loader
Foto

Galerie foto

Loredana Iordache

„Pentru mine, din 2016, Televiziunea Română este locul în care, chiar dacă vin la muncă, mă simt ca acasă. De atunci şi până acum am avut şansa să prezint atât emisiunea matinală a postului TVR 1, cât şi ştirile de la orele 14.00, 16.00 şi 17.00”, ne spune Loredana Iordache primele lucruri cu care se mândreşte.

 

Telejurnal

În prezent, Loredana Iordache prezintă Telejurnalul orei 14.00, știri care pot fi urmărite în același timp la TVR 1 și TVR INFO în timpul săptămânii, iar în weekend, principalul Telejurnal al zilei, cel de la ora 20.00.

Mai mult, sondaje recente arată că telespectatorii noștri din străinătate preferă în mare măsură acest tronson. Telejurnalul de ora 14.00 este urmărit de foarte mulți români atât din țară, dar și de peste hotare, prin intermediul postului TVR Internațional. De la ora 15.00, tot Loredana prezintă INFO PLUS, o sinteză a celor mai importante știri ale momentului, cu dezbateri în direct alături de invitați din diverse domenii.

De profesie, Loredana Iordache este actriță și jurist - „în opinia mea, combinația perfectă pentru a fi un jurnalist de succes”, spune ştirista.

A terminat studii de licență și master în Arta Actorului, dar este și licențiată în Drept.

„Iubesc meseria de actor, pe care am avut șansa să o practic, adică să joc pe scenă de câteva ori. Însă, când eram mică, mă uitam la televizor și eram fascinată de crainicele acelor vremuri și visam că voi fi ca ele. Sunt 15 ani de când am început să prezint, să fac reportaje, transmisiuni în direct, interviuri. Este un timp parcurs de la TeleM, un post regional din Iași, până la Digi24, postul local, cât și cel național din București și, desigur, TVR”, povesteşte Loredana.

Este foarte fericită să facă parte și din proiectul TVR INFO: „Sunt de părere că avem nevoie, în climatul actual, de o sursă de știri de încredere. Telespectatorii noștri știu deja că noi suntem bine informați, imparțiali, echilibrați şi mereu pe fază în a lua cele mai bune decizii, totul în interesul lor, al celor care ne privesc. Suntem deschiși, ascultăm toate opiniile, suntem transparenți și știm că încrederea publicului este un atu esențial. În munca noastră, telespectatorii sunt mereu în prim plan!”

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 3

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)

6:55 Imnul României

 

#tvr1