loader
Foto

Copiii spun

Cu seriozitate şi inocenţă, cu siguranţa că deţin adevărul asupra lumii, cei mici fac deliciul show-ului „Copiii spun”, pe care Virgil Ianţu vă invită să-l urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 15:30, la TVR 1. Cu siguranţă veți petrece alături de ei o jumătate de oră reconfortantă şi cu folos.

 

Galerie foto

 

Virgil Ianțu

Cu o mină sobră, cu aerul că discută de la egal cu interlocutorii săi, Virgil Ianţu ştie să ”exploateze” gingăşia şi naturaleţea preşcolarilor care se aşază pe scaunul invitatului emisiunii „Copiii spun”. Ce rezultă este un dialog spumos, uneori prea serios, deseori foarte amuzant, însă întotdeauna autentic. Cunoscut internauţilor de mai bine de doi ani, programul se difuzează, din 1 aprilie, nu doar pe YouTube, ci şi pe micul ecran. Cu ediţii în premieră „Copiii spun”, Virgil Ianţu ne aşteptă, alături de micii săi invitaţi, în fiecare sâmbătă, de la 15.30, la TVR 1.

Din culisele emisiunii în care copiii sunt personajul principal, iar sinceritatea lor face sarea şi piperul fiecărei întâlniri, ne dă câteva informaţii chiar Virgil Ianţu, gazda şi autorul proiectului.

„Castingul este unul dintre cele mai importante elemente la această producţie. Selecţia o face o echipă cu care colaborez de peste 20 de ani. Sunt oameni care iubesc copiii, îi înţeleg, ştiu să asculte şi să îi aleagă pe cei care se sunt potriviţi pentru această emisiune. Ştiu că mulţi vor să îşi vadă copilul pe acel scaun, dar, dacă cel mic nu îşi doreşte şi el sau nu se simte confortabil, insistenţa de a-l expune nu îi face copilului niciun serviciu, ba, dimpotrivă”, explică vedeta.

Pentru cei care îşi doresc ca micuţii lor să participe la „Copiii spun”, dar nu ştiu dacă li s-ar potrivi ipostaza de intervievaţi în emisiune, Virgil Ianţu oferă câteva lămuriri despre profilul candidaţilor: „Un copil trebuie să aibă deschiderea şi relaxarea de a fi el însuşi şi în condiţii de filmare sau în prezenţa altora, dornic să îşi împărtăşească poveştile, dar sinceritatea este elementul cheie. Din acest motiv, vârsta potrivită este între 3-7 ani, când copilul este sincer, fără măşti ce apar uşor, uşor, atunci când copilul îşi conştientizează rolul în societate”.

 

 

5:10 Tezaur folcloric (R)

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Producător Roxana Pletea Popuşoi

(Reluare)

6:00 Teleshopping

ARHIVĂ ARTICOLE

„Copiii spun”. Şi în această toamnă, la TVR1

„Copiii spun”. Şi în această toamnă, la TVR1

publicat: miercuri, 18 octombrie 2023

Au multe de spus. E nevoie doar să li se ofere cadrul necesar pentru a se face auziţi. Din 21 octombrie, Virgil ...

„Părinţii nu înţeleg că o prostie este un lucru bun nereuşit”. „Copiii spun”, la TVR 1

Ce spun copiii? Spun… de toate. Cu seriozitate şi inocenţă, cu siguranţa că deţin adevărul asupra lumii, cei mici ...

 

#tvr1