loader
Foto

Galerie foto

Cum arată ratele la credite după renunțarea la Robor, la „Banii Tăi”

Luni, 13 mai, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”.  Emisiunea este în reluare marți, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Monica Ghiurco
Banii tăi

Subiectele ediției: intermedierea financiară, noul Robor, securitatea transferuruilor financiare și organizarea de evenimente.

Se spune că banii învârt lumea, dar și felul în care unii învârt banii e o adevărată poveste. Astăzi, la emisiunea „Banii Tăi”, vedeți cum arată ratele la credite după renunțarea la Robor și vorbim tot astăzi și despre securitatea transferurilor financiare.

De la începutul acestei luni a intrat în vigoare noua modalitate de calculare a dobânzii variabile pentru creditele în lei. Vedeți astăzi în emisiune care sunt, deocamdată, efectele înlocuirii indicelui Robor. Cu un altul.

România are cel mai mic nivel de intermediere financiară din Europa - în scădere continuă după criza din 2008. De ce este importantă și cum poate fi impulsionată această intermediere, așa cum vrea să o facă guvernul, explicăm astăzi la emisiunea „Banii Tăi”.

În vreme ce marii evazioniști nu par sa fie prea deranjați de autorități, pentru contribuabilul de rând, un mesaj de la ANAF poate însemna începutul unui coșmar, care îl costă timp, nervi și bani. Nu sunt deloc puține cazurile în care, din eroarea fiscului, oamenii se trezesc cu conturile blocate. Și nu au altă soluție decât instanța. Cam multe erori pentru un Fisc atât de puțin performant!

Criminalitatea informatică nu are granițe, iar efectele pot fi dramatice chiar și pentru cetățeanul rând. Și sunt numeroase cazurile de clonare de carduri, și frauda la bancomat. Iar de aici și până la marile țepe financiare, cu sau fără noile tehnologii, nu e decât un pas. Detaliem subiectul în emisiune cu Mircea Șcheau, expert în securitate informatică.

(w882) scheau

Pentru cei cu spirit de inițiativă, organizarea de evenimente, pentru care există și va exista oricând piață, se dovedește a fi o afacere de succes. Aflați informații utile de la întreprinzătorul Oana Roman. Cine știe, poate vă inspiră!

Urmăriți în fiecare luni emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1