loader
Foto

Galerie foto

Ana Maria Brânză se apucă de fotbal! La „Mondial în familie”, pe TVR 1

Din 17 octombrie, fosta spadasină şi soţul său, Pavel Popescu, sunt gazdele celui mai nou quiz show de pe piaţa media din România. Campionatul Mondial de... cunoştinţe despre fotbal va duce câştigătorii în Qatar!

 

Mondial în familie

După ce a câştigat tot ce se putea câştiga în scrimă, Ana Maria Brânză Popescu a decis că e momentul să intre în lumea... fotbalului! Şi nu oricum, ci direct într-un Campionat Mondial! Din 17 octombrie, secondată de soţul ei, poloistul Pavel Popescu, Ana Maria arbitrează „Mondial în familie“, primul quiz show din lume care simulează un întreg Campionat Mondial de Fotbal. Emisiunea prefaţează Mondialul de Fotbal Qatar 2022, iar câştigătorii vor urmări cel mai mare eveniment fotbalistic al anului direct din tribunele stadioanelor de la Doha. Facem galerie din 17 octombrie, de luni până vineri, de la ora 23.00, la TVR 1.

(w882)

(w882)

Emisiunea-concurs „Mondial în familie“ provoacă suporterii să-și testeze cunoștințele despre istoria fotbalului, dar şi precizia în lovituri de la 11 metri și oferă ocazia unică de a deveni, chiar și simbolic, campion mondial. În fiecare dintre cele 64 de „meciuri”, două echipe – formate fiecare din câte un cuplu – luptă pe parcursul a două runde diferite de întrebări, pentru a câștiga titlul de Campion Mondial. Toate cele 64 de meciuri ale Campionatului Mondial din Qatar vor fi refăcute, sub formă de quiz-uri, iar întregul show va funcționa ca o avanpremieră a primului Campionat de Fotbal de iarnă din istorie.

(w882) concurenti

(w882)

„’Mondial în familie’ este o experiență fascinantă pentru oricine. A fost şi pentru mine, și pentru Pavel, soțul meu și co-prezentaror al emisiunii. Pentru prima dată în rol de prezentatori, pot spune că zilele de filmare au fost pe picior de egalitate cu acele zile solicitante trăite în cantonamentele premergătoare competițiilor de obiectiv, dar totul a decurs fără cusur, mulțumită colectivului cu care am colaborat, de la concurenți și până la operatori! Sperăm că publicul va primi cu entuziasm acest format inedit care, indiferent că ești iubitor de fotbal sau nu, are darul de a te prinde în joc”, declară Ana Maria Brânză, surprinsă şi ea de provocările pe care i le-a adus ipostaza de prezentator tv.

(w882)

(w882) poarta

(w882)

„O experiență super-distractivă, cu multe rezultate surprinzătoare şi cu multe răsturnări de scor” – astfel descriu realizatorii „Mondial în familie” tot ce au trăit de-a lungul zilelor de filmare. „Am avut şi informaţii despre istoria fotbalului, dar şi execuții incredibile, mai ales ale concurentelor din show, pentru că scopul acestei producții este şi de a face fotbalul mai prietenos pentru doamne şi domnişoare”, mai aflăm despre emisiunea pe care o vedem din 17 octombrie, de la ora 23.00, de luni până vineri, la TVR 1.

***

Cei mai fideli telespectatori au şi ei de câştigat! Participarea la concursul lansat în emisiune le aduce ocazia de a urmări Finala Campionatului Mondial Qatar 2022 la un televizor nou-nouţ, ultra-performant. Mai multe informaţii, citiţi aici!

18:00 Clanul Kennedy

Serial * (THE KENNEDYS-SUA, 2011)

Cu: Greg Kinnear, Katie Holmes, Tom Wilkinson, Barry Pepper

Episodul 6

* Dramă. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

*4 premii Emmy 2011 (pentru cel mai bun actor într-o miniserie-Barry Pepper, pentru coafură, machiaj şi mixaj de sunet)

X

19:00 Dincolo de alb şi negru

* Moderator Marian Voicu

Invitat Razvan Rughiniș, profesor la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, și co-fondatorul programului de dezvoltare de noi produse digitale Innovation Labs.

Producători: Ioana Mureşan, Livia Serban-Iancu

Transmisiune directa

 
Oamenii și legea: Partajul la divorț

Oamenii și legea: Partajul la divorț

publicat: miercuri, 22 martie 2023

Atunci când se despart, soţii pot să facă partajul. Cum se împart bunurile, care sunt regulile, opţiunile, costurile? În ediţia de joi, 23 ...

Cu „Ora Regelui” pornim într-o călătorie lungă de 150 de ani

În România trenurilor întârziate și a infrastructurii cu durata de viață depașită, jurnalista Irina Luca ne spune povestea construirii firului de ...

Florina Constantinescu: „Aş fi concurat, dacă mă lăsa mama...”

„Vedeta familiei”, show-ul micilor vedete muzicale, continuă la TVR 1 cu sezonul al doilea. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la 9.30 (şi în ...