loader
Foto

Află tot ce trebuie să ştii despre „Banii tăi”!

Emisiunea realizată şi prezentată de Monica Ghiurco a intrat în sezonul cu numărul 13 – un „13” norocos pentru toţi telespectatorii. Informaţii extrem de utile pentru această perioadă dificilă vin în fiecare vineri, de la 17.30, la TVR 1.

 

Monica Ghiurco
Banii tăi

Toamna se numără... banii. Un subiect deloc de neglijat, mai ales în contextul fluctuaţiilor economice provocate de pandemie.

Cu informaţii utile şi explicaţii pe înţelesul tuturor, Monica Ghiurco ne vorbeşte, şi în această toamnă, despre „Banii tăi”, în magazinul de educaţie financiară ce ne ajută să ne gestionăm finanţele cât mai bine. Sezonul 13 al emisiunii „Banii tăi” este în direct la TVR 1, în fiecare vineri, de la ora 17.30.

(w882)

„În noul sezon ne vom concentra pe analize care să explice evoluţia economiei şi, implicit, perspectivele finanţelor noastre (banii personali, dar şi cei ai Statului) în actualul context pandemic global în care cuvântul cheie este impredictibilitatea”, anunţă Monica Ghiurco, realizatoare şi prezentatoare a programului. Mai exact, în ediţiile celui de-al 13-lea sezon vor fi abordate vulnerabilităţile sistemice ale economiei autohtone şi tendinţele de dezvoltare din ţările avansate, pentru ca telespectatorii să aibă o imagine de asamblu asupra vieţii economice în care suntem deopotrivă şi producători, şi consumatori.

(w882)

„Ca să-ţi securizezi veniturile şi nivelul de trai şi pentru a pune banii să lucreze pentru tine e foarte important să fii permanent şi corect informat. Iar pentru aceasta e nevoie de ’profesori’ carismatici, care să te înveţe la ce anume să te uiţi. Noi asta vom face. Vom aduce împreună în această emisiune finanţele clasice cu progresele fintech, ne vom raporta la utilitatea Internetului la scară globală şi atunci când vom analiza deficite şi grad de colectare la buget. Vom vorbi despre inflaţie, randamente, productivitate şi valoare adăugată, dar şi despre problemele Fiscului şi gestionarea marilor proiecte de dezvoltare, în special despre PNRR şi implementarea acestuia. Vom încerca să vă creştem apetitul pentru antreprenoriat şi să sprijinim interesele producătorilor locali în faţa autorităţilor”, mai spune Monica Ghiurco.

Suficiente subiecte de urmărit, aşadar, în noul sezon „Banii tăi”. Invitaţia realizatoarei TVR este pentru toţi cei care vor să fie conectaţi la mişcările financiare din ţară şi din afara ei. „Fiţi cu ochii pe noi! Pentru că, nu-i aşa, banii învârt lumea! Şi nu trebuie decât să înţelegem cum anume.”

(w882)

***

În fiecare vineri, la ora 17.30, în direct la TVR 1, Monica Ghiurco îţi vorbeşte despre un subiect care, cu siguranţă, te interesează: „Banii tăi”. Emisiunea îşi propune să furnizeze informaţii utile, sub forma unui magazin de educaţie financiară bine structurat, dinamic, explicit, din care aflăm cum poate fi gestionat mai eficient bugetul personal, cum să valorificăm oportunităţile de pe piaţă şi cum pot fi evitate capcanele financiare.

 

Realizator: Monica Ghiurco

Producător: Otilia Găinar

9:45 Teleshopping

10:00 Agrostrategia

Invitat George Chiriță-director general AFIR

Rubrica Fermierii României-Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio in România

Producator Vlad Macovei

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

1917: Un an, două revoluții, la

O nouă ediție a emisiunii "Teleenciclopedia" este difuzată sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 19:00, la TVR 1.

 

#tvr1