loader
Foto

Alina Stancu: „Într-o zi, am suparat-o aşa de rău pe mama cu nazbâtiile mele..."

Amintiri din copilăria Alinei Stancu, de pe vremea când avea vreo 4 anişori... Din 30 mai până în 30 iunie, Campania TVR „ 3,2,1…Iunie. Restart copilărie” ne provoacă pe toţi să redevenim copii şi să arătăm lumii întregi acest lucru.  

 

„Să tot fi avut vreo 4 ani. Într-o zi, am suparat-o aşa de rău pe mama cu nazbâtiile mele, încât mi-a spus că nu mai vrea să fiu fetiţa ei. Apoi s-a dus la ceea ce avea de făcut, iar eu am mers în dormitor. Şi după o vreme, când a ieşit în hol, m-a găsit lângă uşă, cu un coşulet în care aveam un pulover şi papuşa preferată. M-a întrebat ce caut acolo, iar eu i-am răspuns, foarte serioasă: „păi, nu mai vrei să fiu fetiţa ta, aşa că plec de-acasă...”

(w500)

Nu plângeam, însă mama îmi povesteşte şi acum că felul în care am privit-o i-a rupt sufletul. M-a luat în braţe şi-a izbucnit în lacrimi. Tot eu am liniştit-o : „Lasă, mama, nu mai plânge. Dacă sunt iar fetiţa ta, nu mai trebuie să plec.”

(w500)

Şi uite-aşa, tot împreună suntem şi azi, ca două surori mari ce se iubesc necontenit."

Alina Stancu

Aflaţi mai multe despre campania TVR „3,2,1…Iunie. Restart copilărie !!!” aici.

3:25 Sport (R)

(Reluare)

3:35 Telejurnal (R)

Ştiri

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)
 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1