loader
Foto

Galerie foto

Ana Maria Brânză Popescu a lăsat spada pentru hârleţ, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO

Campioana olimpică a fost invitata lui Basti Ţopescu în ediţia de luni a emisiunii ce împlineşte visurile secrete ale vedetelor. Am văzut-o pe 20 noiembrie, de la ora 22.30, etalându-şi aptitudinile de ecologist.

 

Sebastian Felix Țopescu
Vis sau realitate

Devenită campioană a României la scrimă după doar 7 luni de antrenamente, Ana Maria Brânză (pe atunci – acum, Ana Maria Popescu) este un sportiv în adevăratul sens al cuvântului. Pasiunea, ambiţia şi caracterul neînfricat i-au adus nenumărate reuşite de-a lungul carierei sale: 13 medalii de aur, 10 de argint şi 10 de bronz, iar mai presus de toate, aurul şi argintul (de două ori!) la Jocurile Olimpice.

(w882) autograf

Deşi și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă în 2021, la scurt timp după ce a fost desemnată pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, Ana Maria Popescu rămâne implicată în lumea sporturilor. Este membru al Federaţiei Olimpice a României, unde contribuie la modelarea viitoarei generaţii de sportivi olimpici ai ţării noastre. De asemenea, retragerea din lumea performanţei i-a redat timpul pentru a se concentra asupra altor activităţi sportive: practică golful cu disc şi schiul nautic, dar se dedică şi unor proiecte ecologice.

(w882) la munca

(w882) plantat

De altfel, ecologia a fost dintotdeauna o preocupare a spadasinei. Pe care, însă, a fost nevoită să o lase în plan secund ani de zile. Cu toate acestea, gândul că poate face ceva în acest domeniu i-a rămas în minte. Luni, la „Vis sau realitate”, Basti Ţopescu a ajutat-o să afle ce înseamnă să muncească efectiv în această profesie. Alături de ei a stat mentorul Andrei Coşuleanu, preşedinte al unei organizaţii non-guvernamentale de profil, care le-a arătat cum decurg acţiunile ecologiste de împădurire urbană, dar şi pe plaja de la Constanţa. Am văzut-o pe Ana Maria Popescu împlinindu-şi visul pe 20 noiembrie, de la ora 22.30, la TVR 1.

(w882) harlet

(w882) mare 2

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din octombrie urmărim sezonul 2 al emisiunii, lunea seara, de la 22.30.

 

18:00 Omul anului

Moderatori: Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Campania „Omul Anului” promovează un proiect complex al Televiziunii Române prin care se dorește evidențierea poveștilor impresionante ale unor oameni simpli, care au facut fapte deosebite și au inițiat proiecte extraordinare.

În fiecare ediție vor fi prezentate câte două portrete de eroi, care vor fi comentate de invitați speciali, personalități ale societații civile, dar și de către membrii juriului, care vor participa prin rotație la edițiile emisiunii.

Invitaţi: Paula Seling, parintele Vasile Ioana

Producator Oana Turcu

Coordonator campanie Nicolae Cozma

înregistrare

19:00 Istorii ascunse

* ȚARA MOȚILOR CRIȘENI-OUĂ ÎNCONDEIATE

Până în urmă cu câteva decenii, în satele din depresiunea Bradului, în Săptămâna Mare, gospodinele pregăteau ouă împestrițate pentru Sfânta Sărbătoare a Paștilor. Din păcate, tradiţia se pierde și, odată cu ea, o întreagă gamă de simboluri.

Realizator Cristina Băican

premieră

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1