loader
Foto

Galerie foto

Ana Maria Brânză Popescu a lăsat spada pentru hârleţ, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO

Campioana olimpică a fost invitata lui Basti Ţopescu în ediţia de luni a emisiunii ce împlineşte visurile secrete ale vedetelor. Am văzut-o pe 20 noiembrie, de la ora 22.30, etalându-şi aptitudinile de ecologist.

 

Sebastian Felix Țopescu
Vis sau realitate

Devenită campioană a României la scrimă după doar 7 luni de antrenamente, Ana Maria Brânză (pe atunci – acum, Ana Maria Popescu) este un sportiv în adevăratul sens al cuvântului. Pasiunea, ambiţia şi caracterul neînfricat i-au adus nenumărate reuşite de-a lungul carierei sale: 13 medalii de aur, 10 de argint şi 10 de bronz, iar mai presus de toate, aurul şi argintul (de două ori!) la Jocurile Olimpice.

(w882) autograf

Deşi și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă în 2021, la scurt timp după ce a fost desemnată pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, Ana Maria Popescu rămâne implicată în lumea sporturilor. Este membru al Federaţiei Olimpice a României, unde contribuie la modelarea viitoarei generaţii de sportivi olimpici ai ţării noastre. De asemenea, retragerea din lumea performanţei i-a redat timpul pentru a se concentra asupra altor activităţi sportive: practică golful cu disc şi schiul nautic, dar se dedică şi unor proiecte ecologice.

(w882) la munca

(w882) plantat

De altfel, ecologia a fost dintotdeauna o preocupare a spadasinei. Pe care, însă, a fost nevoită să o lase în plan secund ani de zile. Cu toate acestea, gândul că poate face ceva în acest domeniu i-a rămas în minte. Luni, la „Vis sau realitate”, Basti Ţopescu a ajutat-o să afle ce înseamnă să muncească efectiv în această profesie. Alături de ei a stat mentorul Andrei Coşuleanu, preşedinte al unei organizaţii non-guvernamentale de profil, care le-a arătat cum decurg acţiunile ecologiste de împădurire urbană, dar şi pe plaja de la Constanţa. Am văzut-o pe Ana Maria Popescu împlinindu-şi visul pe 20 noiembrie, de la ora 22.30, la TVR 1.

(w882) harlet

(w882) mare 2

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din octombrie urmărim sezonul 2 al emisiunii, lunea seara, de la 22.30.

 

23:00 Breaking fake news (R)

Moderator Marian Voicu

Jurnalisti: Tatiana Ţarfulea, Gabriela Avram, Horia Gruşcă

Producător Marian Voicu /

(Reluare)
23:50 Insula lui Barbă-Neagră

(CROSSBONES-SUA, 2014) Episodul 2

Cu: John Malkovich, Richard Coyle, Claire Foy

* Serial acţiune/Aventuri. Insula New Providence din Bahamas-regat al piraţilor, hoţilor şi proscrişilor-este condusă de fiorosul Edward "Barbă Neagră" Teach. Temutul căpitan al piraţilor se ascunde aici de mâna lungă a justiţiei Imperiului Britanic, dar şi de comploturile celor care vor să-l îndepărteze de la conducere şi să pună mâna pe comorile ascunse pe insulă. Cum va reuşi Barbă Neagră să scape din nenumăratele tentative de asasinat ?

Redactori Cristina Crăciun, Anca Radu

 
O călătorie la capătul Pământului, sâmbătă, la ”Teleenciclopedia”

Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 19:00, sub genericul emisiunii ”Teleenciclopedia”, descoperiți pe TVR 1 noi subiecte: de la aventurierii artei ...

Dreptul la un proces echitabil

Dreptul la un proces echitabil

publicat: marţi, 05 decembrie 2023

În ediţia de miercuri, 6 decembrie, a emisiunii „Oamenii şi legea” discutăm despre asistenţa judiciară gratuită, cazurile şi condiţiile de ...

Despre metroul bucureştean, la „Miturile comunismului”, de la TVR 1

Irina Luca şi invitaţii săi dezbat situaţia actuală a liniilor de metrou din Capitală în episodul 3 al seriei. Urmărim „Miturile comunismului” pe ...