loader
Foto

Galerie foto

Andrei Huţuleac, revelaţia scenei româneşti, invitat la „Ultima ediţie”

Câştigătorul premiului pentru cel mai bun actor în rol principal la Gala UNITER din acest an a discutat cu jurnalistul TVR Claudiu Lucaci despre încrederea în propria valoare şi modelele de viaţă ale tinerilor, duminică, 14 mai, de l a ora 14.30, la TVR 1 şi pe TVR+.

 

Claudiu Lucaci
Ultima ediţie

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru a 25-a oară, în această săptămână teatrul românesc a celebrat excelenţa în cadrul unui eveniment de înaltă ţinută, desfăşurat la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara - Gala UNITER. Printre cei 10 premianţi ai Galei se numără actorul Andrei Huţuleac, laureat cu premiul pentru rolul „Wolfgang Amadeus Mozart”, compozitor din spectacolul Amadeus, la Teatrul Metropolis Bucureşti. Considerat una dintre revelaţiile scenei româneşti, Andrei Huţuleac este invitatul jurnalistului TVR Claudiu Lucaci la Ultima ediţie, în această duminică. Emisiunea ce pune punct săptămânii de ştiri se vede la TVR 1 şi online, pe TVR+, la ora 14.30, imediat după Telejurnalul de prânz.

(w882) Andrei Hut

„Contrar posibilelor aşteptări, discuţia de la Ultima ediţie nu se va axa atât în jurul Galei UNITER, ci va fi, mai degrabă, despre şansele unui tânăr actor din România de a ajunge la vârful carierei sale artistice şi despre cât mai este de important să crezi în propria valoare, într-o societate ce pare să servească tot mai mult mercantilismului şi căutătorilor de senzaţional”, dezvăluie Claudiu Lucaci.

(w882) Claudiu Lu

Războiul generaţiilor este un alt subiect pe care jurnalistul TVR îl aduce în discuţia cu tânărul actor, în dorinţa de a afla cât de mult mai contează arta pentru generaţia tânără, pentru care pare să primeze fuga după bani şi acces facil în funcţii publice. Mai pot fi oameni ca Andrei Huţuleac modele pentru tinerii care urmăresc mondenul şi distracţia ieftină? Care este părerea tânărului laureat UNITER despre aceste subiecte aflăm duminică, la Ultima ediţie.

(w882) Andrei Hut

Într-o lume care trăieşte şi gândeşte „la secundă”, deciziile care ne afectează viitorul par a fi lovite de vremelnicia pasiunilor şi trăirilor de moment. Analiza este înlocuită de păreri, iar reperul pare o simplă ţintă în mişcare. În acest context, Ştirile TVR aduc în programul TVR 1 Ultima ediţie, o dezbatere a ideilor, aşezată şi fără agresivitate, cu şi despre România. Jurnalistul TVR Claudiu Lucaci ne propune să încheiem săptămâna cu o radiografie a stării naţiunii şi a întâmplărilor care ne-au influenţat viaţa de zi cu zi. Finala evenimentelor săptămânii se dispută în Ultima ediţie, duminica, de la ora 14.30, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 1

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)

6:55 Imnul României

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1