prezintă sezonul doi Exclusiv în România - de sâmbătă, 12 octombrie,  ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe  TVR+
 • 21:00
  Festivalul Internaţional de Folclor „ Cantecele Munţilor’’-2022
  Partea a V-a Prezentator şi producator tv. Iuliana Tudor
 • 23:00
  Drumul spre Qatar
  (Road to the World Cup) Episodul 1 Producator Dan Vasile
 • 23:30
  Drumul spre Qatar
  (Road to the World Cup) Episodul 2 Producator Dan Vasile
 • 00:00
  Garantat 100%
  Moderator Cătălin Ştefănescu Realizator Cătălin Ştefănescu Producător Adrian Ionică
 • 00:55

  Zide zi cu părintele Constantin Necula Producător Victor Dochia
 • 01:00
  Toamna bobocilor
  ( România, 1975) Regia Mircea Moldovan Cu: Draga Olteanu-Matei, Marin Moraru, Dumitru Furdui, Maria Ploae Comedie. Redactor Gabriela Onea
 • 02:45
  Ai luat plasă!
  (TRICKED UK, 2013-2015, Regatul Unit) Episod 4 (sezon 2) Redactor Cristina Crăciun
 • 03:30
  Pro patria
 • 03:55
  Sport
 • 04:10
  Telejurnal
 • 05:00
  Universul credinţei
  * Bucuria credinţei Producător Victor Dochia
 • 05:25
  Guşti! Şi apoi mănânci
 • 05:55
  Yanxi, palatul suspinelor
  Yanxi, palatul suspinelor (THE STORY OF YANXI PALACE-China, 2018) Episodul 65 Cu: Wu Jinyan, Charmaine Sheh, Qin Lan, Nie Yuan * Dramă istorică. Redactor Mirela Străinu
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  3 ceasuri bune
  *Matinal*Ştiri*Sport Prezintă Maria Smarandache şi Bogdan Muzgoci Producător Raluca Neagu Transmisiune directă
 • 09:45
  Teleshopping
 • 10:00
  Agrostrategia
  * Invitat studio : Daniel Buda-europarlamentar Rubrica Fermierii României : Fermă de vaci cu cea mai nouă tehnologie-Gavrilă Tuchiluș, Matca-Galați
 • 11:00
  Teleenciclopedia
  Producător Oana Haşegan Redactori: Ioana Dimoftache, Viviana Roșca
 • 12:00
  Teleshopping
 • 12:30
  Tribuna partidelor parlamentare
  Producator Ion Stavre
 • 13:00
  Garantat 100%
  Moderator Cătălin Ştefănescu Realizator Cătălin Ştefănescu Producător Adrian Ionică
 • 13:55
  Vorbeşte corect!
  Jurnalist Iulia Ioaniţoaia Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă
 • 14:00
  Telejurnal
  * Ştiri* Sport* Meteo Prezintă: Loredana Iordache, Alina Stancu Translator mimico gestual Laura Ioana Producători: Codruţa Marinescu/Alina Pagu Mihai ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
 • 14:55
  Vorbeşte corect!
  *Jurnalist Iulia Ioaniţoaia Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă
 • 15:00
  Maghiara de pe unu
  (I) Cronica săptămânală. Moderator Mosoni Emőke Reportaj -dinastia Sütő de la Vârghiş Redactor T. Bíró Hajnal (REDIFUZARE) In memoriam Rák József- film portret din 1998 Redactor: Bartha Ágnes (REDIFUZARE) Avanpremiera emisiunilor viitoare Redactor coordonator Kacsó Edith Producător Kacsó Sándor Transmisiune directă + înregistrare
 • 15:55
  Maghiara de pe unu
  (II) Producător Kacsó Sándor Transmisiune directă+înregistrare -
 • 16:55
  Mic portret de mari românce
  (redifuzare)Producator Cornel Mihalache
 • 17:00
  Atelier de sănătate
  * Realizator și moderator Smaranda Vornicu-Shalit * Mic dictionar de termeni medicali-Biopsia Invitat dr. Horatiu Muresan-medic primar anatomopatologie-despre biopsii, de ce nu trebuie sa ne sperie biopsia, de ce este esentiala pt un diagnostic si tratament corect, riscuri, complicatii *DE CE? * De ce tuşim? * Care este cea mai buna varianta de pachetel pentru copil la scoala, cum reuseste sa se mentina in forma cu un program incarcat-Eda Marcus-prezentator TVR * IN CAUTAREA STARII DE BINE* Starea de bine Producător Florența Dăscălescu inregistrare
 • 17:50

