loader
Foto

Galerie foto

„Agrostrategia”, la TVR 1

Vlad Macovei şi invitaţii săi aduc cele mai noi informaţii şi subiecte de interes despre mediul rural românesc, la TVR 1, de luni până joi, de la ora 10.00.

 

Agrostrategia

Când fermierii câștigă, toată lumea câștigă! Informarea este cea care înclină balanţa între o producţie profitabilă şi una fără mari beneficii. Astăzi, agricultura se face cu cap. Iar producția crește cu cât știi mai multe.

Televiziunea Română vine în sprijinul fermierilor, dar şi al tuturor celor interesaţi de subiecte din domeniul agriculturii.

De la zootehnie la legumicultură sau pomicultură, de la fonduri europene la culturi bio, echipamente, utilaje, digitalizare, administrație locală sau târguri de agricultură, Vlad Macovei şi invitaţii săi ne aduc informaţii utile, la zi, pe înţelesul tuturor. Fondator al platformei de știri, analize, reportaje, interviuri și investigații agricole Agrointeligenţa, realizatorul şi moderatorul celor două producţii ne propune teme de interes ce ating toate componentele economice, sociale și culturale ale mediului rural românesc, precum şi oportunitățile de dezvoltare pe care fiecare le poate avea.

(w882) Vlad Macov

Prin dezbateri în studio, cu răspunsuri la întrebările fermierilor, precum și reportaje realizate în mediul rural, cele două proiecte vor oferi, de asemenea, o cunoaștere mai bună a satului românesc pentru publicul urban și pentru consumatori.

Ediţiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

9:50 În grădina Danei

* Episodul 1

Realizator Dana Constantinescu

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitat Rares Nechifor-psihologia pozitiva are rol fundamental in vindecare si recuperare-mit sau realitate

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1