loader

Eu pot!

O emisiune care oferă telespectatorilor adevărate lecţii de relaţionare, în care specialişti în relaţii - psihologi, psihoterapeuţi, life coaches, specialişti în terapii alternative - ajută în rezolvarea unor cazuri concrete. Sâmbăta, de la ora 12:00, venim în sprijinul oamenilor care îşi doresc să ia cele mai bune decizii.

 

Galerie foto

 

Gazda şi producătorul emisiunii este Anca Mazilu, coordonator şi producător de emisiuni tv, cu o experienţă de 19 ani în televiziune.

„Emisiunea aceasta este o poartă către o viaţă mai senină. Este un curs condensat despre linişte şi fericire. Pentru că fericirea este noua formă de succes! La şcoală învăţăm noţiuni din toate domeniile, pentru că ştim că avem nevoie de cultură generală, la facultate aprofundăm studiile dintr-o anumită specialitate. Nimeni însă nu ne predă materia fundamentală în viaţă: relaţiile - interacţiunile cu prietenii, copiii, colegii de serviciu, cu vecinii, cu partenerii de trafic sau de business, cu rudele sau chiar cu... animalul de companie”, ne spune Anca Mazilu.

0:00 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

...cu Eugenia Vodă* In memoriam George Banu

Emisiune de Eugenia Vodă1:05 Teleenciclopedia

Producător Oana Haşegan

ARHIVĂ ARTICOLE

„Eu pot!” De acum, poţi şi tu! | VIDEO

„Eu pot!” De acum, poţi şi tu! | VIDEO

publicat: joi, 17 septembrie 2020

Din 19 septembrie, telespectatorii TVR 1 participă gratuit la un curs condensat de relaţionare, în fiecare ...