loader
Foto

Andrei Huţuleac, la „Nocturne”: „În spatele celebrităţii, sunt mii de perioade de anonimat!”

E un artist altfel. Un tânăr actor şi regizor de teatru şi film, care, la numai 32 ani, are atâtea lucruri interesante şi frumoase de povestit! Andrei Huţuleac a fost invitatul Marinei Contantinescu la „Nocturne”, duminică, 2 aprilie, la TVR 1. | VIDEO

 

Marina Constantinescu
Nocturne

Andrei Huţuleac s-a născut la Galaţi, despre care vorbeşte cu multă nostalgie. Liceul l-a făcut tot acolo, dar era departe de ceea ce-l captiva în realitate, „în niciun caz ştiinţele exacte”, mărturiseşte el.

(w882)

(w882)

Invitatul Marinei Constantinescu la „Nocturnele” este actorul şi regizorul de teatru şi film Andrei Huţuleac. Un artist altfel. De ce? Am aflat duminică, 2 aprilie, la TVR 1.

Gena artistică este, cu siguranţă, ereditară. Deşi părinţii lui sunt oameni care practică medicina (tatăl - de urgenţă, mama - de laborator), amandoi au cochetat cu teatrul şi cu zona artistică.

La rândul său, Andrei Huţuleac este un reper de seriozitate şi muncă: „Mi s-a părut absolut necesar să muncesc, pentru că am văzut colegi cu mai puţin noroc ca mine. Munca e parte din joc.”

Întâlnirea cu Victor Ioan Frunză şi Adriana Grand la „Trupa fără nume” rămâne cel mai mare cadou pe care l-a primit în viaţă. La rolul din „Steaua fără nume” a descoperit cât de fragil este şi cum se poate pierde totul din prea multă dragoste de partitură. De altfel, „când eram mic şi mă uitam la un spectacol, voiam să fiu TOT din el", mărturiseşte în dialogul cu Marina Constantinescu.

(w882)

Invitatul emisiunii „Nocturne”, Andrei Hutuleac explorează în permanenţă în meseria sa. Cu pasiune, cu tenacitate, pentru că este convins de faptul că trebuie să faci un lucru de multe ori pentru a-i desluşi fineţurile.

O altă întâlnire importantă şi care a fost răsplătită cu nenumarate premii este cea prilejuită de filmul „Dogpoopgirl”, cu Dan Chişu, care „ştie ce înseamnă să nu încurci un regizor”.

(w882)

„În spatele celebrităţii, sunt mii de perioade de anonimat”, afirmă invitatul Marinei Constantinescu.

Deşi face o meserie în care „este uşor să se infiltreze impostori", Andrei Huţuleac merge înainte, încrezător în şansele lui, în talentul lui. O încântare să asculţi un tânăr care are, deja, atâtea de povestit!

Realizator: Marina Constantinescu

Regizor artistic: Aurel Badea

Redactor: Oana Cucuruzeanu

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1