loader
Foto

The Best FIFA Football Awards în direct la TVR 1!

Câte trei finaliști nominalizaţi pentru fiecare dintre cele șapte categorii diferite au fost anunţaţi în luna decembrie, iar câștigătorii au fost încununați la Londra, pe 15 ianuarie. Evenimentul a fost transmis live la TVR 1, de la 21.30, precedat de un Studio moderat de Costin Deşliu, de la ora 21.00.

 

Cei mai buni jucători și antrenori din fotbalul feminin și masculin al anului care tocmai s-a încheiat au fost premiaţi în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Londra, luni, 15 ianuarie, de la ora 21.30, ora României. Telespectatorii TVR 1 au aflat, simultan cu o planetă întreagă, cine sunt cei mai valoroşi membri ai celui mai popular sport din lume. Luni seară, în Gala The Best FIFA Football Awards, transmisă în direct de Televiziunea Română, comentariul a aparținut jurnaliştilor Cristian Mîndru şi Narcis Şelaru. Despre nominalizaţi şi şanse ne-a informat jurnalistul TVR Costin Deşliu, de la ora 21.00, la „Studio fotbal”. I-a fost alături Adrian Cristea, fost fotbalist la Dinamo, Steaua şi echipa naţională.

Dintr-o listă inițială de nominalizați, publicată de organizatori în luna septembrie, au fost selectaţi câte trei finaliști pentru fiecare dintre cele șapte categorii, câștigătorii urmând să fie anunţaţi în cadrul galei din 15 ianuarie. Iată cine sunt cei care și-au disputat prestigioasele distincţii:

  • Finaliștii pentru Cel mai bun jucător FIFA

Erling Haaland

Kylian Mbappe

Lionel Messi

  • Finalistele pentru Cea mai bună jucătoare FIFA

Aitana Bonmati

Linda Caicedo

Jennifer Hermoso

  • Finaliștii pentru Premiul Puskás FIFA

Julio Enciso

Guilherme Madruga

Nuno Santos

  • Finaliștii pentru Cel mai bun antrenor FIFA

Pep Guardiola

Simone Inzaghi

Luciano Spalletti

  • Finalistele pentru Cea mai bună antrenoare FIFA

Jonatan Giraldez

Emma Hayes

Sarina Wiegman

  • Finaliștii pentru Cel mai bun portar FIFA

Yassine Bounou

Thibaut Courtois

Ederson

  • Finalistele pentru Cea mai bună femeie portar FIFA

Mackenzie Arnold

Catalina Coll

Mary Earps

(w882) Gala FIFA

Premiile The Best FIFA Football Awards recompensează candidații remarcabili în fiecare domeniu, indiferent de campionat sau naționalitate, pentru realizările lor de anul trecut. Perioada de calificare pentru premiile la feminin a fost între 1 august 2022 și 20 august 2023, data finalei Cupei Mondiale Feminine FIFA. Pentru premiile la masculin, perioada de calificare a fost între 19 decembrie 2022 și 20 august 2023. Premiul Puskás FIFA a fost acordat marcatorului celui mai bun gol în perioada de calificare relevantă - între 19 decembrie 2022 și 20 august 2023.

Pentru majoritatea categoriilor, cei trei finaliști au fost selectați de un juriu internațional format din patru grupuri: antrenori de echipe naționale, căpitani de echipe naționale, jurnaliști de fotbal și fani care au votat pe site-ul oficial FIFA, cu peste un milion de voturi de fani înregistrate la nivel mondial. Selecțiile din cele patru grupuri de votare - antrenori, căpitani, jurnaliști și fani - contează fiecare pentru 25% din votul total, indiferent de numărul de votanți din fiecare grup. Finaliștii Premiului Puskás FIFA au fost determinați printr-o combinație de voturi ale fanilor și experți în domeniu.

 

18:00 Universul credinţei

*Ediţie specială

Denia Prohodului Domnului

Jurnalist Paula Tăbîrcă

Producător Andrei Victor Dochia

Transmisiune directă de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti

19:45 Sport

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1