loader
Foto

Andra Gogan intră la Academia de stewardese! Duminică, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO

Duminică, 4 iunie, de la 16.30, ați putut urmări o ediție de colecție la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 și TVR+.

 

Vis sau realitate

Nu există fetiță din România care să nu recunoască vocea Prințesei Sophia sau a Doctoriţei Pluşica, marca Disney! Andra Gogan, cea care dă viață în limba română celebrelor personaje de desene animate este o celebritate pe internet, depășind granițele țării. De curând, a câștigat premiul Nickelodeon Kids’ Choice Awards și s-a simțit ca o divă pe covorul portocaliu, la Los Angeles.

Puţini ştiu, însă, că Andra visa să cutreiere lumea prin aer, afişându-şi zâmbetul şi ţinuta impecabilă. Cu o zi înainte de a împlini 25 de ani, frumoasa artistă și-a văzut visul cu ochii: alături de Basti Ţopescu, a păşit pentru prima oară într-o şcoală de stewardese!

(w500)

(w500)

Andra Gogan şi-a început cariera online de la o vârstă fragedă și de-a lungul timpului a reușit să adune milioane de urmăritori. De mică a fost evident că talentul și tenacitatea o vor duce departe, în 2009 a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung concert live susținut de un copil – 3 ore şi 20 de minute!  Acum are o academie de dans, face furori pe Tik-Tok și a devenit idolul copiilor.

(w500)

„Veţi vedea că episodul cu Andra este, dintre cele de până acum, ‘cel mai extrem’ – dacă-mi permiteţi să forţez puţin exprimarea – atât ca activităţi, cât şi ca trăiri. Nici eu şi, cu siguranţă, nici Andra nu ne aşteptam la ce va urma, atunci când am pornit în visul ei de a deveni stewardesă”, ne stârneşte curiozitatea Basti Ţopescu, gazda emisiunii „Vis sau realitate”.

(w500)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? De curând intrat în echipa TVR 1, dar familiarizat cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din 26 martie la TVR 1, în fiecare duminică, de la 16.30 (şi în reluare sâmbăta, la 12.30).

(w500)

Ediţiile următoare ale reality show-ului de la TVR 1 ne vor dezvălui ce şi-ar fi dorit să devină personalităţi precum Irina Margareta Nistor, Zarug, Maria Buză sau Marius Manole.

1:00 Istorii ascunse (R)

Realizator Cristina Băican

(Reluare)

1:30 Cercul (R)

(THE CIRCLE-SUA, 2017)

Regia James Ponsoldt

Cu: Emma Watson, Tom Hanks, Bill Paxton

Redactor Bogdan Stănescu

X

(Reluare)
 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1