  Zide zi cu părintele Constantin Necula . Producător Victor Dochia
 • 17:55
  Yanxi, palatul suspinelor
  Yanxi, palatul suspinelor (THE STORY OF YANXI PALACE-China, 2018) Episodul Cu: Wu Jinyan, Charmaine Sheh, Qin Lan, Nie Yuan * Dramă istorică. Redactor Mirela Străinu
 • 18:55
  Dincolo de alb şi negru
  *Moderator Marius Constantinescu Invitat Radu Paraschivescu Producători: Ioana Mureşan, Livia Serban-Iancu Inregistrat
 • 19:40
  Sport
 • 20:00
  Telejurnal
  *Ştiri Prezintă Radu Andrei Tudor Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel Transmisiune directă
 • 20:51
  Meteo
 • 21:00
  Câştigă România!
  Prezintă Virgil Ianţu Producător Diana Pascal
 • 22:00
  Scrisoare către un prieten şi înapoi către ţara-Manifest
  de Ruxandra Cesereanu Un spectacol de Cornel Mihalache * Documentar. La 30 de ani de la Revolutie, regizorul Cornel Mihalache propune un ”one woman show”-documentar, productie proprie , un gen hibrid nemaifăcut în Teatrul de Televiziune, care are la baza ”Scrisoarea” Ruxandrei Cesereanu. Textul reunește, poetic și demistificator, istoria celor 30 de ani din urmă, cu cele mai importante sloganuri-graffiti rămase în mentalul colectiv. Criticii contemporani spun ca „Ruxandra Cesereanu intonează în acest remarcabil poem „Rapsodia Română de-acum”, în care se rotesc, însă, imagini emblematice ale Țării dintotdeauna, <<rapsodia extremă și fatală>>. O face cu forța tulburătoare a disperării și cu puterea biciuitoare a speranței sale evanghelice, menită să-i trezească <<pe cei adormiți>>.” Actrita Mara Opris gaseste profunzimea si resursele necesare ca, sub conducerea regizorului Cornel Mihalache si cu sprijinul echipei TVR, sa ofere publicului nostru oportunitatea de a deveni martor , timp de o ora, la un spectacol de teatru-manifest, coborât din Piscator, cu ajutorul fotografiilor și arhivei video politice pe fundal și în inserturi. Organizator productie Marius Flonta Montare décor: Florin Tudorache, Viorel Gheorghe Lumini: Bogdan Penciu, Aurel Ghinea Teleficare: George Oancea, Sorin Nedelcu Sunet:Valentin Bartolomeu, Radu Paraschivescu Asistenti imagine: Valentin Ciolan, Grigorut Stoica, Alexandru Bengescu Recuzita Marian Cerchez Costumiera Elena Cerchez Machiaj Roxana Pletea Scenografia Raluca Chelaru Cameramani Andrei Tones, Mihai Covrig Director de imagine Dan Constantinescu jr. Regizor CORNEL MIHALACHE Producator Diana Dumitru Producator coordonator Demeter Andras Istvan *** Documentar distins cu 3 premii la International Police Award Arts Festival 2022 (Italia)
 • 23:00
  Nocturne
  *Moderator şi realizator Marina Constantinescu Invitat Valentin Albesteanu, muzician. Regia artistica Aurel Badea Producător Oana Cucuruzeanu
 • 00:00
  Dincolo de alb şi negru
  Producători: Ioana Mureşan, Livia Serban-Iancu
 • 00:55

  Zide zi cu părintele Constantin Necula Producător Victor Dochia
 • 01:00
  Atelier de sănătate
  Realizator și moderator Smaranda Vornicu-Shalit Producător Florența Dăscălescu
 • 01:55
  Meteo
 • 02:00
  Nocturne
  Moderator şi realizator Marina Constantinescu Regia artistica Aurel Badea Producător Oana Cucuruzeanu
 • 02:50
  Tezaur folcloric
  Prezintă Gheorghiţa Nicolae Producător Roxana Pletea Popuşoi
 • 03:45
  Sport
 • 04:00
  Telejurnal
 • 05:00
  Agrostrategia
 • 05:50
  Vorbeşte corect!
  Jurnalist Iulia Ioaniţoaia Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă