MIHAI RĂDULESCU
Mihai Rădulescu s-a nascut pe 20 octombrie 1966, în Bucureşti. Este jurnalist senior la Departamentul de Ştiri al canalului TVR 1, unde lucreaza din 1996. A fost multi ani reporter de teren, avand la activ sute de reportaje si transmisii directe de la marile evenimente politice interne si internationale, apoi realizator de emisiuni, prezentator de jurnal, moderator de talk-show.
Mihai Radulescu DSC_3624

Din octombrie 2021, în serile de luni, la TVR 1, de la ora 21:00Mihai Rădulescu modereză „Referendum” - un program de dezbatere pe teme de actualitate, construit sub forma unei competiţii între două tabere.

Şi-a început cariera ca jurnalist, în 1992, pentru cotidianul Libertatea, unde, 3 ani mai târziu, era şeful secţiei politice. A condus apoi, timp de un an, departamentul politic de la ziarul Curierul Naţional. În TVR a intrat în toamna lui 1996, în urma unui concurs.

A absolvit Centrul pentru Jurnalism Independent, Colegiul NATO, Colegiul Naţional de Apărare. A urmat cursuri de perfecţionare în televiziune, în ţară şi în străinătate, precum şi burse de documentare la sediile UE şi NATO de la Bruxelles.

„Mi-aş dori ca telespectatorii să mă perceapă în primul rând drept omul care le prezintă rezultatul unui efort colectiv de informare şi producţie. În plan strict personal, aş fi tare fericit dacă m-ar vedea, pur şi simplu, ca unul care ştie despre ce vorbeşte. Mai exact, ca jurnalist de meserie, şi nu ca vedetă - termen care, pentru un prezentator de ştiri, mi se pare complet nepotrivit, dacă nu chiar peiorativ. Pe ce mă bazez? Pe o activitate de presă de peste 30 de ani, dintre care mai bine de 25 în televiziune.

Am realizat sute de reportaje şi transmisii directe de la marile evenimente politice interne şi internaţionale: activitatea de la Palatul Cotroceni, întâlniri oficiale ale preşedinţilor Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu, şedinţe de guvern şi sesiuni parlamentare, reuniuni de vârf ale partidelor politice, campanii electorale, vizite oficiale ale liderilor români în ţări de pe toate continentele, evenimente de interes internaţional, precum Summitul Pământului - Johannesburg 2002, sesiuni ale Adunării Generale a ONU - New York, summit-uri ale Uniunii Europene (Sevilla 2002, Copenhaga 2002, Atena 2003, Dublin 2004, Roma 2004, Bruxelles 2004), summit-uri NATO (Washington 1999, Praga 2002, Istanbul 2004), Jocurile Olimpice - Atena 2004. Am realizat şi moderat emisiuni de televiziune, între care: Ştirea zilei, Prim Plan, TOP 7.ro, +Politica".

Arhiva articole
Maeştri ai dialogului jurnalistic, gazde în noul sezon „Dincolo de alb şi negru”
luni, 19 septembrie 2022
Din 19 septembrie, de la 18:55*, premiere ale dezbaterilor „Dincolo de alb şi negru” se văd la TVR1. Mihai Rădulescu, Cătălin Sava, Marius Constantinescu, Mihaela Crăciun, Marian Voicu, Laurenţiu Ciocăzanu, Mirela Nagâţ i se alătură lui Cătălin Ştefănescu, ca moderatori.
Măsurile anti-Covid revin pe masa dezbaterilor. Luni, în „Referendum”, la TVR1
luni, 01 august 2022
E nevoie de restricţii anti-Covid acum, pentru a evita măsuri mai dure la toamnă - aşa cum recomandă OMS? Mihai Rădulescu și-a întrebat publicul şi invitaţii pe 1 august, de la 21.00, în ultima ediţie a sezonului. | VIDEO
„Sunteţi de acord cu legalizarea canabisului în scop medical?” | VIDEO
luni, 25 iulie 2022
O temă care a încins spiritele pe 25 iulie, la „Referendum”! Realizatorul Mihai Rădulescu ne-a invitat să ascultăm argumente pro şi contra legalizării canabisului în România, exprimate de invitaţii săi. În direct la TVR 1 şi TVR INFO, de la ora 21.00.
„Merită să mergi la mare pe litoralul românesc?” Luni, la „Referendum”, pe TVR 1
luni, 18 iulie 2022
Este subiectul momentului, despre care moderatorul şi realizatorul Mihai Rădulescu a discutat, în direct la TVR 1 şi TVR INFO, cu reprezentanţi ai autorităţilor, dar şi cu antreprenori, jurnalişti, bloggeri de turism. Luni, 18 iulie, de la 21.00. | VIDEO
Dreptul la avort, dezbătut în „Referendum”, la TVR1 | VIDEO
luni, 11 iulie 2022
Una dintre cele mai sensibile controverse ale momentului a fost pusă în discuţie şi de Mihai Rădulescu, alături de invitaţi cu opinii diferite, din medii diferite, luni, 11 iulie, de la 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR INFO.
Ce efect va avea compensarea de 50 de bani la litrul de carburant? | VIDEO
luni, 27 iunie 2022
La „Referendum”, Mihai Rădulescu și-a provocat invitaţii şi publicul să-şi spună opiniile vizavi de scumpirea tot mai îngrijorătoare a carburanţilor. Răspunsuri de la politicieni şi experţi în fiscalitate am primit pe 27 iunie, la TVR1 şi TVR INFO.
Ar fi bine ca tinerii români să poată vota de la vârsta de 16 ani?
luni, 06 iunie 2022
Luni, la „Referendum”, Mihai Rădulescu ne-a invitat la o dezbatere legată de proiectul de lege ce vizează scăderea vârstei de vot. Tot pe 6 iunie, de la 21.00, s-au analizat în platoul TVR 1 noile legi ale securităţii naţionale. | VIDEO
Ar trebui interzis profesorilor să dea meditaţii propriilor elevi? |VIDEO
luni, 30 mai 2022
Este întrebarea pe care Mihai Rădulescu a lansat-o la „Referendum” pe 30 mai, în direct la TVR 1. Am aflat și rezultatele campaniei de strângere de fonduri iniţiată de Crucea Roşie în parteneriat cu TVR, sub genericul „Umanitatea nu are graniţe”.
„Referendum” la TVR 1: Vreţi ca România să mai participe la Eurovision? | VIDEO
luni, 23 mai 2022
E unul dintre cele mai discutate subiecte ale momentului. Răspunsuri la întrebare ați aflat luni, 23 mai, de la ora 21.00, în direct la TVR 1.
Sentinţele date în dosarul Colectiv, analizate în „Referendum”, la TVR 1
luni, 16 mai 2022
Consideraţi corecte pedepsele date de instanţă în dosarul Colectiv? A fost întrebarea lansată de Mihai Rădulescu pentru ediţia de luni, 16 mai, de la ora 21.00, în direct la TVR 1.
Despre urgentarea aderării Republicii Moldova la UE, luni, la „Referendum”
luni, 09 mai 2022
Mihai Rădulescu ne-a aşteptat la o nouă discuţie deschisă, pe un subiect delicat, având în vedere situaţia geopolitică actuală. Luni, 9 mai, de la ora 21.00, în direct la TVR 1.
„Referendum” la TVR 1: două echipe, o singură iubire: Steaua | VIDEO
luni, 02 mai 2022
Are dreptul FCSB să joace pe stadionul din Ghencea? Despre conflictul dintre cele două formaţii s-a discutat luni, 2 mai, de la ora 21.00, la TVR 1.
Există discriminare rasială în abordarea problemei refugiaţilor?| VIDEO
luni, 18 aprilie 2022
O dezbatere despre cum sunt priviţi migranţii şi refugiaţii la noi şi în restul Europei ne-a propus Mihai Rădulescu la „Referendum”, pe TVR 1. Luni, 18 aprilie, de la ora 21.00.
„Referendum” despre mizele şi surprizele recensământului, la TVR 1
duminică, 10 aprilie 2022
„Consideraţi utilă recenzarea populaţiei şi a locuinţelor?" – a fost întrebarea pe care Mihai Rădulescu o adresează telespectatorilor TVR 1 luni seară, pe 11 aprilie, de la ora 21.00, la TVR 1.
Embargo energetic pentru Rusia – DA sau NU? | VIDEO
luni, 04 aprilie 2022
La „Referendum”, Mihai Rădulescu şi invitaţii săi au lansat o nouă provocare. Ce alternative energetice sunt pentru europeni şi care vor fi costurile? Am aflat răspunsurile luni, 4 aprilie, de la ora 21.00, la TVR 1.
4.134.000 euro, suma donată în cadrul campaniei TVR - Crucea Roşie Română
marţi, 29 martie 2022
În direct la TVR 1, într-o ediţie specială „Referendum” prezentată de Iuliana Tudor şi Mihai Rădulescu, peste 40 de companii au oferit materiale umanitare şi bani pentru a ajuta persoanele afectate de războiul din Ucraina. | VIDEO
Eveniment umanitar TVR – Crucea Roşie Română, ediţie specială „Referendum”
joi, 24 martie 2022
Iuliana Tudor şi Mihai Rădulescu sunt gazdele unui eveniment special cu strângere de fonduri pentru ajutorarea persoanelor afectate de războiul din Ucraina. Susţinem campania Crucii Roşii Române „Umanitatea nu are graniţe”, pe 28 martie, la TVR 1.
Se mai mobilizează tânăra generaţie pentru cauze de interes civic, general?
miercuri, 23 martie 2022
Pornind de la elanul de implicare civică ce anima tineretul la începutul anilor '90, Mihai Rădulescu şi invitaţii săi au încearcat să afle răspunsul la această întrebare luni, 21 martie, de la ora 21.00, la TVR 1. | VIDEO
Intervenţia statului în lupta cu fake news din online – ajutor sau cenzură?
luni, 14 martie 2022
Consideraţi că statul trebuie să se implice în acţiuni de identificare a ştirilor false şi combatere a propagandei ruse? Mihai Rădulescu ne-a invitat la „Referendum” luni, 14 martie, de la ora 21.00, în direct la TVR 1.
Ar trebui boicotaţi artiştii ruşi care justifică războiul şi-l sprijină pe V. Putin?
luni, 07 martie 2022
Scriitorul Mircea Cărtărescu, istoricul Adrian Cioroianu, criticul de teatru şi film Iulia Popovici, muzicianul Răzvan Popovici şi analistul politic George Gima au fost invitaţii lui Mihai Rădulescu la „Referendum”, pe TVR 1.| VIDEO
Feţele războiului – analizate într-o ediţie specială „Referendum”, la TVR 1
luni, 28 februarie 2022
Mihai Rădulescu şi invitaţii săi au discutat despre cauzele, implicaţiile şi efectele războiului din Ucraina, în direct, luni, 28 februarie, de la ora 21.00, la TVR 1. | VIDEO
E necesară o armată proprie a UE? Se supune la vot în „Referendum” | VIDEO
luni, 21 februarie 2022
Dacă este suficientă apărarea asigurată de NATO sau se justifică dublarea acesteia, printr-o armată proprie a Uniunii Europene, se votează luni seară, la „Referndum”. Mihai Rădulescu şi invitaţii săi au fost în direct pe 21 februarie, ora 21.00, la TVR 1.
Indisciplinaţii la volan, sancţionaţi şi în baza filmărilor participanţilor la trafic?
luni, 14 februarie 2022
La „Referendum” s-a discutat despre noile reguli care sancţionează condusul agresiv. Luni, 14 februarie, de la ora 21.00. pe TVR 1. | VIDEO
Pensiile speciale ale aleşilor locali, în dezbatere la „Referendum”
luni, 07 februarie 2022
Se justifică sau nu pensiile speciale din primării şi consilii judeţene? Mihai Rădulescu şi invitaţii săi au tranșat acest subiect luni, 7 februarie, de la ora 21.00, la TVR1. | VIDEO
Este Rusia o ameninţare majoră de securitate pentru România?
luni, 31 ianuarie 2022
Despre ce ar reprezenta pentru ţara noastră o invazie a Rusiei în Ucraina au discutat Mihai Rădulescu şi invitaţii săi la „Referendum”. Emisiunea s-a difuzat luni, 31 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1.
Mai e nevoie de presă tipărită în România? Răspunsuri – la „Referendum”
luni, 24 ianuarie 2022
Despre riscul dispariţiei ziarelor şi revistelor pe hârtie au discutat Mihai Rădulescu şi invitaţii săi la „Referendum”. Jurnaliştii au avut cuvântul luni, 24 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1.| VIDEO  
Despre eliminarea pedepselor cu suspendare pentru pedofili, la „Referendum”
luni, 17 ianuarie 2022
Ar trebui ca legea să încadreze la viol orice act sexual al unui adult cu un minor sub 16 ani (14 ani)? Ați aflat câteva răspunsuri pe 17 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1, în „Referendum”, cu Mihai Rădulescu.
Serviciul militar obligatoriu, dezbătut la „Referendum” | VIDEO
luni, 10 ianuarie 2022
Ministerul român al Apărării recurge la o campanie splimentară de recrutare a rezerviştilor voluntari. Mulţi experţi militari pledează pentru armata obligatorie. Cu acest subiect ne-a aşteptat Mihai Rădulescu la TVR 1 pe 10 ianuarie, de la 21.00.
Implicarea se premiază. „Gala Dezvoltării Durabile”, la TVR 1
miercuri, 29 decembrie 2021
Pe 2 ianuarie i-am cunoscut pe campionii educaţiei pe anul 2021 în domeniul dezvoltării durabile. Gala prezentată de Mihai Rădulescu s-a văzut la TVR 1, de la 18.45.
Săptămâna de lucru de 4 zile - DA sau NU?
luni, 13 decembrie 2021
La „Referendum”, luni seară, despre o idee care câştigă tot mai mult teren în lume: săptămâna de lucru de 4 zile - DA sau NU? A fost punctul de plecare al unei dezbateri despre schimbările intervenite pe piaţa muncii, în urma pandemiei. La TVR 1, ora 21.
„Susţineţi ideea creării Statelor Unite ale Europei?” – azi, la „Referendum”
luni, 06 decembrie 2021
Pe bătrânul continent, se discută tot mai mult despre unificarea politică a Europei într-un stat federal, după modelul SUA. Întrebarea lansată de Mihai Rădulescu ne este adresată tuturor. Am văzut o nouă ediţie „Referendum” la TVR 1 luni, 6.12, de la 21.00.
 „Referendum” TVR - ediţie specială de Ziua Naţională
luni, 29 noiembrie 2021
Este România ţara în care ne putem realiza visurile? Mihai Rădulescu ne-a invitat să ne spunem părerile pe 29 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.
Va funcţiona alianţa la guvernare dintre PNL şi PSD cu premier prin rotaţie?
luni, 22 noiembrie 2021
Lideri politici şi analişti dezbat în direct noua formulă de guvern, luni seară, la „Referendum”. Mihai Rădulescu ne invită la vot pe 22 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.
Negocieri în direct pentru salariile românilor, luni seară, la „Referendum”
luni, 15 noiembrie 2021
Renunţarea la cota unică de impozitare a venitului şi introducerea cotei progresive reprezintă tema dezbătută de Mihai Rădulescu şi invitaţii săi la „Referendum”, în direct la TVR 1, luni, 15 noiembrie, de la ora 21.00.
Luni seară, la „Referendum”, despre cea mai nouă controversă din spaţiul public
luni, 08 noiembrie 2021
Are nevoie România de noi centrale nucleare? Ne aduc ele energie mai ieftină sau vor fi românii parte a unui experiment cu final necunoscut? Tema a fost dezbătută de Mihai Rădulescu la „Referendum”, în direct la TVR 1, pe 8 noiembrie, ora 21.00.
Alegeri anticipate, în dezbatere la „Referendum”
luni, 01 noiembrie 2021
Mihai Rădulescu a propus un alt subiect controversat în cea de-a patra ediţie a emisiunii pe care o realizează. „Referendum” s-a văzut în direct la TVR 1, luni, 1 noiembrie, de la ora 21.00.
Sancţiuni penale pentru dezinformări medicale–da sau nu? Votaţi la „Referendum”
vineri, 22 octombrie 2021
Mihai Rădulescu a propus un alt subiect controversat în cea de-a treia ediţie a emisiunii pe care a realizat-o. „Referendum” s-a văzut în direct la TVR 1, luni, 25 octombrie, de la ora 21.00. | VIDEO
Şcoala în pandemie, în dezbatere la „Referendum”. Fizic sau online?
luni, 18 octombrie 2021
După ce a stârnit numeroase reacţii cu prima ediţie a emisiunii de la TVR 1, Mihai Rădulescu a invitat telespectatorii la vot pe un subiect la fel de arzător. „Referendum” s-a văzut în direct la TVR 1, luni, 18 octombrie, de la ora 21.00. | VIDEO
Lansare cu succes pentru „Referendum” | VIDEO
miercuri, 13 octombrie 2021
Emisiunea realizată şi moderată de Mihai Rădulescu la TVR 1 a stârnit numeroase reacţii, telespectatorii participând activ, prin răspunsul la întrebarea adresată la începutul dezbaterii.
TVR 1 propune „Referendum” | VIDEO
joi, 07 octombrie 2021
În fiecare seară de luni, din 11 octombrie, Mihai Rădulescu arbitrează o confruntare a ideilor, o dezbatere cu toate argumentele pe masă, la care publicul este cel care are ultimul cuvânt.
„The Final Countdown”: totul despre BREXIT, într-o „Ediţie specială”, la TVR1
joi, 30 ianuarie 2020
Mihai Rădulescu şi invitaţii săi în studio au analizat consecinţele ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Imagini în direct de la Londra, dar şi din Bruxelles şi Paris, la momentul de cumpănă al Europei, s-au văzut la TVR 1 vineri, 31 ianuarie, ora 23.00.
Despre noul Guvern la „Ultima ediţie”, în... prima ediţie din 2017
joi, 05 ianuarie 2017
Jurnalistul TVR Mihai Rădulescu şi analistul politic Cristian Pârvulescu deschid seria întâlnirilor duminicale din acest an cu analize şi previziuni, pe 8 ianuarie, de la 14.30, în direct la TVR 1 şi pe TVR+.
Mihai Rădulescu şi Mihai Tatulici, jurnalişti de serviciu la Ultima ediţie
vineri, 18 noiembrie 2016
Black Friday, un an de guvern tehnocrat în România şi social media în campaniile electorale externe sunt subiecte dezbătute duminică, 20 noiembrie, de la 14.30, în direct la TVR 1 şi pe TVR+.
Traian Băsescu în dialog cu Mihai Rădulescu, într-o „Ediţie specială”
marţi, 01 noiembrie 2016
Fostul preşedinte a fost invitatul jurnalistului TVR la o dezbatere despre situaţia politică internă şi internaţională marţi, 1 noiembrie , de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
Marina Constantinescu, în dialog „nocturn” cu Mihai Rădulescu, la „Ora de ştiri”
joi, 20 octombrie 2016
Festivalul Naţional de Teatru a fost subiectul propus de Mihai Rădulescu directorului artistic al evenimentului, la ultima emisiune informativă a zilei, difuzată pe 20 octombrie, de la ora 23.00, la TVR 1 şi pe TVR+.
Călin Popescu-Tăriceanu, despre alegerile locale, la „Prim-plan”
joi, 25 februarie 2016
În ediţia de joi, 25 februarie, moderatorul Mihai Rădulescu l-a avut invitat pe preşedintele Senatului şi copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. O nouă ediţie Prim-plan s-a transmis în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
Un nou an politic şi cazul Bodnariu, în Prim-plan azi la TVR 1
luni, 01 februarie 2016
Jurnalistul Mihai Rădulescu moderează prima dezbatere Prim-plan a săptămânii. Luni, 1 februarie, de la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+
 Ultima ediţie Vorbeşte liber! a anului 2015
joi, 17 decembrie 2015
Mihai Rădulescu a moderat ediţia de joi, 17 decembrie, a talk-show-ului de la TVR 1 şi TVR+ , transmis în direct de la ora 21.00. Invitaţii săi: Alina Gorghiu, dar şi reprezentanţi ai asiguratorilor şi transportatorilor
Legea „Dai casa înapoi şi scapi de datorii”, război înainte de decizia preşedintelui
joi, 10 decembrie 2015
Mihai Rădulescu şi invitaţii săi au discutat despre controversatul proiect de lege în talk-show-ul Vorbeşte liber! de joi, 10 decembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ . Am mai aflat cum îi afectează pe bugetari noile măsuri aprobate de Guvern.
Mobilizarea internaţională în lupta cu terorismul, pe agenda “Vorbeşte Liber!”
miercuri, 25 noiembrie 2015
Miercuri, 25 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, Mihai Rădulescu a purtat o amplă discuţie despre pericolul terorismului islamic şi posibilele soluţii internaţionale, dar şi despre rolul mass-media în astfel de contexte.
#Colectiv: Artiştii români în lumina reflectoarelor, într-o Ediţie specială
joi, 12 noiembrie 2015
Mihai Mărgineanu, Călin Goia, Alin Dincă şi Miţă de la Bere Gratis au dezbătut evenimentele ultimelor zile alături de Mihai Rădulescu, joi, 12 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ . În partea a doua a Ediţiei speciale , invitat a fost Raed Arafat
De la un concert la o revoluţie, într-o Ediţie specială la TVR 1
miercuri, 04 noiembrie 2015
Jurnalişti, politicieni, personalităţi publice au dezbătut urmările de ultim moment ale mişcărilor sociale din România, alături de Mihai Rădulescu, miercuri , 4 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .
Vasile Dâncu, despre priorităţile guvernului Cioloş, la Vorbeşte liber!
miercuri, 04 noiembrie 2015
În partea a doua a talk-show-ului de joi, Mihai Rădulescu a stat de vorbă cu medicul Ileana Boiangiu, sef secţie la Spitalul de Arşi şi cu jurnalistul Alecu Racoviceanu despre un nou scandal în cazul Colectiv. 3 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1  
Despre topul celor mai bogaţi români, la Vorbeşte liber! de la TVR 1
joi, 29 octombrie 2015
Mihai Rădulescu a moderat ediţia de joi, 29 octombrie, a talk-show-ului de la TVR 1 şi TVR+ , transmis în direct de la ora 21.00. Invitaţii săi: George Butunoiu, head-hunter şi omul de afaceri Radu Timiş.
Politică şi sănătate, subiecte la Vorbeşte liber!
joi, 15 octombrie 2015
Mihai Rădulescu a moderat ediţia de joi, 15 octombrie, a talk-show-ului de la TVR 1 şi TVR+ , transmis în direct de la ora 21.00. Invitaţii săi au fost Eugen Nicolăescu şi Vasile Ciurchea
Preşedintele PDL Vasile Blaga, invitat La vârf
marţi, 28 ianuarie 2014
Unificarea dreptei şi evenimentele dramatice din ultima vreme au fost printre subiectele discutate de Vasile Blaga cu Mihai Rădulescu. 
Start bun pentru
duminică, 12 ianuarie 2014
La un an de la debutul său, Ultima ediţie, talk-show-ul realizat de Departamentul Ştiri al TVR, se numără printre cele mai urmărite 10 emisiuni de dezbatere ale anului 2013
Gazele de şist - un subiect „La vârf”
miercuri, 04 decembrie 2013
Tom Holst, country manager Chevron şi Radu Dudău, preşedinte Romanian Energy Center, au vorbit în ediţia de miercuri, 4 decembrie, în emisiunea lui Mihai Rădulescu, despre avantajele şi riscurile României în cazul exploatării gazelor de şist.
Mihai Rădulescu, de la politică la folclor
joi, 28 noiembrie 2013
Jurnalistul Ştirilor TVR a participat la emisiunea  O dată-n viaţă de joi, 28 noiembrie, alături de Giulia Anghelescu şi Simona Nae.
Preşedintele Traian Băsescu, invitat La vârf
miercuri, 27 noiembrie 2013
Președintele țării a declarat, miercuri, 27 noiembrie, la TVR 1, că unirea cu Republica Moldova ar trebui să fie următorul proiect politic al României.
Violenţa împotriva copiilor, subiect La vârf
marţi, 19 noiembrie 2013
Miercuri, 20 noiembrie, Mihai Rădulescu a dezbătut cu invitaţii săi situaţia luptei împotriva violenţei asupra copiilor.
Defrişările ilegale, subiect La vârf
miercuri, 06 noiembrie 2013
O ţară fără păduri este o ţară fără viaţă. Defrişările ilegale, un tablou aproape apocaliptic - subiectul ediţiei din 6 noiembrie.
Rectificarea bugetară, subiect La vârf
marţi, 29 octombrie 2013
Liviu Voinea, ministrul delegat pentru Buget şi Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii au discutat cu Mihai Rădulescu, în ediţia din 30 octombrie, despre ce se va întâmpla cu pensiile şi salariile românilor, dar şi despre reducerea deficitului bugetar.
Laura Codruţa Kovesi, în primul talk-show tv după numirea la conducerea DNA
marţi, 08 octombrie 2013
Miercuri, 9 octombrie, în noua emisiune moderată de Mihai Rădulescu la TVR 1 - La vârf
 • 20:51
  Meteo
 • 21:00
  Festivalul Internaţional de Folclor „ Cantecele Munţilor’’-2022
  Partea a V-a Prezentator şi producator tv. Iuliana Tudor
 • 23:00
  Drumul spre Qatar
  (Road to the World Cup) Episodul 1 Producator Dan Vasile
 • 23:30
  Drumul spre Qatar
  (Road to the World Cup) Episodul 2 Producator Dan Vasile
 • 00:00
  Garantat 100%
  Moderator Cătălin Ştefănescu Realizator Cătălin Ştefănescu Producător Adrian Ionică
 • 00:55

  Zide zi cu părintele Constantin Necula Producător Victor Dochia
 • 01:00
  Toamna bobocilor
  ( România, 1975) Regia Mircea Moldovan Cu: Draga Olteanu-Matei, Marin Moraru, Dumitru Furdui, Maria Ploae Comedie. Redactor Gabriela Onea
 • 02:45
  Ai luat plasă!
  (TRICKED UK, 2013-2015, Regatul Unit) Episod 4 (sezon 2) Redactor Cristina Crăciun
 • 03:30
  Pro patria
 • 03:55
  Sport
 • 04:10
  Telejurnal
 • 05:00
  Universul credinţei
  * Bucuria credinţei Producător Victor Dochia
 • 05:25
  Guşti! Şi apoi mănânci
 • 05:55
  Yanxi, palatul suspinelor
  Yanxi, palatul suspinelor (THE STORY OF YANXI PALACE-China, 2018) Episodul 65 Cu: Wu Jinyan, Charmaine Sheh, Qin Lan, Nie Yuan * Dramă istorică. Redactor Mirela Străinu
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  3 ceasuri bune
  *Matinal*Ştiri*Sport Prezintă Maria Smarandache şi Bogdan Muzgoci Producător Raluca Neagu Transmisiune directă
 • 09:45
  Teleshopping
 • 10:00
  Agrostrategia
  * Invitat studio : Daniel Buda-europarlamentar Rubrica Fermierii României : Fermă de vaci cu cea mai nouă tehnologie-Gavrilă Tuchiluș, Matca-Galați
 • 11:00
  Teleenciclopedia
  Producător Oana Haşegan Redactori: Ioana Dimoftache, Viviana Roșca
 • 12:00
  Teleshopping
 • 12:30
  Tribuna partidelor parlamentare
  Producator Ion Stavre
 • 13:00
  Garantat 100%
  Moderator Cătălin Ştefănescu Realizator Cătălin Ştefănescu Producător Adrian Ionică
 • 13:55
  Vorbeşte corect!
  Jurnalist Iulia Ioaniţoaia Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă
 • 14:00
  Telejurnal
  * Ştiri* Sport* Meteo Prezintă: Loredana Iordache, Alina Stancu Translator mimico gestual Laura Ioana Producători: Codruţa Marinescu/Alina Pagu Mihai ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
 • 14:55
  Vorbeşte corect!
  *Jurnalist Iulia Ioaniţoaia Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă
 • 15:00
  Maghiara de pe unu
  (I) Cronica săptămânală. Moderator Mosoni Emőke Reportaj -dinastia Sütő de la Vârghiş Redactor T. Bíró Hajnal (REDIFUZARE) In memoriam Rák József- film portret din 1998 Redactor: Bartha Ágnes (REDIFUZARE) Avanpremiera emisiunilor viitoare Redactor coordonator Kacsó Edith Producător Kacsó Sándor Transmisiune directă + înregistrare
 • 15:55
  Maghiara de pe unu
  (II) Producător Kacsó Sándor Transmisiune directă+înregistrare -
 • 16:55
  Mic portret de mari românce
  (redifuzare)Producator Cornel Mihalache
 • 17:00
  Atelier de sănătate
  * Realizator și moderator Smaranda Vornicu-Shalit * Mic dictionar de termeni medicali-Biopsia Invitat dr. Horatiu Muresan-medic primar anatomopatologie-despre biopsii, de ce nu trebuie sa ne sperie biopsia, de ce este esentiala pt un diagnostic si tratament corect, riscuri, complicatii *DE CE? * De ce tuşim? * Care este cea mai buna varianta de pachetel pentru copil la scoala, cum reuseste sa se mentina in forma cu un program incarcat-Eda Marcus-prezentator TVR * IN CAUTAREA STARII DE BINE* Starea de bine Producător Florența Dăscălescu inregistrare
 • 17:50

  Zide zi cu părintele Constantin Necula . Producător Victor Dochia
 • 17:55
  Yanxi, palatul suspinelor
  Yanxi, palatul suspinelor (THE STORY OF YANXI PALACE-China, 2018) Episodul Cu: Wu Jinyan, Charmaine Sheh, Qin Lan, Nie Yuan * Dramă istorică. Redactor Mirela Străinu
 • 18:55
  Dincolo de alb şi negru
  *Moderator Marius Constantinescu Invitat Radu Paraschivescu Producători: Ioana Mureşan, Livia Serban-Iancu Inregistrat
 • 19:40
  Sport
 • 20:00
  Telejurnal
  *Ştiri Prezintă Radu Andrei Tudor Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel Transmisiune directă
 • 20:51
  Meteo
 • 21:00
  Câştigă România!
  Prezintă Virgil Ianţu Producător Diana Pascal
 • 22:00
  Scrisoare către un prieten şi înapoi către ţara-Manifest
  de Ruxandra Cesereanu Un spectacol de Cornel Mihalache * Documentar. La 30 de ani de la Revolutie, regizorul Cornel Mihalache propune un ”one woman show”-documentar, productie proprie , un gen hibrid nemaifăcut în Teatrul de Televiziune, care are la baza ”Scrisoarea” Ruxandrei Cesereanu. Textul reunește, poetic și demistificator, istoria celor 30 de ani din urmă, cu cele mai importante sloganuri-graffiti rămase în mentalul colectiv. Criticii contemporani spun ca „Ruxandra Cesereanu intonează în acest remarcabil poem „Rapsodia Română de-acum”, în care se rotesc, însă, imagini emblematice ale Țării dintotdeauna, <<rapsodia extremă și fatală>>. O face cu forța tulburătoare a disperării și cu puterea biciuitoare a speranței sale evanghelice, menită să-i trezească <<pe cei adormiți>>.” Actrita Mara Opris gaseste profunzimea si resursele necesare ca, sub conducerea regizorului Cornel Mihalache si cu sprijinul echipei TVR, sa ofere publicului nostru oportunitatea de a deveni martor , timp de o ora, la un spectacol de teatru-manifest, coborât din Piscator, cu ajutorul fotografiilor și arhivei video politice pe fundal și în inserturi. Organizator productie Marius Flonta Montare décor: Florin Tudorache, Viorel Gheorghe Lumini: Bogdan Penciu, Aurel Ghinea Teleficare: George Oancea, Sorin Nedelcu Sunet:Valentin Bartolomeu, Radu Paraschivescu Asistenti imagine: Valentin Ciolan, Grigorut Stoica, Alexandru Bengescu Recuzita Marian Cerchez Costumiera Elena Cerchez Machiaj Roxana Pletea Scenografia Raluca Chelaru Cameramani Andrei Tones, Mihai Covrig Director de imagine Dan Constantinescu jr. Regizor CORNEL MIHALACHE Producator Diana Dumitru Producator coordonator Demeter Andras Istvan *** Documentar distins cu 3 premii la International Police Award Arts Festival 2022 (Italia)
 • 23:00
  Nocturne
  *Moderator şi realizator Marina Constantinescu Invitat Valentin Albesteanu, muzician. Regia artistica Aurel Badea Producător Oana Cucuruzeanu
 • 00:00
  Dincolo de alb şi negru
  Producători: Ioana Mureşan, Livia Serban-Iancu
 • 00:55

  Zide zi cu părintele Constantin Necula Producător Victor Dochia
 • 01:00
  Atelier de sănătate
  Realizator și moderator Smaranda Vornicu-Shalit Producător Florența Dăscălescu
 • 01:55
  Meteo
 • 02:00
  Nocturne
  Moderator şi realizator Marina Constantinescu Regia artistica Aurel Badea Producător Oana Cucuruzeanu
 • 02:50
  Tezaur folcloric
  Prezintă Gheorghiţa Nicolae Producător Roxana Pletea Popuşoi
 • 03:45
  Sport
 • 04:00
  Telejurnal
 • 05:00
  Agrostrategia
 • 05:50
  Vorbeşte corect!
  Jurnalist Iulia Ioaniţoaia Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă